nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

Aranıza yeni katıldım, uzun zamandır yazılanları çizilenleri okuyorum benim derdim de şu, evleneli 1. buçuk yıl oldu fakat ilk yılımda korunmayı uygun gördüm ve hap kullandım, geçen hazirandan bu yana hapı bıraktım içmiyorum, bir kaç ayda normal yollarla korunduk ve geçen sene eylülden bu yana bebek bekliyoruz ama henüz olmadı, her ay içimde umut oluyordu hapı bırakınca doktora gittim testlerimi yaptırdım bir sorunum yoktu, ve nisanın 12 sinde adet olmam gerekiyordu olmadı, 17 sinde test yaptım evde ama negatifti sonuç ve hala adet olmadım bir kaç gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum, inşallah bende senin gibi nisanda mutlu olanlardan olurum ama hiç bir belirtim yok kasıklarımda ufak ufak agrımalar dışında (adet olamadığımdan mı, olacağımdan mı anlamadım) benim içinde inşallah nisan ayı umut olacak, bebişinde hayırlı olsun, allah sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlat nasip etsin...

Canim bence bir kez daha test yap. ben pazar gunu test yapmistim negatif cikti, carsamba yaptim pozitif cikti, iki test yaptim o gun..
ben 13 gun gecikmemde ancak cikti yani sonuc... insallah seninkide pozitif olur

şimdi 4 hafta olduk:)keseyi görmüştük haftaya kalp atışlrı için gidecez doktora
rabbim bu sefer pıt pıtları duymayı nasip eder inş.(amin)
sen kaç haftalıksın??ilk hamileliğinmi..

h.g. inş. rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip eder,senide buralarda görürüz..

masallah benimkide bence 3/4 haftalik, bizim burda hemen gostermiyorlar, zar zor kan verdim dün.. öglen sonuc icin aricam..
burda kalp atislari icin 12 haftaliktan once yapmiyorlar malesef,
Ilk bebisim bu

benim bebeğim 6 haftalık ama kalp atışını duyamadı doktor, 5 haftalıkken normalde duyuluyormuymuş kalp atışı :S

kızlar naber nasıl gidiyo ben salı günü gittim doktora 3 haftalık dedi benim tansiyonumun düşük olmasından başka şikayetim yok bide uyku tabi bulantım olmuyo acaba bebeğim gelişimi iyimidir oğlumda midem çok bulanmıştı acaba bebeğim gelişmiyomu kafam karışık...

selam canım benimde hiç belirtisi yok bulantı uyku hali inşallah birşey yoktur bende çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum

selam canım benimde hiç belirtisi yok bulantı uyku hali inşallah birşey yoktur bende çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum

bana doktorum 1 ay sonra gel kalp atışına bakalım dedi mayıs 15 gibi gitcem anormal bi şikayetim olmazsa yanii inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın haberdar et bizi..

kabızlıgım gecti ck şükür kuru kayısı yedim bol boll..
ama gaz son sürat devam edio...sancılarda arada gelio gidio...haftaya cuma gibi dr a gidicem.ck sabırsızım:)

selam kızlar bende 5 + 3 haftalık hamileyim bende uyku sıkıntısı çekiyorum dün gece 1 de yattım bu sabah 6 da kalktım uyuyamadım sonra zorla uyudum 2 saat daha.. geceleri çok uyanıyorum sağa sola dönerken çok ağırlaşmış gibiyim zorla dönüyorum dönerken hep uyanıyorum sizdede oluyormu

[SUP][/SUP]
cnm bana dr kendiliğinden evrdii...
istersen baska dr ada bi git..
hiç lekelenmeyi beklemee..
dr bana öyle dedi.
ne gerek vr riske atmayalım
günde bir tane iç.
cok agrın olursa 3e kadar içebilirsn dedi..niye illa kan gelmesini beklerler anlamıyorum
hamileliğn sn ayında bile içilio bu ilaç yan etkisi yk...erken dogumu engellioo..
bazen dr ları anlamıorumm...kimiside ck rahat oluo

b arada senin de bebişin ahyırlı olsun tatlımm...dikkat edelim ck kendimizee...
bol süt
cevizz kayısıı...

bana doktorum 1 ay sonra gel kalp atışına bakalım dedi mayıs 15 gibi gitcem anormal bi şikayetim olmazsa yanii inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın haberdar et bizi..
benimde şimdilik bir şikayetim yok çok şükür bende çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel haberlerle gelirim

Selam kızlar bende pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu. Kasıklarımda ağrılar oluyor zaman zaman . Pazartesi günü 5 haftalık demişti doktor.Kalp atışıda başlamış herşey normal dedi. Ben polikistik over hastasıyım bu hastalıkta düşük riski oluyor o yüzden korkuyorum. 2 mayısta kontrole gidicem bakalım. Bu arada karnım resmen davul gibi oldu. Gören 5-6 aylık hamile zanneder beni.

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm.. kasık ağrısı bendede var sanki adet olucakmışım gibi yatağa yatınca başlıyor ultrasonu alttan mı çektiler ben biraz kiloluyum üstten çekilsem görünür mü acaba alttan çektirmek istemiyorum daha gitmedim bekliyorum büyüsün bebişim üstten çekileyim diye

Ben p.tesi günü gebelik testi aldım ikinci çizgi silik çıktı.Akşam acile gttik. Kanda gebeliğe bakacaklardı. Sonra alttan ultrasonla baktılar. Bende zayıf değilim 69 kiloyum çekinmene gerek yok boşver. Onlar kaç kişiyi görüyorlar günde Son adet tarihim 6 mart ya da 7 mart olması lazım bu hesaba göre 6+3 oluyor sanırım. P.tesi günü 5 haftalık demişlerdi. İnternette 7. haftada falan başlıyor kalp atışı yazıyor. 5 haftada duyuluyor mu merak ediyorum.

hayırlı olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kalp atışlarınıda duymuşsunuz ne güzel progestan kullanıyormusun benim doktorum başlattı hemen

Doktordan kan test sonuc'u aldim az önce.. 100% Hamileyim
2 Pozitif testen sonra inanmadim,
Ama artik inaniyorum ve heyecanlandim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…