isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM......1.deneme ...24 nisan.........12 mayıs...............
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek......5. deneme...18 nisan....dondurulmuş......7mayıs......16 mayıs
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi...3.deneme......7 mayıs........19 mayıs........
mvidus06...erkek fak...........ank medicana....1.deneme......1 mayıs........12 mayıs.........
ı canım ben bekçi gibi 7/25 burdayım... valla benım tedavı işte 15i ya da 16 sı gibi inelere başlıycam.. bugun eşim adanaya sperm tahlılı vermeye gitti bakalım .zaten 4 milyon cıksa işimzi görür dedi doktorumuz. ya aslında doktorun tipini begenmedim at hırsızlarına benziyoooama baya iyi bi doktor aldıgım duyumlar ve internetten edindiğim bilgilere göre alanında baya iyi ve bi çok çiftin yüzünü güldüren doktor. inşllh bizim de üzümüz gülcek. ilk denenmiz başıma neler gelcegini bilmiyorum kurbanlık koyun gibi hissediyoum kendimi ama bakalım umarım ilk deneyimimizle kalırız... bu arada doktorumun adı feza burak....
günaydın kızlar.neden kimseler ığramıyor yav.emelsunarın sonucu ne olmuş.bilen varmı.bugün hafta sonu çok şükür.burası güzel ve güzeşli.yapacak çooooooooook iş var.temizlik,çamaşır,pazar vs vs
Canım sana da mutlu hafta sonları ben maalesef negatif sonuç aldımDün moralim çok bozuktu giremedim bugün daha iyiyim çok şükür.. Merak ettiğin için teşekkür ederim tatlım
tatlım çok üzüldüm.allah sabır versin.bu durumda söylenecek hiçbir söz yaşadığını dindirmez.rabbim bir daha ki sefere yüzünü güldürür inşallah.hiç pes etme.umitsizliğe kapılma rabbimden umalım ümid edelim ki o da versin.
siz başka şehir den mi geliyorsunuz canım.zor oluyordur eminim gidip gelmek.biz de ilçeden il merkezine gidip geliyoruz inan yollarda geçiyor vaktimiz.okula yetişebilmek için sabah 7 de yollardayız öğleye kadar işimizi bitirip okula gçiyoruz.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. ya ben eşimle yazın turan çetine gittim ön görüşme için in cin top oynuyordu.yeşik gözlü orta yaşlı bir doktorla görüştük..hiç içime sindiremedim açıkçası.dediğin gibi at hırsızlarına benziyordu o da:))9 biz de vazgeçtik.başkentte başladık ama ancak istenen tahlilleri ve filmleri çektirebildik uzun bir zamnanda okullar açılıyordu diye urfaya döndük.bakalım şimdi burada ilk denememizi yapıyoruz ortam çok güzel bir aile gibiyiz.herkese güvenim var.ama takdir allahtan.
kıslar benım ıletılerım 3 kere gıdıyo ama yaaa ıdare edın valla :)))
kıslar benim 3. günüm transferin.sanki adet olcakmışım gibi belirtiler var(siz bişey hissediyormusunuz?
ben daha tüpbebek yapmadım ama transferın verdiği ağrı olabilir mi sonuçtra işlem gördün
transferde hhiç ağrı olmuyor sadece idrara sıkışık olduğundan onun ağrısı var.
günaydın kızlar.neden kimseler ığramıyor yav.emelsunarın sonucu ne olmuş.bilen varmı.bugün hafta sonu çok şükür.burası güzel ve güzeşli.yapacak çooooooooook iş var.temizlik,çamaşır,pazar vs vs
cnm cok uzuldum gercekten ama elımızden hıc bır sey gelmıyor ben de negatıf alcakmısım gbı hıssedıyorum nıyeyse tatlım ya allah yardımcımız olsun ne dıım tatlımCanım sana da mutlu hafta sonları ben maalesef negatif sonuç aldımDün moralim çok bozuktu giremedim bugün daha iyiyim çok şükür.. Merak ettiğin için teşekkür ederim tatlım
insallah olma da kendınden gelmıs olsun yıgenımız cnmmmnormalde yarın regl günüm yarın olursam pazartesı ya da salı günü adanaya iğnelere başlamaya gitcez ve tüpbebiş serüvenimiz başlamış olllllcaaaakkkkk.....:))))) inşllh regl olmam......:))))
cnm 22 nısanda adet oldum 7 mayısta transferle bıttı tedavım 2 haftalık bır olay :)24 nısanda basladı ıgnelerım.bu arada tüpbebek işlemi kaç günlük bi tedavi oluyo( iğnelerin kullanılması, yumurta toplama ,dölleme ))))
isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs....bir dahaki sefer insallahhhh
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM......1.deneme ...24 nisan.........12 mayıs...............
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek......5. deneme...18 nisan....dondurulmuş......7mayıs......16 mayıs
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi...3.deneme......7 mayıs........19 mayıs........
mvidus06...erkek fak...........ank medicana....1.deneme......1 mayıs........12 mayıs.........
cdursun......erkek faktörü....ist.tüp.mrkz........2. deneme....23 nisan.........5.mayıs.......8 mayıs.....21 mayıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?