• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan gitti kavga bitti

Zaten nişanlınızın ailesiyle uyumsuz olduğunu düşünüyordunuz,belki siz ayrılmaya cesaret edemeyecektiniz ama nişanlınız sizden cesaretli çıkıp ayrılmış.Ayrılınca sadece sizin mi 2 yılınız gidiyor ?Sonuçta beraber geçirilmiş 2 yıl var,giden ondan da gidiyor.Olan neyse hayrıma oldu diyip yolunuza bakın.

Seni el üstünde tutması gerekirken şu triplerine bak ya. Koca koca kadınlar derdide inanmazdım çok şey isteyince kök söktürünce değerli oluyorsun erkek milleti için. Sessiz sakin anlayışlı olanı üzüyorlar. Onlar kaybetti gerçekten sende yol yakınken kurtulmuş oldun.

Bana da evlenmeden once para harcat, harcama yaptir, daha cok iste, alcakgonullu olma, diye ogut verirlerdi.

Bu ne acgozluluk diye kizardim.

Meger varmis bi bildikleri.

Konu sahibi arkadasim, hic uzulme, gidene degil kalana bakacaksin. 2 senen gitmis, ama ömrün kurtulmus.

The end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Sanırsın silah zoruyla evleniyorlar ya. Sorumluluk alamayan adamlar nişanda ayrı evliyken ayrı baba olunca sorun çıkarıyor. Altından kalkamayacaklarsa hiç niyet etmeseler keşke

Ne istemissin ki bozulmuşlar🙄düğün isteseydin düşüp öleceklerdi demek ki😁😁

Saka bir yana bu zamanda böyle makul kızı nah bulurlar, kafalarını taşa çok v7racaklar
Düğün isteyen beyzade
Ailesi değil kendileri altınları dugunu odeyecek kız gerek yok düğüne deyince çıldırdı adam şaka gibi

Sizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu
Harcama yapacak para yok ki düğün Erzurumda olsun şöyle şöyle olsun diyorlar da para vermiyorlar katkı yok..

Kurtulmuşsunuz. Asla üzülmeyin, kaybolan falan yıl yok, çok da kıymetli bi hayat tecrübesi var. Artık daha güçlü, daha mantıklısınız. kendinizin alilenizin kıymetinin farkındasınız. 💐🤍

The end
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi

Güzelce bi şükür kahvesii iç.
direk engelle hayatından at.

Sen bu adamdan ayrilamayacaktin, kültür farkı gün geçtikçe etrafını saracakti. Sen zannediyor musun ki yeğen sana yenge niye niye suratın asık lafını kendi kendine etti? Sen onların istediği gibi laubali olmayınca kendi aralarinda konuştular da konuştular.
Ben çok zorladım kültür farkını. Eşimle bireysel o anlamda sorunumuz olmadı. Ama ailesinin garip ilişki ağına ortak olmadığım için çok çatışma yaşadım.

Harcama yapacak para yok ki düğün Erzurumda olsun şöyle şöyle olsun diyorlar da para vermiyorlar katkı yok..
Evet imkan olur bu istegi anlarim ama imkan yoksa ve siz zorlanacaksaniz çok sacma. Hayatıma sictin diye topu size atması da kotu olmus, muhtemelen kolayca doldurulusa gelen biri

Ailesi de çok cahilmis diğer konuya yazmış Şimdiden kabul edemedigin şeylerin savaşını sonra veremezdin o aileye..kurtuldun diye şukretmen lazım
Beyzade geri döner sen daha çok taviz verir senelerin borç ödemekle geçer yapma bunu kendine..gelirse affetme
Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..

Ay yok bitti bu sefer. Valla altın istemedim babam kızım istemiyorsa bana düşmez kararı o verir dedi. Balayına gitmiyoruz dedim yine siz mutlu olun da seneye gidersiniz tatile nolcak falan dediler hiçbir şey istemedik hiçbir şey. Onun ailesi 1 kuruş vermedi diye ben de bizimkilere siz de yapmıyorsunuz dedim şimdi diyor ki SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
O cümlede içten içe kin var ailene farkındaysan

Ailesi de çok cahilmis diğer konuya yazmış Şimdiden kabul edemedigin şeylerin savaşını sonra veremezdin o aileye..kurtuldun diye şukretmen lazım
Beyzade geri döner sen daha çok taviz verir senelerin borç ödemekle geçer yapma bunu kendine..gelirse affetme
Yani görünen köy klavuz istemez ki. Adam b.k gibi bir adam. Omur gececek biri değil, ailesinin ağzına bakıyor, konu sahibini ciddiye alıp da 'sen nasıl istersin' demiyor, ataerkil kafada birisi.
Ha daha adamdan ayrılmamis, nişanlanmis bu gepgenc çağında
Bu ne ya
Kendi mutluluğuna kastı var resmen
Benim çevremde de çok insan var böyle. Terkedilen anlatıyor "ben şuna da katlandim, böyle dedi de katlandim,şöyle yaptı affettim. Ama o beni terketti"
Vallahi dovesim geliyor , "ulan madem bunca şey yaşandı, sen saf mısın, neden sen terketmedin" diye
Hatta şu şarkıya da aynı sebepten uyuz
oluyorum

Anafikrinde şey diyor, ben gördüm senin kötü taraflarını ama yine de soğuk ellerini tuttum . Ama sen beni terkettin
Ona da 'iyi bk yedin' diyesim geliyor radyoda falan çaldığında

İlerde ailemle aramı bozma her dediklerini yap dese daha kötü olurdu boşver biraz üzülürsün ama ilerde bu yükten kurtulduğuna sevinirsin

2 kurban kes, bunların derdi insan soymakmış. Hayvana bak.

Ay ne gormeyi beklemis acaba? koluna bilezikler mi beklemiş? Erkeklerin kimyasida degisti yahu.

Kültür farkından daha kötü bu. Son dönemde sık goruyoruz. Kız-kızın ailesine güvenip erkek tarafının çevreye hava atma isteği. En sevmediğim insan tipi el .... ile gerdeğe girmek denir buna. Damat buna mi guvenmis? Bu adam dönecek. Bu sana had bildirme. Dönme bu lafı diyen adama.

SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK
Bu nasıl çirkin, nasıl seviyesiz bir cümle..Hem suçlu hem güçlü herife bak.Adam yolmaya calismak böyle bişey işte.Geriye dönüp baktığında iyiki bitmiş diyeceksin boşver ...Üstündeki yük gitmis oldu en azindan, hakkında hayırlısı olsun..

SENİN AİLEN O KADAR ZENGİN HANİ NE GÖRDÜK ya ne zengini benim babam emekli fen bilgisi öğretmeni..
Simdiden senin ailen benim ailem savas modunu acmis ve bence cok saygisica bir laf etmis. Hani ne gördük ne ya. Bir şey gormedin evet ama en azindan yardimci olmayacaklari halde düğün bekleyip zora sokmuyorlar bizi deseydin

The end
Giden 2 yıl olsun 20 yıl cekmektense.. sakın ama sakın pişman olursa affetme.

Sürekli taviz verdiğin için gözden çıkarıldın. Isı yokuşa surseydin köpek olurlardı.

Back
X