• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan gitti kavga bitti

Evrimnecla

me and my broken heart
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
581
1.803
33
The end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi

Son düzenleme:
İnanmıyorum ya kendimi gördüm. Sizin yaşadıklarınızı inanın ne eksik ne fazla şu an ben yaşıyorum. Kibirli miyim diye sorgular olmuştum kendimi. Geçen gün nişanlımın babası, küçük torunu(6 yaşında) el hareketi çektiği için güldü bi daha yap bakayım dedi yine güldü ve vay şer...siz neler biliyor dedi... ben şok oldum ve çok şiddetli bir şekilde buna tepki gösterdiğimde sorun çıkarıyormuş gibi göründüm. Nişanlımın babası kızım sen her şeyi çok büyütüyorsun dedi bir kere daha şok oldum. Bizim ailede derin sohbetler yapılır siyasi dini veya başka herhangi bir konuda. Çevremiz nispeten görmüş geçirmiş insanlarla doludur ama nişanlımın tarafı hiç böyle değil hep bir dadaş, gardaş muhabbeti var. Nişanlanmadan önce nişanlımın 17 yaşındaki erkek kardeşi bana "yenge" dedi?! Ne münasebet falan oldum ama içimden... Benim ailem de mesafelidir, bir tık daha resmidir ben de öyleyim. Samimiyeti kurana kadar kim olursa olsun "siz" diye hitap ederim ancak tanıştığım ilk günde bile sen olarak hitap ettiler. Erkek kardeşi yenge diyor, teyzesinin kızı bile yenge diyor. Ne alaka? Beni sevmiş olabilirler, sahiplenmiş olabilirler bilmiyorum ama sevgi göstermenin yolu bu değil ki.. Yemek konusu mesela birkaç sefer nişanlımın ailesi benim evime geldi. Yemeklerini hep yarım bıraktılar çok sinirlendim. Bu bir görgü kuralıdır yahu eğer yiyemeyeceğini düşünüyorsan eeen başta kaşık batırmadan bu yemek bana çok fazla deyip tencereye koyarsın. Yemekler yarım, yoğurt yarım her şeyi çöpe gitti. Ben böyle bir ortamda nasıl mutlu olabilirim ki?
Haşmetlim bunca şeyin üstüne nasıl böyle konuşur sizinle..

YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi.
Siz demeyi bile öğrenememişler. Onlar kaybetti Sultan hazretlerimiz.. 🤷🏻‍♀️

Seni el üstünde tutması gerekirken şu triplerine bak ya. Koca koca kadınlar derdide inanmazdım çok şey isteyince kök söktürünce değerli oluyorsun erkek milleti için. Sessiz sakin anlayışlı olanı üzüyorlar. Onlar kaybetti gerçekten sende yol yakınken kurtulmuş oldun.

Ay valla şoktayım kimseye yazamadım söyleyemedim buraya yazdım direkt. Bi yürüyüşe çıkalım dedi terk etti geldim bu nasıl iş ya
Yani ani terk ediş için şok normal olabilir ama ilişkinin gidişatı baya sinyal vermiş.

The end
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Giden senetlerine üzülme daha guzeli seni bulur. Bi adam orta yolu bulamıyorsa sıkıntı var demektir. Yolu açık olsun kıymet bilmeyene üzülme canım insan ilişki içinde 2 sene çökmüş gibi geliyor. Yalnızlıkta güzel çalış istediğin gibi gez ye iç giyin daha iyisi daha kıymet vereni seni bulacaktır benim öyle oldu üzüldüğüm günlere üzülüyorum acikcasi en güzel zamanlarımı mahfetmisim. Şimdi en güzeli en kıymetlisi beni buldu binlerce şükür. İmkan el verdiğince ne desem olur el üstünde tutar beni

The end
Git kurban kes kuzum, bunlara senin gibi naifi değil çarklarına okuyacak adam lazımmış. Cehenneme kadar yolları var. Kıymetini bilecek bir insan elbet çıkar karşına.

Geri ver ulan 2 senemi
E olmayacak ilişkiyi 'ama bunca zaman verdim' diye devam ettirince böyle oluyor işte. Adam red flaglarla doluydu, seni değil elalemi düşünürdü. Yine ayrılmamis,terkedilmeyi beklemişsin
Ne denir ki?
Çok isabet olmuş, hayatın yanmamış en azindan. Senin cesaret edip de yapamadığını yapmış

The end
Uhaa yani bu adamm tam dayaklik .keyif icin dövüceksin bunu

E olmayacak ilişkiyi 'ama bunca zaman verdim' diye devam ettirince böyle oluyor işte. Adam red flaglarla doluydu, seni değil elalemi düşünürdü. Yine ayrılmamis,terkedilmeyi beklemişsin
Ne denir ki?
Çok isabet olmuş, hayatın yanmamış en azindan. Senin cesaret edip de yapamadığını yapmış
Haklısın. Haklısın ne diyebilirim ki...

Sizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu

Ne denir ki?
Ailesi de çok cahilmis diğer konuya yazmış Şimdiden kabul edemedigin şeylerin savaşını sonra veremezdin o aileye..kurtuldun diye şukretmen lazım
Beyzade geri döner sen daha çok taviz verir senelerin borç ödemekle geçer yapma bunu kendine..gelirse affetme

Back
X