- Konu Sahibi neseliyasmin
-
merhaba kızlar nasılsınız 1 haftadır yazamıyorum işlerim cok yogundu umarım hersey yolundadır herkes saglıklı hamilelegine devam ediyordur..
bugun doktora gittik 6 haftamız bitmiş kalp atıslarını duyduk :) içimde öle tarifsiz bi huzur kapladıki sanki bu sesi bekliyomus gitmek için o gunler içimdeki sıkıntı
sıkı sıkı tutunmus yavrummm annesinin karnında büyümeği bekliyo Nazar
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok erken başlamış bulantıların bende hiç belirti yok 6. haftamdayım
Teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah.
Benim bir köpeğim bir de papağanım var.Köpüşün aşılarını tam yaptırdık ; ama eşime bu gün evde evcil hayvan beslemenin benim için tehlikeli olduğunu söylemişler. Ne yapıcam ben???
Slm arkadaşlar dün gece itibariyle leke gelmeye başladı kendi doktorum da izindeymiş başka bir doktora gittim düşük tehlikem varmış haftaya kadar bekle dedi ama bebeğimi de gördüm kesenin içinde çok üzgünüm ...
Canım neden doktor ameliyat etmeyeceğini söyledi anlamadım? Ayrıca hangi hastanedeymiş kendisi çok merak ettim.
Slm arkadaşlar dün gece itibariyle leke gelmeye başladı kendi doktorum da izindeymiş başka bir doktora gittim düşük tehlikem varmış haftaya kadar bekle dedi ama bebeğimi de gördüm kesenin içinde çok üzgünüm ...
benimde yumurta kistim vr...Kızlar ben az önce doktordan geldim, kist varmış. Doktor hamilelik kisti olabilir dedi, bişey olmazmış ama ne bileyim işte korkuyorum. Bide hcg ve tiroid testi istedi. hcg değerim 3 gün önce 353 tü şimdiye kadar yükselmiş mi bi sorun var mı diye bakacak. sonuçlar öğleden sonra belli olacak. :101:
benimde yumurta kistim vr...
4 haftalık hamile ym bende..bişi olmaz dedi dr um:)
canım lekelenmenin rengi nasıl hafif kahverengi gibiyse sorun olmaz progestan alıyormusun birde istairahat et allahın izniyle birşey olmaz kötü düşünmeSlm arkadaşlar dün gece itibariyle leke gelmeye başladı kendi doktorum da izindeymiş başka bir doktora gittim düşük tehlikem varmış haftaya kadar bekle dedi ama bebeğimi de gördüm kesenin içinde çok üzgünüm ...
Yarin doktora gidicez herkes dua etsin bize
hayırlı olsun çok sevindim herşey yolunda olmasına darısı başımıza olsun inşallah ben daha mayıs 15 te gitcem kalp atışları için doktorum o zaman gel dedi ama ben hiç hamile gibi değilim bunda rahat geçircem sanırım sabahları bi defa midem bulanıyo sadece uykuya çok düşkün oldum başka şikayetim yok inşallah hep böyle gider sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...
merhaba hanımlar sanırım bende hamileyim
reglim 2 gün gecti test ypcam bugun cok heycanlıyım 2. cocugum olcak birde düşügüm var
eger hamileysem saglıklı sıhhatli gelir bana inşallah
merhaba hanımlar sanırım bende hamileyim
reglim 2 gün gecti test ypcam bugun cok heycanlıyım 2. cocugum olcak birde düşügüm var
eger hamileysem saglıklı sıhhatli gelir bana inşallah
kızlar nasılsınız?
benim mide ağrılarım oluyor sizdede varmı ne yapsam geçer acaba?
gün içinde ara ara mideme ağrı giriyor
henüz mide bulantım başlamadı hafta olarak erken mi acaba?
iştahımda yerinde ama abartmıyorum yediklerimi tabi .
günde 1 tane sade soda içiyorum ondanmı ki?
Benimde agrilarim yok cok sükür, sadece cok siskinlik var bende.. gobegim cok sert.
Patlicakmisin gibi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?