facebook hesabımda ekli değil ama kendimi tutamıyorum açıp bakıyorum
size düşen çekilmek..
Kendinizi tutup takip etmemeniz Sizin yarariniza olacaktir. Eger olmuyorsa facebook kaydinizi vb. kökünden silin. Ruh sagliginizdan önemli degil...
bugün hiç girmedim facebooka onun hesabını engelleyeceğim
caniniz acisa da bu yolu izlemek en dogrusu. Bütün ulasim iletisim yollarini imkansiz hale getirin ve söyle telkin edin kendinize; "Yaradan beni terk ederse iste ozaman mahfolurum" o gercek su ki Yaradan insani hic bir zaman terk etmez, Öyleyse gercek dosta tutunun. O size derman olur insAllah
malesef söylenecek bişey kalmamış umarım biran önce unutursun zor bi durum
onu unutmak için çabalamaktan başka senin yapabileceğin hiçbişey yok
canım bu acıyı çok ıyı bılıyorum benımkıde evlendı 2,5 ay oldu düğün gecesı sabaha kadar uyumadım ve artık kendı kendıme asawmayacağımı anladım yardm alıyorum ve şunv farkettm benım bıs kalbım var ve ben yasadığm surece bır baskası içinde atacak sımdı psıkıyatrıstmden hoşlanıyorum ve emın ol bu bıle buyük bir mucize benım ıcın ben 4 senemı bu ınsana verdım benı terkettı baskasıyla evlendi şımdı de twıtten ordan burdan takıp edıyo etse ne olurkı ben her sabah ondan nefret ederek uyanıyorum ha arada ıçım acıyo ama ona değıl kendıme belkı doktordan hoşlanmam bı avuntu bı kaçıs belkıde tesellıyi onda bulduğumdan bılmıyorum ona hıssettığm yoğunlukta belkı kımseye hıssetmıcem ama buda benım ıçim büyük bır asama :)
sağol canım aşk demiyelimde işte kalbimin yeniden çarptığının farkına vardm tabi umutsuz bı vaka buda o beni sadece hastası olarak gôrüyo ama şöyle düşünùyorum en azından diğer melankoliden kurtuldum kafam baska birisiyle meşgul sürekli öbürünü düşunup ùzülmùyorum yenıden mutlu olabileceğıme inanıyorum sende inan tatlım emin ol birgün bitecek sonsuza kadar sürmez onlar bizı hak etmedi bol bol dua edelim rabbimizin yanlış işi olmaz.
unutacağım diyorum ama olmuyor.Birde düğüne davetliyiz ölsemde gitmeyeceğim o düğüne
Daha öncede açtığım konuda anlatmıştım başkasıyla evleneceğini... Bugün facebookta nişan fotoğraflarını paylaşmış of offne yapayım ben şimdi nasıl dayanayım bu acıya. ne olur birşey söyleyin
nasıl yaniiseni düğününemi davet etti
yakınınız falanmı ailecek davetlisiniz galiba ailen biliyomu
Napicaksin tabikide unutucaksin.
Birde dügüne davetmi yolladi sana ?
Böyle birini sevdiginkendini harap ettigin icin üzül onun icin degil.
hayatta en zor sey sevdının baskasına aıt oldugunu bılmektır ben 1 sene akrabamla cıktım sonra benı aldattı gıttı o kızla evlendı oyle gurur yaptım kı aglamıycaktım dugunune dahı gıttım ıcım kan agladı ama ızledım guluslerını sadece umarım asla mutlu olmassın dedım oylede oldu daha bır yıl olmadan bosanmaya kalktılar ama hamıle ıdı esı vazgectıler aylarca ayrı evde yasıyolar kopuk bı evlılıklerı var ama herseye ragmen baskasının su an 2 tane oglu var unuttum bende evlıyım ama bana attı kazık hıc unutamam
insan başkasının ahını alırsa olacağı budur. Ben onu Allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?