Nişan için tatil iptal edilir mi ?

Sizin tatiliniz ömür boyu sürmeyecektir dimi..
En fazla bır hafta olabılır .. para verdık dedıgınıze gore otel tatili..
Neden oncesı yada sonrasına bırakılmıyor
Yanı uzun bır tatılmı

Siz burada sonuna kadar haklısınız. Bosverin aciklama yapmayın bile. Hatta abla yüzünden acele ediliyor ben neden beklemiyorum diye sizin tavrınızdan cekinmeleri gerekirken size tatili yak demeleri saçmalık.
Yanlış hatirliyorsam düzeltin yaz başı da ablanız tatilinizi yok sayıp size gelmeye çalışıyordu sanki. Bu tarz bir konunuz vardi.
Aileniz sizi her konuda yok sayıyor.

Biz gittikten 2 gün sonra planlıyor ama o da sözde yani kesin olup olmayacağı bile belli değil şimdi tatilimi iptal etsem gitmesem ve o da aaa biz vazgeçtik derse olan bize en çok da eşime olacak
Normalde sen haklısın kardeşinin tarihi alırken seni de düşünmesi gerekiyordu ama ayarlayabiliyorsanız otelin ilk iki gününü iptal edin tatilin sonuna ekleyin ya da 2 gün eksik yapıverin bu seferlik. Tabi bulunmazsan biraz garip kaçabilir senin de için rahat etmez diye düşünüyorum bağlarınızı bilmiyorum ama. Ya da damat tarafına baskı yapın onun ablası geç gitsin.

Ona sorsanız onunki de belliymiş halbuki ben en son ordayken daha isteme mevzusu bile kesin değildi daha tanışmamışlar aileler, düşünün

Doğru hatırlıyorsunuz
Ailem genel olarak böyle onlara sonsuz tolerans sağlamalı herkes ama başkasının onlardan bişey bekleme isteme hakkı asla yok
Çok yıprandım yıllardır mücadele ediyorum son 1 yıldır psikoloğa gidiyorum baş etmek için ama farkına vardım ki ben zaten normalim yıpratıcı olan onlar aile olunca uzak da duramıyorum maalesef
Yılda bir kere gitmeme rağmen asla engel olamıyorum bu tavırlarına

Kardesiniz yarın evlendiginde problem oldugunda , şuan ki nişanı karşı tarafın ablasına göre ayarladıgi gibi ona sığınmayacak size sığınacak bunu akıl edememiş mi
O ablaysa sizde ablasınız, size göre çevirsinler madem . Bence siz haklısınız.
Bende abimin istemesinde yoktum mesela universitedeydim , denk gelmedi gidis gelisimle.Hicte küsmedim ,onlarda küsmedi .

Bağ meselesi de dediğiniz gibi
Maalesef aramızda öyle bir bağ yok onlar bana karşı çok düşüncesiz ben hep alttan alan taraf oldum o yüzden bu defa olmaz yapmam diyorum

Kardeşimin nişanı olsa ve o tarihlerde otel ayarlamış olsak gelip buraya sormazdım bile, direkt ertelerdim. Siz sorduğunuza göre aranızda öyle bir bağ yok. Herkesin ilişkisi farklı. Kardeşim sadece nikah yaptı, onu da benim kasımdaki ara tatile göre ayarlamışlardı mesela. Bu tarz şeyler karşılıklı.

Evet o bağ yok aramızda maalesef
Tatilimiz önceden belliydi ama nişan hala belli değil isterse erteler ama ertelemek istemiyormuş ablası için

Evet o bağ yok aramızda maalesef
Tatilimiz önceden belliydi ama nişan hala belli değil isterse erteler ama ertelemek istemiyormuş ablası için
Gitmezseniz garip kaçar bence. Siz de ne yapın edin erteletin nişanı. Madem tarih kesin bile değil, ayarlasınlar. Damadın ablasına göre oluyor da size göre niye olmasın?

Yok zaten iptal etmeyi düşünmüyorum ama kesinlikle beni daha çok üzecekler eminim bundan
Erkek kardeşimin de düğününe katılamamıştım hala bahseder
(10yıldan sonra tüp bebek yaptık ikizlerimin olacağını öğrenmiştim ama kanamam vardı ve doktor seyahati yasaklamıştı yani yine mecburi bir durumdu)

Bağ meselesi de dediğiniz gibi
Maalesef aramızda öyle bir bağ yok onlar bana karşı çok düşüncesiz ben hep alttan alan taraf oldum o yüzden bu defa olmaz yapmam diyorum
O zaman sorun yok. Kardeşimin nişanında bulunamadı diye üzülmeyeceksen oldurmaya da çalışma yap tatilini bir şey diyen olursa da sen bana sordun mu aylar önceden olan planımı umursamadın benim nişanında olmamı umursamadın sevgilinin ablası benden daha önemli Di mi diyerek üste çık.

Sizin böyle bi plan yaptığınızdan haberi varmıydı? Ki olmasa bile. Nişan bu, siz geldikten sonrada yapılabilir. Abartmasınlar.

Kardeşim mekan tutmadiysa nişanını bir iki hafta ertelesin.

Bizim gibi yapacaktınız. Biz tatil tarihi belli olunca eşim kardeşini aradı bu tarih aralığında nişan yapma ihtimaliniz var mı diye. Onlar da yok dedi yapsalar dahi en azından sorduk diyerek sıyrılabiliriz.
Yine de sizin yerinizde olsam tatili iptal etmem.

Tatile 3 aylık gitmeyeceğinize göre nişan 1 hafta önce veya sonra olabilir yani kardeşiniz mutlu olacak diye siz mutlu olmayın istiyor resmen sizinkinin tarihi önce belli olan uysunlar bir zahmet

Etmem zaten
Çünkü onların daha tarihi bile belli değil iptal ederim sonra yapmazlar olan bize olur ama laf etmeleri canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…