- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
- 116
- Konu Sahibi neseliyasmin
-
arkadaslar bana yardım edebilirmisiniz.bugün kanda gebelik testi yaptırdım.36 çıktı..bu ne demek.adetimde gecikti.3 kez idrarda gebelik testi yaptım.ikinci çizgi hep silik çıktı.çok merak ediyorum.
arkadaslar bana yardım edebilirmisiniz.bugün kanda gebelik testi yaptırdım.36 çıktı..bu ne demek.adetimde gecikti.3 kez idrarda gebelik testi yaptım.ikinci çizgi hep silik çıktı.çok merak ediyorum.
Canim ben pazar gunu test yaptim negatif cikmisti,
3 gun sonra gene yaptim ve sılık cizgi vardi yani pozitif, doktoru aradim dediki cizgi cizgidir, bi test daha yaptim e oda pozitif cikmisti. İnsallah sendede olur, 3 gun sonra falan bi test daha yap
Aiii bu arada migde bulantim basladi.
bende tekrarlıcam testi.gecen aylarda yaptığım testlerde hiç çizgi yoktu.bu ay ilk kez silikde olsa çizgiyı gördüm.seninde hayırlı olsun canım.
Tüm gebe arkadaşlarımın sevincine gönülden katılıyorum, Rabbim inşallah sağlık ve sıhhatle, inşallah rahat bir hamilelik geçirmemizi nasip eder, hepimize...
Bir de.. Hamile bayanların duaları kabul edilir denilir... Haddim olmadan küçük bir istirhamda bulunacağım, bu yazdığımı okuyan arkadaşlarımdan;
Bizim topiğimizin pozitif bir topic olması adına da algılanabilir bu durum.. Zira başkası için edilen duaya mevla çabuk karşılık verir, duayı edene de merhamet eder...Hamile kalamayan, bunun sıkıntısını yaşayan arkadaşlarımız var forumda.. Ara ara buraya yazarken onları da duayla birlikte analım.
Sürekli anarsak 41 kereyi buluruz belki de
Rabbim, sen bebek isteyen tüm kullarına kereminle ihsan et.. Çünkü sen duaya icabet etmeyi sevensin, herşeyin hayrını bilensin..
Umarım haddimi aşmadım,
Niyetim yanlış algılanmasın.. Zira ben buraya yazarken, karakterden herhalde, sürekli suçluluk hissettiğimden...
Hamilelik psikolojisi de olabilir, siz beni anlayışla karşılarsınız..
Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selam ile..
hadi bakalimsonucunu bekliyoruz bu arada adetin kac gun geciktiginde yaptin testi arkadasim? kasik bel agrin ya da goguslerinde hassaslik var mi?
Tüm gebe arkadaşlarımın sevincine gönülden katılıyorum, Rabbim inşallah sağlık ve sıhhatle, inşallah rahat bir hamilelik geçirmemizi nasip eder, hepimize...
Bir de.. Hamile bayanların duaları kabul edilir denilir... Haddim olmadan küçük bir istirhamda bulunacağım, bu yazdığımı okuyan arkadaşlarımdan;
Bizim topiğimizin pozitif bir topic olması adına da algılanabilir bu durum.. Zira başkası için edilen duaya mevla çabuk karşılık verir, duayı edene de merhamet eder...Hamile kalamayan, bunun sıkıntısını yaşayan arkadaşlarımız var forumda.. Ara ara buraya yazarken onları da duayla birlikte analım.
Sürekli anarsak 41 kereyi buluruz belki de
Rabbim, sen bebek isteyen tüm kullarına kereminle ihsan et.. Çünkü sen duaya icabet etmeyi sevensin, herşeyin hayrını bilensin..
Umarım haddimi aşmadım,
Niyetim yanlış algılanmasın.. Zira ben buraya yazarken, karakterden herhalde, sürekli suçluluk hissettiğimden...
Hamilelik psikolojisi de olabilir, siz beni anlayışla karşılarsınız..
Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selam ile..
önce adet olacağım gün yaptım.çok merak ediyordum çünkü.daha sonra 2 gün arayla yaptım.hepsindede silik bir çizgi belirdi.kasıklarımda arada batmalar oluyor.göğüslerdede hassaslık var.
beklemek cok zor biliyorum kendimdenama senin bir arti puanin var silik te olsa bir cizginin belirmesi ben garanti olsun diye adetimden 2 hafta sonra ancak yaptim ve idrar testinde 1 sn sonra tamamen belliydi.Allahima sukurler olsun aratmadan verdi bize yavrumuzu o gece uyuyamadim resmen.cunku benim icin de hemen hamile kalamiyacagimi soyleyen doktorlar oldu.pko hastasi oldugumu soyleyen doktorlar oldu.psikolojisini bozuyorlar insanlarin resmen ama imkansiz diye birsey olmadigini anladim.dogru doktoru buldum dogru yontemi uyguladim ve Allahin izniyle bebegime kavustum normalde ben adet olacagim zaman bile hicbir belirti yasamazdim.ama insanin icine doguyor yada hissediyor diyelim goguslerim agridi ve sistiler biraz.degisik ruh hallerim oluyordu.hizli hareketlerde kasik batmalarim oluyordu.meger ben burdayim diyormus annesine cnm ben inaniyorum ki sen de hamilesin arkadasim ama hayal kirikligi yasamak daha kotu o yuzden moralini yuksek tut ve birkac gun sonra testi tekrarla
senin adına çok sevindim canım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.inşallah bende hissediyorum ama insan net bilmek istiyor.hakkımızda hayırlısı diyorum :)
bendeeee hamileeyiim biraz şaşkınım hiç beklemiyodum doğrusu 2009 doğumlu bi oğlum var 4dünen günalıyor küçükdeğil diymi artık zamanı olsun sağlıklı olsun yeterki herkez daha erkendi diye tepkiveriyor çevremde bende sevinemedim bile gerçi eşim çok sevindi amaan hayırlısı olsun çok şükür ki allahım aratmıyo neleri görüyoruz bana biraz moral verin yaaa lütfeen
benim bebeğim 6 haftalık ama kalp atışını duyamadı doktor, 5 haftalıkken normalde duyuluyormuymuş kalp atışı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?