Canım sana da mutlu hafta sonları ben maalesef negatif sonuç aldımDün moralim çok bozuktu giremedim bugün daha iyiyim çok şükür.. Merak ettiğin için teşekkür ederim tatlım
kizlarrrr bugun tranferin 2ci gunu bel agrim var arada sizinde dediginiz gibi sanki adet olcam gibi ama anlik gelip gidio agri ve jelden dolayi göguslerimde hassasiyet yatiorum esim sagolsun her an yanimda.sizin gunler nasil gecio?bi yaramaslik yok dimi sizlerde.bu arda bilgilerimi ekleyin nazayde 11 mayis tranfer 22 mayis test gunum...unutmadanda emelsunar inanki cok uzgunum senin adina bi sonrakinde insallah mevlam yuzunu guldurur tabii hepimiz icin gecerli bu.....
benim de bugün 3.günüm evin içinde geziniyorum.21 mayıs test günüm.
kizlarrrr bugun tranferin 2ci gunu bel agrim var arada sizinde dediginiz gibi sanki adet olcam gibi ama anlik gelip gidio agri ve jelden dolayi göguslerimde hassasiyet yatiorum esim sagolsun her an yanimda.sizin gunler nasil gecio?bi yaramaslik yok dimi sizlerde.bu arda bilgilerimi ekleyin nazayde 11 mayis tranfer 22 mayis test gunum...unutmadanda emelsunar inanki cok uzgunum senin adina bi sonrakinde insallah mevlam yuzunu guldurur tabii hepimiz icin gecerli bu.....
benim de bugün 3.günüm evin içinde geziniyorum.21 mayıs test günüm.
valla cnm ben ılkınde yattım 12 gun sımdı acayıp gezıyorum :) sankı yokmus gbıya bişiy sorcam niye dışarı cıkmanız felan yasak mı bana doktorum bi problem olmıyacagını söledi....istediğin yere çıkabilirsin işlemden sonra dedi....
ılk 3 gun ben de attım cnm yanı ptesı kondu ptesı yattım salı yattm carsamba aksam 6da kalktım :)selam kızlar...
nasılsınız? tedavi süreci yaklaşık15-16 gün sürüyor..transferden sonrada 12 gün bekliyorsun test gününe kadar....
doktorlar normal hayata devam edin diyorlar ama yine de en güzeli istirahat etmek...özellikle ilk 3 gün çok önemli diye duymuştum...
benim bebişlerim tutsunda 12 gün hiç kıpırdamayayım razıyım....
kızlar.... biz samimi eşlerle görüşen 3 yakın arkadasız.. arkadastan da öte kardesiz. bi arkadasım eylül ayında hamıne kaldı bugun yarın doğuma gidicez hastane cantamızda hazır.... doğumda yanında bulunmak zorundayım. diğer arkadasım aşılama yaptıgım gün hamile oldugunu ögrendi 2 hafta sonra doğumu var... üçüncü diğer arkadasım hepsinden samimi oldugum evini evim gibi kullandığım da bugun hamile oldugunu öğrendik aslında günü gecmişti de inat edip bakmamıştı benim zorumla testi yaptık pozitif çıktı... onların dışında görüştüğüm iki hamile arkadasım daha var ,karsı komşum da gecen ay doğum yaptı ............... bla bla bla.......
belki bu silsilede sıra sana gelmiştir:) herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..
canım böyle bir zamanda ne denir bilmiyorum ama inşallah bi dahaki sefere bebegine kavuşursun..
isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.... .21 nisan...........6 mayıs......9 mayıs......21mayıs...
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ...11 mayıs..bir dahaki sefer ins.
moonlight............................. ankara tıp.....1.deneme
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis........11mayıs...22mayıs....
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM......1.deneme ...24 nisan.........12 mayıs...............
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek......5. deneme...18 nisan....dondurulmuş......7mayıs......16 mayıs
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi...3.deneme......7 mayıs........19 mayıs........
mvidus06...erkek fak...........ank medicana....1.deneme......1 mayıs........12 mayıs.........
cdursun......erkek faktörü....ist.tüp.mrkz........2. deneme....23 nisan.........5.mayıs.......8 mayıs.....21 mayıs......
ev5t biz de gittiğimizde pek kimse yoktu hatta insanlar nerde neden jkimse yok değimde aşağıda ve yukarıda işlem görüyolar dediler.. sonra dün eşim tahlil vermeye gitti çok kalabalıktı dedi. kalabalık olması içimi daha da rahatlattı.. biraan "bi bizmi hastayız koca hastaneden diye"düşünmüştüm.. ama dün baya yoğunmuş orası öle dedi. hataydan adanaya gidiyoruz.1 bucuk saatlik yol . normalde yarın regl günüm yarı olursam pazartesı ya da salı günü adanaya iğnelere başlamaya gitcez.....:)))))
nilmumu erkek faktörü ilk deneme turançetin adana.... yarışmacı arkadaslara başarılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?