Normalde sen haklısın kardeşinin tarihi alırken seni de düşünmesi gerekiyordu ama ayarlayabiliyorsanız otelin ilk iki gününü iptal edin tatilin sonuna ekleyin ya da 2 gün eksik yapıverin bu seferlik. Tabi bulunmazsan biraz garip kaçabilir senin de için rahat etmez diye düşünüyorum bağlarınızı bilmiyorum ama. Ya da damat tarafına baskı yapın onun ablası geç gitsin.Biz gittikten 2 gün sonra planlıyor ama o da sözde yani kesin olup olmayacağı bile belli değil şimdi tatilimi iptal etsem gitmesem ve o da aaa biz vazgeçtik derse olan bize en çok da eşime olacak
Ona sorsanız onunki de belliymişYani ben 2 çocuklu evden çalışan bir anneyim,nispeten rahatım dışarda çalışan insanlara nazaran ama ben bile gün sayıyorum tatile gideceğim zaman.
Bu sebeple hafife alamıyorum tatil planını,gayet hak veririm ertelemezseniz. Sanki siz özellikle o tarihe bile isteye almışsınız gibi muamele edilmesi tuhaf,sonucta en başında belliymiş.
Doğru hatırlıyorsunuzSiz burada sonuna kadar haklısınız. Bosverin aciklama yapmayın bile. Hatta abla yüzünden acele ediliyor ben neden beklemiyorum diye sizin tavrınızdan cekinmeleri gerekirken size tatili yak demeleri saçmalık.
Yanlış hatirliyorsam düzeltin yaz başı da ablanız tatilinizi yok sayıp size gelmeye çalışıyordu sanki. Bu tarz bir konunuz vardi.
Aileniz sizi her konuda yok sayıyor.
Bağ meselesi de dediğiniz gibiNormalde sen haklısın kardeşinin tarihi alırken seni de düşünmesi gerekiyordu ama ayarlayabiliyorsanız otelin ilk iki gününü iptal edin tatilin sonuna ekleyin ya da 2 gün eksik yapıverin bu seferlik. Tabi bulunmazsan biraz garip kaçabilir senin de için rahat etmez diye düşünüyorum bağlarınızı bilmiyorum ama. Ya da damat tarafına baskı yapın onun ablası geç gitsin.
Evet o bağ yok aramızda maalesefKardeşimin nişanı olsa ve o tarihlerde otel ayarlamış olsak gelip buraya sormazdım bile, direkt ertelerdim. Siz sorduğunuza göre aranızda öyle bir bağ yok. Herkesin ilişkisi farklı. Kardeşim sadece nikah yaptı, onu da benim kasımdaki ara tatile göre ayarlamışlardı mesela. Bu tarz şeyler karşılıklı.
Gitmezseniz garip kaçar bence. Siz de ne yapın edin erteletin nişanı. Madem tarih kesin bile değil, ayarlasınlar. Damadın ablasına göre oluyor da size göre niye olmasın?Evet o bağ yok aramızda maalesef
Tatilimiz önceden belliydi ama nişan hala belli değil isterse erteler ama ertelemek istemiyormuş ablası için
Yok zaten iptal etmeyi düşünmüyorum ama kesinlikle beni daha çok üzecekler eminim bundanBu küçüklükten gelen “uslu cici kız ol aman evladım” ın yan etkileri, ileride insanın başına cidden bela oluyor, kardeşinize de bulaşmış biraz.
Kısa zamanda organizasyon yapılıyor, tarihlerde çakışma olması çok normal. Siz durumunuzu belirtin, onlar ayarlasın.
Bir de dediğim gibi tarih çok yakın, nişan elbisesi nasıl ayarlanacak, takı nasıl alınacak, boş olan yer bulabilecekler mi, bütçe nasıl ayarlanacak? Bu iş sözde kalır gibi geliyor bana.
İptal ederseniz sadece sözde kalmasına hazır olun, kimse paranız yandığı için özür de dilemeyecek, iptal etmenizi kesinlikle önermiyorum.
O zaman sorun yok. Kardeşimin nişanında bulunamadı diye üzülmeyeceksen oldurmaya da çalışma yap tatilini bir şey diyen olursa da sen bana sordun mu aylar önceden olan planımı umursamadın benim nişanında olmamı umursamadın sevgilinin ablası benden daha önemli Di mi diyerek üste çık.Bağ meselesi de dediğiniz gibi
Maalesef aramızda öyle bir bağ yok onlar bana karşı çok düşüncesiz ben hep alttan alan taraf oldum o yüzden bu defa olmaz yapmam diyorum
Sizin böyle bi plan yaptığınızdan haberi varmıydı? Ki olmasa bile. Nişan bu, siz geldikten sonrada yapılabilir. Abartmasınlar.Merhaba herkese
Yine sorunlu ailemin sorunlu tavırları yüzünden canım sıkkın
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Her şeyi geçtim rezervasyon yaptığımız yerlere para gönderdik
Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan
Siz olsanız ne yaparsınız ne dersiniz yeminle tükendim ?
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
Var haberi tabii kiSizin böyle bi plan yaptığınızdan haberi varmıydı? Ki olmasa bile. Nişan bu, siz geldikten sonrada yapılabilir. Abartmasınlar.
Kardeşim mekan tutmadiysa nişanını bir iki hafta ertelesin.Merhaba herkese
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
Tatile 3 aylık gitmeyeceğinize göre nişan 1 hafta önce veya sonra olabilir yani kardeşiniz mutlu olacak diye siz mutlu olmayın istiyor resmen sizinkinin tarihi önce belli olan uysunlar bir zahmetMerhaba herkese
Etmem zatenBizim gibi yapacaktınız. Biz tatil tarihi belli olunca eşim kardeşini aradı bu tarih aralığında nişan yapma ihtimaliniz var mı diye. Onlar da yok dedi yapsalar dahi en azından sorduk diyerek sıyrılabiliriz.
Yine de sizin yerinizde olsam tatili iptal etmem.
O zaman kendisi çok istiyorsa millete yaranmasın da ablasına göre uyarlasınKesinlikle aynı fikirdeyim ama kardeşim sağolsun damat tarafına uyuyor
Onların ablası eve dönecekmiş o gitmeden yapmaya çalışıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?