- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Ama bu konuşmalar beni mutsuz ediyor ve ben ona yansıtıyorumİyi bir evliliğin temel sırrı iki tarafta kendi tarafını susturacak kulak vermeyecek. Gerçekten yetişkin bir birey gibi bir sorunla karşılaşsa da ailelere aktarmada çözebilecek.
3,5 yıl nişanlı kaldım. Hiç hiç kolay süreç değildi. Ne zaman etkilensek ve birbirimize yansıtsak sorun yaşadık. Bir süre sonra aklımız başımıza geldi set çektik duyduklarımıza o zaman rahat ettik.Ama bu konuşmalar beni mutsuz ediyor ve ben ona yansıtıyorum
O bende de oluyodu. İki tarafı da idare etmeye çalışıp çok yoruluyodum üstüne bir de karşıdaki kişinin nazı niyazı halden anlamaz tavırları eklenince çıkmaza giriyodum adeta . Ama ailemin de içine sinmeyen şeyler varmış ki ben bunları sonradan görüp farkettim . Ayrılınca hepsi dank etti. Onlarla oturup açık açık konuş bence içlerine sinmeyen biseyler mi var yoksa eğer bu durumdan yorulduğunu belirt onların da anlayacağını düşünüyorum.Kendi ailemide memnun etmeye çalışıyorum ben ne hikmetse
Ben 29 o da 31 yaşında.O bende de oluyodu. İki tarafı da idare etmeye çalışıp çok yoruluyodum üstüne bir de karşıdaki kişinin nazı niyazı halden anlamaz tavırları eklenince çıkmaza giriyodum adeta . Ama ailemin de içine sinmeyen şeyler varmış ki ben bunları sonradan görüp farkettim . Ayrılınca hepsi dank etti. Onlarla oturup açık açık konuş bence içlerine sinmeyen biseyler mi var yoksa eğer bu durumdan yorulduğunu belirt onların da anlayacağını düşünüyorum.
Yaşlarınız kaç bu arada ? Biraz daha küçükseniz karışma ihtimalleri daha yüksek
ailelerinize sınır koyun .dugun hazirliklarinda.siz onlardan dugun hazirligi vsvs icin beklentiye girerseniz onlarda herseyinize karisir.benm dugunumde esimle ikimiz yaptik tum kararlari kendimiz verdik .cok rahat oldu.kimseden beklentimizde olmadi kimsede karismadi.maddi olarak tabiki aileye bagimli degilseniz bu dediklerim gecerli.Nişan sürecinde ailelerin müdahalesi ve olumsuz duygularından nasıl kurtulabilirim?
Sürekli biriey olduğunda “dur bakalım esas ev dizmeye başlandıüında görcez neyin nolduğunu” lafı ne kadar normal?
Bıktım artık kaçıp gidip evlensem mutlu olucam
Sürekli olumsuz olasılıkları düşünmek istemiyorum artık ama ben sürekli bu olasılıkları dinliyorum gerçekten bıktım artık
Ben şuan aileme bağımlıyım iş arıyorum yeni işten ayrıldım.ailelerinize sınır koyun .dugun hazirliklarinda.siz onlardan dugun hazirligi vsvs icin beklentiye girerseniz onlarda herseyinize karisir.benm dugunumde esimle ikimiz yaptik tum kararlari kendimiz verdik .cok rahat oldu.kimseden beklentimizde olmadi kimsede karismadi.maddi olarak tabiki aileye bagimli degilseniz bu dediklerim gecerli.
O sevdiğin insanı kaybetmemek için susuyorsun.Nişan zamanı aileme aman sorun çıkmasın alttan alın diye diye bir hal oldum. Gördüklerini bile cemkirmeyeyim diye söylememişler bana,şimdiki aklım olsa ailemi kulak arkası etmezdim
İş bul bence.Kendi ailen bile şunu ben yaptım deyince insan bozuluyor.Be
Ben şuan aileme bağımlıyım iş arıyorum yeni işten ayrıldım.
O çalışıyo işi gücü yerinde ama nolcak byle bilmiyorum sürekli kalp çarpıntım var artık
Erkek tarafı fakir veya cimri mi yada ailenin beklentisi mi yüksek.Ben 29 o da 31 yaşında.
Ya herşeyde laf ediliyor bakalım düğün nolcak bakalım eşyalar nolcak bakalım ne altın takılcak falan filan hep bir sürü laf.
Hiçbi şekilde güzel şeyler duymadım daha gerçekten bıktım içim bunaldı nişanı atsam rahatlıcaklar mı onuda bilemedim
Görücü usulü mü istiyolrdı kendi içlerine sinen onuda bilmiyorum
atılgan ve yoneten insan olun.nisanlinizj ve ailenizi dogru sekilde siz yonlendirin.planimjz sudur.şu is boyle olcak su is soyle halledilcek felan cozum odakli anlatin herkese .geri planda kalma.senin dugunun senin hayatin olcak cunku.bastan herkesi nasil alistirirsan oyle gider.evelenince daha cok bagimli kalirsin herkese.sonrasi zaten hapis hayati gibi olurBe
Ben şuan aileme bağımlıyım iş arıyorum yeni işten ayrıldım.
O çalışıyo işi gücü yerinde ama nolcak byle bilmiyorum sürekli kalp çarpıntım var artık
Orası öyle de,görünen köy kılavuz istemiyor biz görmemek için gözümüzü kapatıyoruz. Aşk sevgi de bir yere kadar sorunlar büyüyünce malesefO sevdiğin insanı kaybetmemek için susuyorsun.
Çok fazla talep sorun çıkarır ama.Ailemin beklentisi yüksek biz en iyisini elimizden geldiğince yaparken onlarda yapacqklar diyorlar doğal olarak. Biz maddi olarak herkesten üstün insnalarda değiliz ama ailem iyisini yapmaya gayret edecek insanlar
Çok fazla talepte yok aslında. İyisi olsun güzeli olsun kafasındayız.Çok fazla talep sorun çıkarır ama.
En büyük örneği mobilya konusu yıllarca evimde uzun ömürlü mobilya kullanmak istiyorum gidipte istikbal bellona vs idtemiyorum bu konuda sıkıntı yaşsr mıyız bilmiyorumAileniz haklı. Genelde el içine karışmadan gerçek yüzlerini göremiyorsun. Nişanlılık süreci evliliğin fragmanı. O süreçte ne yaşarsan evlenince x10 olarak sana geri dönüyor. İyi ölçüp biçmek ve sınır koymak lazım.
Kendi baba evimde Modalife var.Yatak iyi çıkmadı annemlerin dolap içleri plastikten yapmışlar.Koltuk iyi değil.Bir koltuk daha var o Bellona o daha iyi.Evimizde.Sonra ben kendime dolap yatak aldım.Dolap.idare eder ama yatağımı sevmiyorum.Baza çok kötü.En büyük örneği mobilya konusu yıllarca evimde uzun ömürlü mobilya kullanmak istiyorum gidipte istikbal bellona vs idtemiyorum bu konuda sıkıntı yaşsr mıyız bilmiyorum
İşte demek istediğim şey bu sürekli mobilya takımı değiştirilmesi de çok kötüKendi baba evimde Modalife var.Yatak iyi çıkmadı annemlerin dolap içleri plastikten yapmışlar.Koltuk iyi değil.Bir koltuk daha var o Bellona o daha iyi.Evimizde.Sonra ben kendime dolap yatak aldım.Dolap.idare eder ama yatağımı sevmiyorum.Baza çok kötü.
Evleneceğim zaman Modalife tan eşya aldım evdeki gibi kalitesiz durmuyordu ama uzun süre kullanmadik.
O kullanıma bağlı bence de.Hic lükse kacma bence 200 bin lira vereceğine örnek verdim 100 bin e eşya al.Evleneceginiz zaman borç batağına düşmeyin.İşte demek istediğim şey bu sürekli mobilya takımı değiştirilmesi de çok kötü
Oturma grubu yatak grubu en çok kullanılan mobilyalarO kullanıma bağlı bence de.Hic lükse kacma bence 200 bin lira vereceğine örnek verdim 100 bin e eşya al.Evleneceginiz zaman borç batağına düşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?