Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan günü belli değil ama kıyafetim belli işte buuuuuu :)

Bende nişan kıyafetimi ordan almıştım kızlar çok güzel şeyler var kesinlikle tavsiye ederim. benimkinin resimini eklemek isterdim ama henüz resim ekleyemiyorum ümraniye çarşıda lizge ve diğer yerlere göree fiyatları çok uygun :))

cnm model hoş ama renk başka olsa daha güzel olur yani krem renge model çok güzel uymuş
ama gelinlikte bu renk olacağı için bence başka renk al...

bencede başka renklere baksana canım,tabi genede sen bilirsin ama gelinliğinde beyaz olacak tavsiyem aynı modelin diğer renklerine bakman

Yeşiline bakmalısın eğer beyaz tenliysen mükemmel durur ben yeşilini çok beğendim orda arada duruyor. ızmir'e doğru bir atıver onu sen almıcaksan ben buralarda giyivereyim düğünlerde falan.delikafadulden

ten rengine göre rengine karar ver bence esmer tenliysen kırık beyaz da güzel olur ama eğer açık tenliysen arkada bir petrol mavisi gördüm o da çok yakışır

sevgili yaowwwwssss, bu elbiseyi aldığınız mağaza nerede ve adı nedir yazar mısınız lütfen? gördüğüm kadarıyla bol çeşit olan bie mağaza, abim ve kız arkadaşı elbise bakıyorlar da bayramdan sonra evde nişanları olacak... yanıtınız için şimdiden teşekkürler...

Bu arada elbiseniz çok güzel, mutlulukla giyersiniz inşallah...

Back
X