nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun....Ben de uzun uğraşlar sonucu nihayet iki çizgiyi gördüm. Çok Mutluyum...Umarım isteyenlere de Allah nasip etsin 2 gün önce öğrendim bugün keseyi gördüm 4 haftalık daha doktor 2 hafta sonraya gün verdi Kalp atışları için ....

allah hayırlı etsin

Merhaba hanımlar sanırım bende hamileyim, salı günü test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen laboratuvara gittim ve sonuç olarak beta hcg 40 çıktı çok mutlu oldum. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı ve Allah sağlıklı sıhhati evlatlar nasip etsin. Yarın kan testini tekrarlayacağım dua edin lütfen güzel bir artış olmuş olsun. Çok mutluyum inşallah her şey yolunda gider ve Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin :)))))

masallah benimkide bence 3/4 haftalik, bizim burda hemen gostermiyorlar, zar zor kan verdim dün.. öglen sonuc icin aricam..
burda kalp atislari icin 12 haftaliktan once yapmiyorlar malesef,
Ilk bebisim bu

çokk güzeelaynı duyguları yaşıyoruz,amaan allahım 12 haftadan önce bakmıyorlarmı,e ozaman neredeyse bi bkmışsınız cinsiyetide görürmüşsünüz
güzel ve heyecanlı bi bekleyiş sizi bekliyor,allah yardımcınız olsun(amin)

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,ayneen öyle doktorum inanılmaz rahat ve aynen dr. kan gelmeden progestana gerek yok dedi, ben başka bir dr. daha gidecem... sizinde bebeğiniz hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

inş. allah tamamına erdirsin hayırlı olsun şimdiden

mrb kızlar bende hamile olduğumu nisanda örendim ama kanamam oldu çok şükür şşimdi ara ara toz pembe lekelenme oluyo silindikçe artık mercekle bakar oldum peçetelere rabbm sağlıka kucağımıza almayı nasip etsin çok korkuyorum doktorum 7 mayısa gün verdi alp atışı için garanti olsun dedi bu arada 5+3 günlük hamilleym

Canım öncelikle hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah.Ben de iş dolayısıyla şehir dışında olduğum için ovulasyon dönemlerinde ilişkiye girememiştim. Ovulasyondan 7 gün sonra 1 ilişki gerçekleşmişti. Adetim gecikti, normalda 28 günde birdir adet döngüm ama 34. güne kadar testler hep negatif çıktı, sonra 34. gün adet oldum. Normalde adet dönemlerinde 1 ağrı kesici atınca ağrı kesilir amabu ay resmen öldüm,geberdim tam 4 ağrı kesiciyi 1 saat içinde attım. 3 Gün kadar adet oldum, şimdi ise ovulasyon dönemindeyim. 6 Gündür bel ağrısı,kasık ağrısı, gaz sancısı var...Ben hiç bu zamana kadar böyle ağrılar(kasık ve bel ağrısıyla gaz sancısı) yaşamadım, adet dönemlerimde bile...Acaba ovulasyon dönemlerinde normal mi? Ayrıca ovulasyon tarihlerinin dışında da çocuk olabiliyormuş, merak ediyordum öğrenmiş oldum.

merhaba cnm bende aynı durumdayım gece çok fazla uyanıorum ve sabah erkende kalkıorum,gündüzde haliyle bi okadar yorgun oluorum.canım hiç bişi yapmak istemior,bahardan mı hamileliktenmi bilemedim..

Doktordan kan test sonuc'u aldim az önce.. 100% Hamileyim
2 Pozitif testen sonra inanmadim,
Ama artik inaniyorum ve heyecanlandim

tebrik ederim cnm,ben hala gitmedim doktora çarşambaya kadarda gidemicem.inş.bende senin gibi burda aynı sonucu verebilirim

Merhaba bayanlar, bende 2,5 seneden sonra dün hamile olduğumu öğrendim. adetimden 3 gün geçti test pozitif çıktı inanamadım iki tane daha yaptım onlarda aynı, hemen gece kan tahlili yaptırdık 731,60 çıktı değeri. Bi ağlıyorum bi gülüyorum testleri elimden bırakamıyorum. İşe bile yanımda getirdim bakıp bakıp gülyorum Ama daha hiç bişey anlamıyorum bile. Birde benim yumurtalarım zamanında büyümüyomuş, ve daha iki ay önce öğrendim. Yani adetin 12-14-16 günlerinde değilde 20. günüden sonra birlikte olduk sık sık, ve o şekilde tuttu hemen. Varsa sizinde öyle şeyler deneyin kesinlikle. Ben 12.14.16 dışında çokda sallamıyodum, nasılsa geçti diye. Allahımmm herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Hepimizin kucağı bebekle dolsun inşallahhhhhhhh

slm arkadasim doktorun sagliksiz demesi cok sacma.eger sagliksiz bir cocuk tasiyorsan zaten ya düsük olacaktir(allah korusun) ya da sana inanilmaz agrilar yaratacaktir.eger bir sorunun yoksa kafana takma.cok kucuk olan bebeklerimiz her yaptigimiz harekette düsük olacak kadar basit bir yapida degiller.bel kasik yada bacaga vuran agrilar bu donemlerde gayet normal.cunku icimizde inanilmaz yapida bir calisma var.hormonlarimiz degisiyor.bu arada da 6. hafta cocugun kalp atisi icin erken.ben de 5-6. haftada keseyi gordum ama doktorum 8. haftada ancak kalbini duyabiliriz dedi.bazilari da daha sonra duyuluyor gec dollenmeyle alakali sorun yok sakin tedirgin olma.sakinan göze cöp batar hesabi herseyi takmak yerine gerekli onlemlerimizi alip bebegimizin hergun degisim gecirdigini ve allahim kismet ettigi gunde de kucagimizda olacaklarini dusun

arkadaslar bana yardım edebilirmisiniz.bugün kanda gebelik testi yaptırdım.36 çıktı..bu ne demek.adetimde gecikti.3 kez idrarda gebelik testi yaptım.ikinci çizgi hep silik çıktı.çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…