- 25 Temmuz 2013
- 13.115
- 53.499
- 798
Bu kadar kendinizden ödün vermek yormuyor mu? Gerçi karşınızdaki insanlar da yeri gelince ödün verecek, sizin için koşacak insanlardır muhtemelen.Benim kardesim olsa otel tarihlerimi kaydirmaya calisir yine katilirdim. En olmadi esimi onden gonderir nisani yapar oyle tatile giderdim. En yakin arkadasimla 1 hafta arayla evlencegimiz belli oldugunda balayimi kaydirmistim mesela onun dugunu yapip oyle gittim.
Gercekten deger verdigim ve deger gordugum az insan var onlar icin odun vermek inan hic yormuyor.Bu kadar kendinizden ödün vermek yormuyor mu? Gerçi karşınızdaki insanlar da yeri gelince ödün verecek, sizin için koşacak insanlardır muhtemelen.
Konu sahibinin kardeşleri sadece kendilerini düşünen ve değer vermeden almaya çalışan insanlar oldukları için ben iletişimi kesip tatilini yapması taraftarıyım.
şu cümle yeterli bence .Bizimde özel sektörde aynı tüm ağustos ayı bahar ayında izin planlama yapılarak dolduruldu izin değiştirme şansım yok benimde.Eğer bu durumda eşim böyle bir şeyle gelse bana çok bozulurum tatili araştırmışım, yolu ayarlamışım, izin zaten kullanmak zorundayım başka şansım yok. Yani tüm yılı adam bu izin için bekliyor çünkü bunalmış deşarj olmak istiyor son dakika çıkacak bir nişan olayı konusunda kendini bir çıkmaza sokmak istemez ki...Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Merhaba herkese
Yine sorunlu ailemin sorunlu tavırları yüzünden canım sıkkın
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Her şeyi geçtim rezervasyon yaptığımız yerlere para gönderdik
Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan
Siz olsanız ne yaparsınız ne dersiniz yeminle tükendim ?
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
o bi süre beklesin acelesi mi varmış plan yapılmış ne saçma bencillik yahu.Merhaba herkese
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
Evet ben de öyle dedim zaten.Son cümle aslında her şeyi açıklamıyor mu? Konu sahibi asla karşılıı olmadığını hep kendisinden beklenildiğini söylüyor. Aylar önceden tatil planını yapmış söylemiş, ozmn ortada isteme bile yokmuş. Ama şimdi damat beyin ablasına göre nişanı ayarladıkları için ablasından tatili iptal etmesini istiyor. O abla da bu değil mi?
Gitmezseniz garip kaçar bence. Siz de ne yapın edin erteletin nişanı. Madem tarih kesin bile değil, ayarlasınlar. Damadın ablasına göre oluyor da size göre niye olmasın?
Bunu yüzlerine söylediniz mi? Söylediyseniz kararı artık aileler versin. Kimin gelmesi daha kıymetliyse ona göre ayarlanır.Ben anneme gittiğimde sadece isteme olacak dedi nişan olmaz şimdi dedi
Bugün “ablası dönmek zorunda nişan yapmalıyız” diyor
Ablası için erkenden yapılıyorsa benim için de ya ertelesin ya da bozulmasın değil mi ama
Karşı tarafın ablası düşünülüyorsa sizi de düşünsünler bir zahmet.Kesinlikle aynı fikirdeyim ama kardeşim sağolsun damat tarafına uyuyor
Onların ablası eve dönecekmiş o gitmeden yapmaya çalışıyorlarmış
Demeyin tabiki gidin tatilinizeEn çok da eşim :) inanın adam eve geldiğinde zar zor çayını içiyor bitik bir vaziyette geliyor tatilde dinlenirim denize girerim deyip duruyor sürekli
Şimdi ona aaa gitmeyelim kalsın diyemem
ya alt tarafı yüzük takılıp kurdele kesilecek diye güzel tatilimi iptal etmem. Tatilini iptal etme ya, bütün sene çalışmışsın hakkın o tatil.Merhaba herkese
Bence sizde sorun yok gayet doğal olarak haklısınız. Siz kardeşinizin durumunu bilmeden plan yapmissiniz. Ama kardeşiniz size göre nişan tarihini alabilir. Çok zor bir durum değil onunki . O kadar masraf uğraş vermişsiniz bunu düşünmesi gerekiyordu.Merhaba herkese
Evet kıymetliYanıyor tabii ki
Paradan hiç söz etmedim bile ondan söz etsem vayy der para benden kıymetli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?