- Konu Sahibi neseliyasmin
-
Doktordan kan test sonuc'u aldim az önce.. 100% Hamileyim
2 Pozitif testen sonra inanmadim,
Ama artik inaniyorum ve heyecanlandim
Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun....Ben de uzun uğraşlar sonucu nihayet iki çizgiyi gördüm. Çok Mutluyum...Umarım isteyenlere de Allah nasip etsin 2 gün önce öğrendim bugün keseyi gördüm 4 haftalık daha doktor 2 hafta sonraya gün verdi Kalp atışları için ....
benim bebeğim 6 haftalık ama kalp atışını duyamadı doktor, 5 haftalıkken normalde duyuluyormuymuş kalp atışı :S
masallahbenimkide bence 3/4 haftalik, bizim burda hemen gostermiyorlar, zar zor kan verdim dün.. öglen sonuc icin aricam..
burda kalp atislari icin 12 haftaliktan once yapmiyorlar malesef,
Ilk bebisim bu
kan testi sonucumu aldımm 278 çıktı kesinn hamileyimmm
[SUP][/SUP]
cnm bana dr kendiliğinden evrdii...
istersen baska dr ada bi git..
hiç lekelenmeyi beklemee..
dr bana öyle dedi.
ne gerek vr riske atmayalım
günde bir tane iç.
cok agrın olursa 3e kadar içebilirsn dedi..niye illa kan gelmesini beklerler anlamıyorum
hamileliğn sn ayında bile içilio bu ilaç yan etkisi yk...erken dogumu engellioo..
bazen dr ları anlamıorumm...kimiside ck rahat oluo
b arada senin de bebişin ahyırlı olsun tatlımm...dikkat edelim ck kendimizee...
bol süt
cevizz kayısıı...
Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun....Ben de uzun uğraşlar sonucu nihayet iki çizgiyi gördüm. Çok Mutluyum...Umarım isteyenlere de Allah nasip etsin 2 gün önce öğrendim bugün keseyi gördüm 4 haftalık daha doktor 2 hafta sonraya gün verdi Kalp atışları için ....
Merhaba hanımlar sanırım bende hamileyim, salı günü test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen laboratuvara gittim ve sonuç olarak beta hcg 40 çıktı çok mutlu oldum. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı ve Allah sağlıklı sıhhati evlatlar nasip etsin. Yarın kan testini tekrarlayacağım dua edin lütfen güzel bir artış olmuş olsun. Çok mutluyum inşallah her şey yolunda gider ve Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin :)))))
arkadaşlar benimde kısa zamanda başımdan hiç tahmin edemeyeceğim olaylar geçti.8 ay korunmadık ve 8 ayın sonunda geçen aralık ayında adet olmayı beklerken dış gebelik teşhisiyle apar topar ameliyata girdim.iç kanama başladığı için ameliyat olmak zorunda kaldım.Dış gebelik yumurtalıkta oluştuğu için sol yumurtalığım alındı.3 ay korunduj.bu arada her kafadan bi sesler çıkmaya başladı.bi yandan üzüntü bi yandan hayırlısı diye düşünelim derken geçen ay bi doktora kontrole gittik.biz aşılama yaptırmayı düşünüyoduk.ama doktorumuz hiç bi tedaviye gerek olmadığını söyledi korunmayı bırakabileceğimizi normal yollarla hamile kalabileceğimi söyledi.folik asite başladım.önceleri ilaçlarımı düzenli kullanıyodum.ilişkiye girdikten sonra hemen ayağa kalkmıyodum.sürekli bacakarımı kaldırıp dakikalarca bekliyodum.yumurtlama günlerini sürekli takip etmeye yakalamaya çalışıyoduk ama olmuyodu.bu ay folik asiti çok düzensiz içtim.ilişkiden sonra nasıl olsa hemen olmaz düşüncesiyle hemen ayağa kalktım.her türlü spor hareketlerini yaptım.yumurtlama dönemini tamamen kaçırdık.hiç ummadığım bi günde bugün hamile olduğumu öğrendim.hala inanamıyorum.dış gebelik ihtimali var.2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcam.hiç olumsuz düşünmemeye içimi ferah tutmaya çalışıyorum.inşallah tekrar aynı durumları yaşamadan sağlıklı hayırlı bi şekilde hamileliğim devam eder ve bebeğimizi kucağımıza alırız. hayatta herşeyin bi vakti saati varmı. allah ne zaman uygun görürse o zaman oluyo.allah dileyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yaşamayı nasip etsin inşallah.
selam kızlar bende 5 + 3 haftalık hamileyim bende uyku sıkıntısı çekiyorum dün gece 1 de yattım bu sabah 6 da kalktım uyuyamadım sonra zorla uyudum 2 saat daha.. geceleri çok uyanıyorum sağa sola dönerken çok ağırlaşmış gibiyim zorla dönüyorum dönerken hep uyanıyorum sizdede oluyormu
merhaba,
bende hamile olduğumu pazartesi günü öğlendim. adet düzensizliği niyetiyle gittim, doktor bana 6 haftalık hamilesin dedi.kese göründü fakat kalp atışı duyamadı.düşük tehliken var, belki sağlıksızdır dedi. haftyaa tekrar çağırdı.
bende bu hafta daha çok dikkat ediyrm. kanamam falan da yok. ağrı var sadece.
sizce normal mi 6. haftada kalp atışı olmayışı. o beni tedirgin ediyr. siz düşük yaptığnzda kalp atışı duyuluymuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?