- Konu Sahibi neseliyasmin
-
hamile olduğunu nisan ayında öğrenenler gelin duygularımızı paylaşalım ben iki gün önce öğrendim ikinci çocuğum olduğu için birinciden daha az merak ettiğim konu var ama duygularım tamamen aynı sadece ek olarak tecrübe sahibi olmuşum ama heyecan aynı
Aranıza yeni katıldım, uzun zamandır yazılanları çizilenleri okuyorum benim derdim de şu, evleneli 1. buçuk yıl oldu fakat ilk yılımda korunmayı uygun gördüm ve hap kullandım, geçen hazirandan bu yana hapı bıraktım içmiyorum, bir kaç ayda normal yollarla korunduk ve geçen sene eylülden bu yana bebek bekliyoruz ama henüz olmadı, her ay içimde umut oluyordu hapı bırakınca doktora gittim testlerimi yaptırdım bir sorunum yoktu, ve nisanın 12 sinde adet olmam gerekiyordu olmadı, 17 sinde test yaptım evde ama negatifti sonuç ve hala adet olmadım bir kaç gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum, inşallah bende senin gibi nisanda mutlu olanlardan olurum ama hiç bir belirtim yok kasıklarımda ufak ufak agrımalar dışında (adet olamadığımdan mı, olacağımdan mı anlamadım) benim içinde inşallah nisan ayı umut olacak, bebişinde hayırlı olsun, allah sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlat nasip etsin...
Aranıza yeni katıldım, uzun zamandır yazılanları çizilenleri okuyorum benim derdim de şu, evleneli 1. buçuk yıl oldu fakat ilk yılımda korunmayı uygun gördüm ve hap kullandım, geçen hazirandan bu yana hapı bıraktım içmiyorum, bir kaç ayda normal yollarla korunduk ve geçen sene eylülden bu yana bebek bekliyoruz ama henüz olmadı, her ay içimde umut oluyordu hapı bırakınca doktora gittim testlerimi yaptırdım bir sorunum yoktu, ve nisanın 12 sinde adet olmam gerekiyordu olmadı, 17 sinde test yaptım evde ama negatifti sonuç ve hala adet olmadım bir kaç gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum, inşallah bende senin gibi nisanda mutlu olanlardan olurum ama hiç bir belirtim yok kasıklarımda ufak ufak agrımalar dışında (adet olamadığımdan mı, olacağımdan mı anlamadım) benim içinde inşallah nisan ayı umut olacak, bebişinde hayırlı olsun, allah sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlat nasip etsin...
şimdi 4 hafta olduk:)keseyi görmüştük haftaya kalp atışlrı için gidecez doktora
rabbim bu sefer pıt pıtları duymayı nasip eder inş.(amin)
sen kaç haftalıksın??ilk hamileliğinmi..
şimdi 4 hafta olduk:)keseyi görmüştük haftaya kalp atışlrı için gidecez doktora
rabbim bu sefer pıt pıtları duymayı nasip eder inş.(amin)
sen kaç haftalıksın??ilk hamileliğinmi..
kızlar naber nasıl gidiyo ben salı günü gittim doktora 3 haftalık dedi benim tansiyonumun düşük olmasından başka şikayetim yok bide uyku tabi bulantım olmuyo acaba bebeğim gelişimi iyimidir oğlumda midem çok bulanmıştı acaba bebeğim gelişmiyomu kafam karışık...
selam canım benimde hiç belirtisi yok bulantı uyku hali inşallah birşey yoktur bende çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum
hoşgeldin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsünüz ne güzel valla ben hala gitmedim kese gözükmez diye bulantın falan varmı bende hiç belirti yok
öncelikle teşekkür ederim...evet gördük keseyi çok şükür...bulantım yok henüz. ama baş dönmesi, halsizlik ve uyku hali mevcut şimdilerde...valla karından ultrasonda görünmesi şaşırttı benii.erken yumurtlama olabilir..zaten adetim hep 5 gün öne geliyordu..
kabızlıgım gecti ck şükür kuru kayısı yedim bol boll..aynı sorunu bende yasıyorum tatlım adet olur gibi sancı ayrıca bel agrısı bende kabızım ve cok fena gazım var bugun sordum doktora normal bunlar canını sıkma dedi stres yapma sende kendine güzel seyler düşün
slm canım hamişliğinhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende 3 haftalık hamişim ve sancılarım senin gibi özellikle bel ağrılarım var:18:,dr. normal dedi progestan istedim gerek yok,kanama olursa başlarız dedi:44:
anlayamadım..
benimde şimdilik bir şikayetim yok çok şükür bende çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel haberlerle gelirimbana doktorum 1 ay sonra gel kalp atışına bakalım dedi mayıs 15 gibi gitcem anormal bi şikayetim olmazsa yanii inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın haberdar et bizi..
maşallah diyelim o zaman ne güzel hep böyle gider inşallahhoşgeldin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsünüz ne güzel valla ben hala gitmedim kese gözükmez diye bulantın falan varmı bende hiç belirti yok
öncelikle teşekkür ederim...evet gördük keseyi çok şükür...bulantım yok henüz. ama baş dönmesi, halsizlik ve uyku hali mevcut şimdilerde...valla karından ultrasonda görünmesi şaşırttı benii.erken yumurtlama olabilir..zaten adetim hep 5 gün öne geliyordu..
selam kızlar bende 5 + 3 haftalık hamileyim bende uyku sıkıntısı çekiyorum dün gece 1 de yattım bu sabah 6 da kalktım uyuyamadım sonra zorla uyudum 2 saat daha.. geceleri çok uyanıyorum sağa sola dönerken çok ağırlaşmış gibiyim zorla dönüyorum dönerken hep uyanıyorum sizdede oluyormu
hoşgeldin canım bendede oluyor sabahın 5inde uyandım bir dahada uyuyamadım acayip bir enerjiğim bende anlayamadım
Selam kızlar bende pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu. Kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman . Pazartesi günü 5 haftalık demişti doktor.Kalp atışıda başlamış herşey normal dedi. Ben polikistik over hastasıyım bu hastalıkta düşük riski oluyor o yüzden korkuyorum. 2 mayısta kontrole gidicem bakalım. Bu arada karnım resmen davul gibi oldu. Gören 5-6 aylık hamile zanneder beni.
Selam kızlar bende pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu. Kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman . Pazartesi günü 5 haftalık demişti doktor.Kalp atışıda başlamış herşey normal dedi. Ben polikistik over hastasıyım bu hastalıkta düşük riski oluyor o yüzden korkuyorum. 2 mayısta kontrole gidicem bakalım. Bu arada karnım resmen davul gibi oldu. Gören 5-6 aylık hamile zanneder beni.
Doktordan kan test sonuc'u aldim az önce.. 100% Hamileyim
2 Pozitif testen sonra inanmadim,
Ama artik inaniyorum ve heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?