Kizlar yarin benim test gunum hic umudum yok lutfen bana dua edin Allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin muradini versin...
merhaba kızlar benimde transferimin 6. günü bugün ama çok sabırsızlanıyorum sonucu merak ediyorum hiçbir belirti yok kasıklarımdaki ağırlıktan başka. testi 12. gün yaptırmak gerek biliyorum ama daha önceden yapılamaz mı diğer yazan arkadaşlara bakıyorum 9. gün testi pozitif çıkanlar var. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve en kısa zamanda kucağımızı doldursun inş.
selam kızlar...bende mayısta tüp bebek yaptıranlardanım...
erkek faktörü alman hastanesi(doktor dışardan) 3.deneme 7 mayıs 19 mayıs....transfer tarihi belli değil...
bugün tedavide 3. günüm 3. iğnemi oldum...
önceki iki denemem negatif oldu...2 sene aradan sonra yeniden başladık...inşaAllah bu sefer olur...
Rabim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
sonuç bekleyen arkadaşlar inşaAllah pozitifi görürler....
allah gönlune gör verır inşallah cnım. bu arada eşinin problemı neydı??
erkek faktörü alman hastanesi(doktor dışardan) 3.deneme 7 mayıs 19 mayıs....transfer tarihi belli değil...
önceki iki denemem negatif oldu...2 sene aradan sonra yeniden başladık...inşaAllah bu sefer olur...
sağol nilmumu inşaAllah hepimimz için öyle olur...
eşim azospermi...2 sene önceki tedavide 1,5 milyon civarındaydı sayı 1 sene önce 0 oldu varikosel ameliyatı geçirdi ama bir değişiklik olmadı...şimdi yine 0 dı ama geçen hafta verdiği testte 16 tane bulmuşlar ve içlerinden iyi olanlar donduruldu...yumurta toplamaya kadar test verecek bakalım sayıda değişiklik var mı diye...Rabbim çok büyük bide eşimden iğneyle alacaklardı sperm ama Allahtan sperm bulununca gerek kalmadı....
hoşgeldin canım.hayırlı olsun şimdiden.allah kolaylık versin.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.hangi şrhirdesin canım.bir çok şehirde alman hastanesi var da
hoşbuldum sağol canım...inşaAllah hiç birimizin emekleri boşa çıkmaz kucaklarımız dolar....ben istanbul taksim alman hastanesi...benim doktor dışardan toplama ve transfer alman hastanesinde olacak...
selaaaaaam))) hiç kimse yok ne kadar sakin bir topik. nilmumu sen napıyosun canım .ikimiz varız sanırım şuanda.ne durumdasın.senin tedavi ne aşamadaydı canım ya.benim opu pazartesiye kararlaştırıldı
canım sakın öyle düşünme ne olur. biliyorsun ki dr.lar da birer vesile. ama dr.lar en iyi kalitedeki iki yumurtayı transfer ediyorlar zaten. diğerlerinin devam edememesi karnındakileri etkilemez. sakın öyle düşünme. aaaa dövücem ama seni artık. neyse şimdi de bebekler var karnında. doğurda inş o zaman bi döviyim seni
bu arada beni de inş. eklermisiniz listeye. bizimde erkek fak.ankara medicana ilk deneme(inş ilkinde olur hayırlısı ile :) ) tedaviye başlama tarihi 1 mayıs. henüz yumurtalar toplanmadı. inş. yarın. haftaya da transfer inş. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
merhaba kızlar benimde transferimin 6. günü bugün ama çok sabırsızlanıyorum sonucu merak ediyorum hiçbir belirti yok kasıklarımdaki ağırlıktan başka. testi 12. gün yaptırmak gerek biliyorum ama daha önceden yapılamaz mı diğer yazan arkadaşlara bakıyorum 9. gün testi pozitif çıkanlar var. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve en kısa zamanda kucağımızı doldursun inş.
pisssttt topik sahibi nazense .. nerelerdesin ne alemdesin????
yabannn nasılsın cnm bnmmmmyaaa burada niye kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?