nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc

nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM......1.deneme ...24 nisan.........12 mayıs...............
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek......5. deneme...18 nisan....dondurulmuş......7mayıs......16 mayıs
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi...3.deneme......7 mayıs........19 mayıs........
mvidus06...erkek fak...........ank medicana....1.deneme......1 mayıs........12 mayıs.........

nazeyse benide ekle erkek faktörü....ist.tüp.mrkz......2. deneme....23 nisan....5.mayıs.....8 mayıs.....21 mayıs...

günaydın kızlar.neden kimseler ığramıyor yav.emelsunarın sonucu ne olmuş.bilen varmı.bugün hafta sonu çok şükür.burası güzel ve güzeşli.yapacak çooooooooook iş var.temizlik,çamaşır,pazar vs vs

siz başka şehir den mi geliyorsunuz canım.zor oluyordur eminim gidip gelmek.biz de ilçeden il merkezine gidip geliyoruz inan yollarda geçiyor vaktimiz.okula yetişebilmek için sabah 7 de yollardayız öğleye kadar işimizi bitirip okula gçiyoruz.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. ya ben eşimle yazın turan çetine gittim ön görüşme için in cin top oynuyordu.yeşik gözlü orta yaşlı bir doktorla görüştük..hiç içime sindiremedim açıkçası.dediğin gibi at hırsızlarına benziyordu o da:))9 biz de vazgeçtik.başkentte başladık ama ancak istenen tahlilleri ve filmleri çektirebildik uzun bir zamnanda okullar açılıyordu diye urfaya döndük.bakalım şimdi burada ilk denememizi yapıyoruz ortam çok güzel bir aile gibiyiz.herkese güvenim var.ama takdir allahtan.

Canım sana da mutlu hafta sonları ben maalesef negatif sonuç aldım Dün moralim çok bozuktu giremedim bugün daha iyiyim çok şükür.. Merak ettiğin için teşekkür ederim tatlım

Canım sana da mutlu hafta sonları ben maalesef negatif sonuç aldım Dün moralim çok bozuktu giremedim bugün daha iyiyim çok şükür.. Merak ettiğin için teşekkür ederim tatlım

tatlım çok üzüldüm.allah sabır versin.bu durumda söylenecek hiçbir söz yaşadığını dindirmez.rabbim bir daha ki sefere yüzünü güldürür inşallah.hiç pes etme.umitsizliğe kapılma rabbimden umalım ümid edelim ki o da versin.

Sağ ol canım benim dün çok üzgündüm ağladım kendimi toparladım bu son ağlayışım dedim kendi kendime Allaha tevekkülümü hiç bir zaman bırakmadım..Elbette Allahım hepimizin emeklerinin ve dualarımızın karşılığını verecektir..Allah hepimizin yüzünü güldürsün tatlım..

ev5t biz de gittiğimizde pek kimse yoktu hatta insanlar nerde neden jkimse yok değimde aşağıda ve yukarıda işlem görüyolar dediler.. sonra dün eşim tahlil vermeye gitti çok kalabalıktı dedi. kalabalık olması içimi daha da rahatlattı.. biraan "bi bizmi hastayız koca hastaneden diye"düşünmüştüm.. ama dün baya yoğunmuş orası öle dedi. hataydan adanaya gidiyoruz.1 bucuk saatlik yol . normalde yarın regl günüm yarı olursam pazartesı ya da salı günü adanaya iğnelere başlamaya gitcez.....:)))))

normalde yarın regl günüm yarın olursam pazartesı ya da salı günü adanaya iğnelere başlamaya gitcez ve tüpbebiş serüvenimiz başlamış olllllcaaaakkkkk.....:))))) inşllh regl olmam......:))))

bu arada tüpbebek işlemi kaç günlük bi tedavi oluyo( iğnelerin kullanılması, yumurta toplama dölleme ))))

kıslar benim 3. günüm transferin.sanki adet olcakmışım gibi belirtiler var(siz bişey hissediyormusunuz?

isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc

nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs....bir dahaki sefer insallahhhh
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM......1.deneme ...24 nisan.........12 mayıs...............
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek......5. deneme...18 nisan....dondurulmuş......7mayıs......16 mayıs
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi...3.deneme......7 mayıs........19 mayıs........
mvidus06...erkek fak...........ank medicana....1.deneme......1 mayıs........12 mayıs.........
cdursun......erkek faktörü....ist.tüp.mrkz........2. deneme....23 nisan.........5.mayıs.......8 mayıs.....21 mayıs...

cnm yarın senın opun yanı yumurta toplaman yok mu bence kendını cok yormamaılısın yumosları catlatırsın maazallah :))

cnm cok uzuldum gercekten ama elımızden hıc bır sey gelmıyor ben de negatıf alcakmısım gbı hıssedıyorum nıyeyse tatlım ya allah yardımcımız olsun ne dıım tatlım ((

normalde yarın regl günüm yarın olursam pazartesı ya da salı günü adanaya iğnelere başlamaya gitcez ve tüpbebiş serüvenimiz başlamış olllllcaaaakkkkk.....:))))) inşllh regl olmam......:))))
insallah olma da kendınden gelmıs olsun yıgenımız cnmmm

bu arada tüpbebek işlemi kaç günlük bi tedavi oluyo( iğnelerin kullanılması, yumurta toplama ,dölleme ))))
cnm 22 nısanda adet oldum 7 mayısta transferle bıttı tedavım 2 haftalık bır olay :)24 nısanda basladı ıgnelerım.

cnımcım bu arda benım ilk denemem... onuda ekleriz bi ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…