• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan gitti kavga bitti

The end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Çok çok iyi yapmışsın.Az önce reels videosu vardı.Kadin nişanlısına sen ne yaptın bu yaşa kadar diyor ? Evlenecek adam birikim yapar.
Sen mütevazı oldukça tepene cikmislar.Aynisini bende yaptım.Gelinligi alırım paran yoksa dedim.3 takım elbise 3 ayakkabı almış kv ogluna.Bana ilk nişanlı iken birşeyler aldıysa aldı sonrasını göremedim.Ceyizimi babam km lerce öteye götürdü.Getirmeseydin gibi cümleler ve ceyizin az falan filan iyi yapmışsin.

The end
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Bence kalan hayatını geri vermiş.
İki sene için üzülme. Kısa yoldan kurtulduğuna sevin

Bana da evlenmeden once para harcat, harcama yaptir, daha cok iste, alcakgonullu olma, diye ogut verirlerdi.

Bu ne acgozluluk diye kizardim.

Meger varmis bi bildikleri.

Konu sahibi arkadasim, hic uzulme, gidene degil kalana bakacaksin. 2 senen gitmis, ama ömrün kurtulmus.
Kız istemeye gidince erkek evine liste verenler kıymetli oluyor.

Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Mantıklı bir insan zaten derki ulan benim ailem bir şey yapmıyor karşı taraf niye yapsın ki ?
Bunu demeyi geçtim herif birde utanmadan senin ailenden beklenti içine girmiş.
Gerçekten güçlü ve evlenmeyi isteyen bir erkek bu duruma dusurmezdi kendini zaten.
Gerekirse beklerdi çalışır birikimini yapar öyle ortaya çıkardı.
Ben çok aciz ve dengesiz bir erkek gördüm kurtulduğunuz iyi olmuş.

Valla her şeyi tam takır isteyenler daha kıymetli oluyor. Alttan aldıkça bu kabul eder diye tepeme biniyorlar.
Daha çok taze barışmak için adımlar atılır gibi geliyor bana ama siz kararlı olun. İlerde daha çok başınız ağrır bu adamla. Çünkü şükretmeyi bilmiyor.

The end
Bunu yapmasaydi evlenecektin ve belki çok daha kötü şeyler yaşayacaktın... " Senin yüzünden " diye baslyan birinden ne beklenir ki. Git sadakani ver. Kurtuldugun için. Sevseydi değer verseydi kaybetme korkusu yaşar ve mücadele ederdi. Geçmiş olsun. İyi insanlar sizi bulsun...

Mantıklı bir insan zaten derki ulan benim ailem bir şey yapmıyor karşı taraf niye yapsın ki ?
Bunu demeyi geçtim herif birde utanmadan senin ailenden beklenti içine girmiş.
Gerçekten güçlü ve evlenmeyi isteyen bir erkek bu duruma dusurmezdi kendini zaten.
Gerekirse beklerdi çalışır birikimini yapar öyle ortaya çıkardı.
Ben çok aciz ve dengesiz bir erkek gördüm kurtulduğunuz iyi olmuş.
Sana şimdiden mercimek köftesinden başka birşey yedirmeyenler ileride lokmalarini sayarlar.

The end
Şerefsiz ana kuzusu.ailesini yerim ben onun.

The end
Senden büyük muyum bilmiyorum ama 2 ay öncede ben ayrıldım.Aglayip üzüleceksin sonra iyiki olmamış dersin.

Sizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu
Pasta kesin pasta
Kutlanır bu

Sen bu adamdan ayrilamayacaktin, kültür farkı gün geçtikçe etrafını saracakti. Sen zannediyor musun ki yeğen sana yenge niye niye suratın asık lafını kendi kendine etti? Sen onların istediği gibi laubali olmayınca kendi aralarinda konuştular da konuştular.
Ben çok zorladım kültür farkını. Eşimle bireysel o anlamda sorunumuz olmadı. Ama ailesinin garip ilişki ağına ortak olmadığım için çok çatışma yaşadım.
Adam bence rest çekti buna herşeyi kabul etsin diye

Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Siz de yeğeni gibi, al bunu gör diyip n*h yapsaydınız ne gördük diyince. Hem seviyorlarmış hareketi.

Gözünüz aydın, yolunuz açık olsun. Dönmeyin asla nolur.

Back
X