Bu arada yeni gördüm başka bir topikte... Yaşın daha 20 bile değilmiş. :S:26:
Çok üzüldüm kuzum, söyleyecek teselli sözü bulamadım.
İlk iş olarak bence facebook tan çıkar eski sevgilini.
bende gördüm ama ölmedim,demekki beni haketmiyormuş diye düşün
Benimki de nişanlandı hatta evlendi geçen sene bu zamanlar birlikteyken şimdi böyle. O ilk anın acısı kötü tavsiyem onune kagıt kalem al duygularını yazabildigin kadar yaz ister yalvar ister hakaret et herseyi yaz aklına geldikçe yaz sonra geçior zamanla. Zor ama gene de Allah yardımcın olsun ben kurtuldum o acıdan umursamıyorum darısı başına insallah.
Daha öncede açtığım konuda anlatmıştım başkasıyla evleneceğini... Bugün facebookta nişan fotoğraflarını paylaşmış of offne yapayım ben şimdi nasıl dayanayım bu acıya. Ablalarım kardeşlerim ne olur birşey söyleyin
Şu ablalarım kardeşlerim lafına da hastayım forumda
Aklıma direk atma ziya geliyor seyyar satıcı olduğu sahneler..
Abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz jileti.... diye gider
Neyse konuya dönelim gerçekten çok zor kendimi senin yerine koyuyorumda bende çok acı çekerdim..
Bende ayrıyım bayadır sevgilimden ama şimdi nişan fotosunu görsem çok üzülürdüm.. Allah yardımcın olsun ne diyeyim..
Bende nikaha 1 aydan az süre kala ayrıldığım, 7 yıl beraber olduğum adamın evlilik fotoğraflarını gördüm. O günü unutmam asla, atlatması zor oldu. Zamanla her acıya alışıyor insan...
teşekkür ederimbu arada ablalarım lafına hastayım derken sinirmi oldunuz? kusura bakmayın ne yazdığımı bilemiyorum kahrımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?