nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.

hadi hayırlısı bakalım.sana tavsiyem idrara sıkışık olma olayını çok abatma.ben çok su içmişim çok canım yandı.onu geç transferden sonra sürekli tuvalete gittim.dpğru düzgün yatamadım hastenede.çok fazla su içme bence.bol şanslar

kızlar bu arada bana da haber geldi 3 tane yumurtam döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar ay çok heyecanlıyım bu benim 2. ya sanki bu sefer olcakmış gibi geliyor düşündükçe bi mutlu oluyorum ki gerçek olsa kim bilir nasıl olur du artık delirirdim herhalde

merhaba kızlar.ben de dün opuya girdim.anestezi ile oldu.çok rahattı.7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 4 tanesi döllenmiş.perşembe günü transfer var.çok heyecenlıyım.rabbim meleklerimizi korusun onlara ben de can versin inşallah

merhaba canım gözün aydın senin yumoşlar na zaman toplandı.bu arada toplandığı günü mü ilk gün kabul ediyoruz yoksa ertesi günümü.ben dün opu oldum perşembe transfer var.yani bu 3. gün transferi mi yoksa 4. gün transferi mi anlamadım.

3.gün oluyor canım.benimde senin gibi oldu.toplandığı günü saymıyorsun.döllenmeden 24 saat sonra 1 gün oluyor

hadi hayırlısı tatlım allah gönlüne göre versin

tatlım toplandıktan sonrakini sayıyorsun sanırım benimde perşembe olacak hadi hayırlısı inş bebişlerimiz gelir bian önce bize bende dün opu oldum.

canım gözümüz aydın bende dün opu oldum benimde sanırım perşembe koyulacak inş bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur opudan bi gün sonrası sayılıyor tatlım.

canım gözümüz aydın bende dün opu oldum benimde sanırım perşembe koyulacak inş bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur opudan bi gün sonrası sayılıyor tatlım.

ayyy maaşallah sübhanallah .belki birlikte güzel haberi de alırız canım.inşallah bebeklerimiz bizler de can bulur rabbim rahmetini merhametini esirgemesin.

hımm ben de öyle tahmin etmiştim canım.sağolasın.sen durumdasın bu arada

bende 6.gündeyim.offf sıkıldım artık ne olacaksa olsun yaa diyorum.bir de herkese istemeden söyledmiş oldum tedavimi inşallah olu.olmazsa bidaha kimsye söylemicem valla.içimden bir ses olmadı diyor bugün umuysuzum biras

al bendende o kadar....

yaptır tabi bnm bi önceki denememde 8.gün idrarda baktım silik çıktı 9.gün kan verdim 56 çıktı..bu seferde bakacm ben..inşallah hamilesindir...

Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.

allah yardımcın olsun,hayırlısıyla git de gel..

inşallah olur..sağlıklıysa olsun diye dua edin ..önemli olan sadece tutması değil aynı zamanda sağlıklıda olması...bnm hamileliğim 4.ayda sonlandırılıdı çok kötü bir durum allah kimseye yasatmasın..

ohh maşallah inşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler..

bende 5sinci gundeyim beklemek gercekten cok zormus bencede senin hic belirtin filan olmadimi world07?
ohh ohhh maasallahhh ewet bnde aradiklarinda cok heyecanlanmistim uzun uzun da agladim zaten insallahhhh canimmm SIKI SIKI tutunurlarrr.
arka arkaya gusel haberler var yaaa allah yardimcin olsun canimmm
dualarimiz seninle canim allah yolarini acik atsinn.bol bol dinlen.
bende sendenim su olayini abarttim ve tranferden kalktigim gibi dogru tuvalete kostum eve geldim gene ayni 3 gun o baskinin acisini cektim

cnm benım de etrafım resmen hamılelerle dolu yaaaa
insanin morali cok bozuluyo hata bı arkadasımın bebegı kucagında 5 aylık 2.ye hemıleymıs sımdı ne uretgenler ya ((

hep ole oluyo malesef cnm ben de eskı topıgı bıraktım hamıleler bızı anlamıyo suan burda beraberız ama yarımız hamıle kalacak yarımız savasmaya devam edecek ve bız de ayrılacagız kanun boyle ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…