Nişan için tatil iptal edilir mi ?

Bu kadar kendinizden ödün vermek yormuyor mu? Gerçi karşınızdaki insanlar da yeri gelince ödün verecek, sizin için koşacak insanlardır muhtemelen.
Konu sahibinin kardeşleri sadece kendilerini düşünen ve değer vermeden almaya çalışan insanlar oldukları için ben iletişimi kesip tatilini yapması taraftarıyım.

Ne sacma,
Bi aile piknigi yapicaz, kac hafta onceden herkese tatil planini sorduk, yine de katilamayanlar oldu elbet.
Nisan bu, tam tatil donemi katilamayan cok olur. Ya neyse katilamayan katilamaz deyip yapacaklar, ya da erteleyip tatil sezonu sonrasi yapacaklar

Gercekten deger verdigim ve deger gordugum az insan var onlar icin odun vermek inan hic yormuyor.
Konu sahibinin kardesiyle ilgili detaylar ilk postunda yoktu yazdikca geldi. Mesela damadin ablasi gidecek diye alelacele yapmaya calismalari vs. O yuzden ben de size ve diger yazanlara hak veriyorum.

Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
şu cümle yeterli bence .Bizimde özel sektörde aynı tüm ağustos ayı bahar ayında izin planlama yapılarak dolduruldu izin değiştirme şansım yok benimde.Eğer bu durumda eşim böyle bir şeyle gelse bana çok bozulurum tatili araştırmışım, yolu ayarlamışım, izin zaten kullanmak zorundayım başka şansım yok. Yani tüm yılı adam bu izin için bekliyor çünkü bunalmış deşarj olmak istiyor son dakika çıkacak bir nişan olayı konusunda kendini bir çıkmaza sokmak istemez ki...

Cok haklisin.
Bence böyle organizelerde yakin aileyi madem yaninda istiyor ortak bi Plan yapilmali.
Asla aileme, hele ki cocuklarima böyle bi kötülük yapip iki üc Saat sürecek bi tören icin tatili iptal etmezdim.calisiyorsun, ev, is günlük hayat derken sadece tatilde insan tüm zamanini cocuklara ayiriyor. kesinlikle iptal etme

o bi süre beklesin acelesi mi varmış plan yapılmış ne saçma bencillik yahu.

Normalde tabiki tatil iptal edilir ama sizin aileniz için edilmez. Eski konularda anlattığıniz şeylere dayanarak söylüyorum . Şimdiden iyi tatiller :)

Evet ben de öyle dedim zaten.
Gitmezseniz garip kaçar bence. Siz de ne yapın edin erteletin nişanı. Madem tarih kesin bile değil, ayarlasınlar. Damadın ablasına göre oluyor da size göre niye olmasın?

Bunu yüzlerine söylediniz mi? Söylediyseniz kararı artık aileler versin. Kimin gelmesi daha kıymetliyse ona göre ayarlanır.

Şöyle bir durum da olabilir. Madem erkene çekiyorlar, siz tatile çıkmadan önce yapsınlar.

Valla bu zamanda hiç iptal edilmez. Önceden belliymiş zaten bi hafta geç yada erken yapsınlar. Sizinde katılmanızı okadar istiyolarsa.

En çok da eşim :) inanın adam eve geldiğinde zar zor çayını içiyor bitik bir vaziyette geliyor tatilde dinlenirim denize girerim deyip duruyor sürekli
Şimdi ona aaa gitmeyelim kalsın diyemem
Demeyin tabiki gidin tatilinize
şunlardaki kafaya bak onun ablasına uyuluyor da sizinkine neden uyulmuyor

hem tatil yanacak parasını verecek mi kardeşiniz?

üstelik nişan bu düğün olsa hadi neyse diyeceğim de

ya alt tarafı yüzük takılıp kurdele kesilecek diye güzel tatilimi iptal etmem. Tatilini iptal etme ya, bütün sene çalışmışsın hakkın o tatil.

Damadın ablası için erken yapılıyorsa sizin için de erken yapsınlar hemen yarın yapsınlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi. Onun ablası olsun diye sizden tatili değil nişanı seçmenizi istiyorlar. Hani tatili ileri tarihe atabilseniz bi nebze anlarım e o da yok verdiğiniz para da boşa gidecek. Kimse kusura bakmasın kardeşiniz haksız

İlk planlanan neyse ona uyulur kimseninde küsme hakkı olmaz
ilk planlanan sizin tatiliniz yapacak bir şey yok asla iptal etmeyin
en son aklıma şu geldi bilmiyorum mantıklı mı ? Eşiniz ordayken siz günü birlik katılıp dönseniz?

Bence sizde sorun yok gayet doğal olarak haklısınız. Siz kardeşinizin durumunu bilmeden plan yapmissiniz. Ama kardeşiniz size göre nişan tarihini alabilir. Çok zor bir durum değil onunki . O kadar masraf uğraş vermişsiniz bunu düşünmesi gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…