nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ya nazayse gerçekten çatlar mı kııııız yumoşlarım çok çalışmaktan.ben iki gündür oldukça yoruldun koşturdum.yarın da opu günüm.bak şimdi içime bir kurt yeniği düşürdün.:)) şaka yaptın değil miiiiiii:)))

arkadaşlar geleceğin en güzel en cici anne adayları anneler gününüz kutlu olsun.biliyorum ki bir gün hepimiz anne olacağız.

Hüzünlüyüm bugun....eğer meleğim dayanabilseydi bu hayatta suan doğuma hazırlanıyor olacaktım...bu yıl ilk anneler günüm olacaktı...

mutluyum bugunn...karnıma 3 gün önce konan 2 yeni meleğim varr...tutunabilecekler mi bilmiyorum ama en azından bugunluk anneyimm...

anne olmak isteyen tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ......hepinizi öpüyorumm...

erkek+kadın faktörü.....adana başkent hast.....3.deneme.....28 nisan adet günü...dondurulmuş 2 emb.transferi...test günü 21 mayısss

benide eklerseniz sevinirimm..

canım benim sen burdamısın ben diğer topikten haziran temmuz ağustos anne olacaklarının topiğinden çok sevindim tekrar yaptırmışsın tüp bebek inş. tutarlar ve inş.ikiz olurlar canım.inş. seneye hep birlikte anneler gününü kutlarız.sakın üzülme haktan hayırlısı böyleymiş canım.

selam arkadaşlar...
hepinize iyi akşamlar...anneler (aday) günümüz kutlu olsun....inşaAllah seneye bizide kutlarlar...
ama şunu unutmayalım henüz anne değilsekte her kadın anne adayıdır...
tedavide 5. günüm iğne yerlerim ağırıyor....

benım iki günüm gecti öğleden sonra gebelik testyi yapıcam aslında hiç umudum yok ama gün gecti ya denemk lazım... bu arada dun yaptıgım bişiyi de anlatayım...ehuıeuheueeheheee aklıma geldikçe gülüyorum.. arkadasım ( yenı hamile oldugunu öğrendik) karbonat testi yapmış..bi kaba işiyosun içine karbonat atıyosun köpürürse hamilesin demekmiş... kendisi denemş köpürmüş hamile felan .. gel sana da deniyelim dedi... olur dedim denemesi bedava işemekten ne çıkar52:) neyse yaptım köpürdü... ya yürü git dedim ne saçma bişiy...
o da bak ben hamileyim bende dneiycem gör benimkide öle köpürdü... oda denedi ,,,köpürdü.... tabi köpürdü derken öle yukarı balooncuk çıktı ikimizinki de aynı oldu.. ben dedim ki
inanmıyorum karbonat bu her ne koyarsan köpürürü hem de sidik sonucta asıtli...
o zaman dedi eşine işetelim bak onunki köpürmezse kesin hamilesin... haydiiii.. eşime gittik duurmu anlattık dedik böle bölee.....
yok mok felan geyik gülüşyük .... neyse ikna oldu bardagı verdik ..... bu getirdi örneği karbonu bi doktükkki aman allahım o köpürme ne öylee biraz gibi köpürdü ve bardaktan taştııııı....o derece..
arkadasa ne sen ne de ben hamileyiz .. bu teste göre asıl hamile olan eşim dedim ben böle köpürme görmedim......
sonuca göre çıkaracagımız ders::: karbonat testi hikayeymiş.... yok illa deniycem diyosanız bardakta dudak payı bırakmayı unutmayın...

hahahhaaaahh canım güldürdün beni alemsiniz valla...

benimde iğnede bugun 5. günüm allahım herkes için hayırlı olanı nasip etsin herkesin kucaklarını yavruları ile doldursun

evet burdayım bu aralarr....eski topiğime girmiyorum artık çünkü bnm o en kötü anımda bi arkadasın kurduğu cümle çok zoruma gitti...eğer öyle olumsuz bi şey olmasaydı sizleri sonuna kadar takip edip doğumdada yanınızda olacaktımm...ama baktım bizim üzüntümüzden rahatsız olan ark. oldu artık girmeme kararı aldım..
inşallah hepiniz iyisinizdir..sanada hayırlı doğumlar cnm artık iyice ağırlaşmıssındırr..

canım hani bi laf vardır ya HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ BİLİR ben ailemdeki insanlara bile bakınca benim mutsuzlugumla mutlu olan insanlar biliyorum.inşallah güzel haberini verirsinde bebegini saglıkla kucagına alırsın.

kızlar merhaba.benim bugün opum oldu.6 tanecik toplandı.yarın haber verecekler.inş ii olur.perşembe transfer olur inş

aynen sana katılıyorum bende çevremdeki insanlara bakıyorumda neredeyse göbek atacaklar bu durumuma insanlar o kadar çirkinleşmişki kimsenin iyi olduğunu ve iyi bişeylerin başına gelmesini çekemeiyorlar çok garip. Rabbimden dileğim inşallah bu ay bize uğurlu gelir ve bu topikteki tüm arkadaşlarımdan tabi bende dahil :) hepimizden pozitif habrleri yükselir ve bebişlerimizi kucağımıza sağ sağlim alırız.

kızlar inşallah güzel haberler veririz birbirimize benim bugün 9. günüm yarını sabırsızlıkla bekliyorum acaba yarın test yaptırsam mı ooffff bugünler geçmiyor yaa... bide nazeyse beni sürekli bi ağlama tutuyor çok sinirliyim çok fenayım sende de oluyormu böyle şeyler

amin canım inşallah

Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.

iNŞALLAH CANIM,aLLAH YARDIMCIN OLSUN, PANİK YAPMA RAHAT OL:) HAYIRLISIYLA BEBEĞİNE KAVUŞURSUN İNŞALLAH... BEN DE 4 GÜN ÖNCE YAPILMIŞTI ANLIYORUM SENİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…