Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.
Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.
kızlar bu arada bana da haber geldi 3 tane yumurtam döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar ay çok heyecanlıyım bu benim 2. ya sanki bu sefer olcakmış gibi geliyor düşündükçe bi mutlu oluyorum ki gerçek olsa kim bilir nasıl olur du artık delirirdim herhalde
merhaba canım gözün aydın senin yumoşlar na zaman toplandı.bu arada toplandığı günü mü ilk gün kabul ediyoruz yoksa ertesi günümü.ben dün opu oldum perşembe transfer var.yani bu 3. gün transferi mi yoksa 4. gün transferi mi anlamadım.
merhaba kızlar.ben de dün opuya girdim.anestezi ile oldu.çok rahattı.7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 4 tanesi döllenmiş.perşembe günü transfer var.çok heyecenlıyım.rabbim meleklerimizi korusun onlara ben de can versin inşallah
merhaba canım gözün aydın senin yumoşlar na zaman toplandı.bu arada toplandığı günü mü ilk gün kabul ediyoruz yoksa ertesi günümü.ben dün opu oldum perşembe transfer var.yani bu 3. gün transferi mi yoksa 4. gün transferi mi anlamadım.
3.gün oluyor canım.benimde senin gibi oldu.toplandığı günü saymıyorsun.döllenmeden 24 saat sonra 1 gün oluyor
canım gözümüz aydın bende dün opu oldum benimde sanırım perşembe koyulacak inş bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur opudan bi gün sonrası sayılıyor tatlım.
hımm ben de öyle tahmin etmiştim canım.sağolasın.sen durumdasın bu arada
canım hani bi laf vardır ya HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ BİLİR ben ailemdeki insanlara bile bakınca benim mutsuzlugumla mutlu olan insanlar biliyorum.inşallah güzel haberini verirsinde bebegini saglıkla kucagına alırsın.
kızlar inşallah güzel haberler veririz birbirimize benim bugün 9. günüm yarını sabırsızlıkla bekliyorum acaba yarın test yaptırsam mı ooffff bugünler geçmiyor yaa... bide nazeyse beni sürekli bi ağlama tutuyor çok sinirliyim çok fenayım sende de oluyormu böyle şeyler
kızlar bu arada bana da haber geldi 3 tane yumurtam döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar ay çok heyecanlıyım bu benim 2. ya sanki bu sefer olcakmış gibi geliyor düşündükçe bi mutlu oluyorum ki gerçek olsa kim bilir nasıl olur du artık delirirdim herhalde
merhaba kızlar.ben de dün opuya girdim.anestezi ile oldu.çok rahattı.7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 4 tanesi döllenmiş.perşembe günü transfer var.çok heyecenlıyım.rabbim meleklerimizi korusun onlara ben de can versin inşallah
al bendende o kadar....
yaptır tabi bnm bi önceki denememde 8.gün idrarda baktım silik çıktı 9.gün kan verdim 56 çıktı..bu seferde bakacm ben..inşallah hamilesindir...
carmen ben de 8.gün idrar testi yapsammı o zaman.peki senin ilk denemen kaçıncı gün embriyosuydu.?
bende 5sinci gundeyim beklemek gercekten cok zormus bencede senin hic belirtin filan olmadimi world07?bende 6.gündeyim.offf sıkıldım artık ne olacaksa olsun yaa diyorum.bir de herkese istemeden söyledmiş oldum tedavimi inşallah olu.olmazsa bidaha kimsye söylemicem valla.içimden bir ses olmadı diyor bugün umuysuzum biras
ohh ohhh maasallahhh ewet bnde aradiklarinda cok heyecanlanmistim uzun uzun da agladim zaten insallahhhh canimmm SIKI SIKI tutunurlarrr.kızlar bu arada bana da haber geldi 3 tane yumurtam döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar ay çok heyecanlıyım bu benim 2. ya sanki bu sefer olcakmış gibi geliyor düşündükçe bi mutlu oluyorum ki gerçek olsa kim bilir nasıl olur du artık delirirdim herhalde
arka arkaya gusel haberler var yaaa allah yardimcin olsun canimmmmerhaba kızlar.ben de dün opuya girdim.anestezi ile oldu.çok rahattı.7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 4 tanesi döllenmiş.perşembe günü transfer var.çok heyecenlıyım.rabbim meleklerimizi korusun onlara ben de can versin inşallah
dualarimiz seninle canim allah yolarini acik atsinn.bol bol dinlen.Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.
bende sendenim su olayini abarttim ve tranferden kalktigim gibi dogru tuvalete kostum eve geldim gene ayni 3 gun o baskinin acisini cektimhadi hayırlısı bakalım.sana tavsiyem idrara sıkışık olma olayını çok abatma.ben çok su içmişim çok canım yandı.onu geç transferden sonra sürekli tuvalete gittim.dpğru düzgün yatamadım hastenede.çok fazla su içme bence.bol şanslar
bende 5sinci gundeyim beklemek gercekten cok zormus bencede senin hic belirtin filan olmadimi world07?
canım belirti yok yani sancım filan yok.göğüsler şiti ama dünden beri o da normale döndü.adet belirtisi olarak bacak ağrım var.zaten benim çok adet belirtim olmaz.
kızlar.... biz samimi eşlerle görüşen 3 yakın arkadasız.. arkadastan da öte kardesiz. bi arkadasım eylül ayında hamıne kaldı bugun yarın doğuma gidicez hastane cantamızda hazır.... doğumda yanında bulunmak zorundayım. diğer arkadasım aşılama yaptıgım gün hamile oldugunu ögrendi 2 hafta sonra doğumu var... üçüncü diğer arkadasım hepsinden samimi oldugum evini evim gibi kullandığım da bugun hamile oldugunu öğrendik aslında günü gecmişti de inat edip bakmamıştı benim zorumla testi yaptık pozitif çıktı... onların dışında görüştüğüm iki hamile arkadasım daha var ,karsı komşum da gecen ay doğum yaptı ............... bla bla bla.......
evet burdayım bu aralarr....eski topiğime girmiyorum artık çünkü bnm o en kötü anımda bi arkadasın kurduğu cümle çok zoruma gitti...eğer öyle olumsuz bi şey olmasaydı sizleri sonuna kadar takip edip doğumdada yanınızda olacaktımm...ama baktım bizim üzüntümüzden rahatsız olan ark. oldu artık girmeme kararı aldım..
inşallah hepiniz iyisinizdir..sanada hayırlı doğumlar cnm artık iyice ağırlaşmıssındırr..
kızlar merhaba.benim bugün opum oldu.6 tanecik toplandı.yarın haber verecekler.inş ii olur.perşembe transfer olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?