nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

cnm bnm de 8. gunum oyle garip duygular icindeyım kı yanı yapmamak lazım ama ben 11. gunyapcam yanı cuma gunu tabıı adet olmazsam o zamana kdr....senı cok ıyı anlıyorum...

Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.
allah yardımcın olsun cnm bnmm....

cnm ya sizi sondayla bosaltmadılar mı? benım her 2 transferımde de sonda taktılar kalkmadım.

ayy hadı bakalımmm allahım tamamına erdırsın ınsallahhhhh

sana da basarılar kuzum allahım yardımcınız olsun

oyle dusunme oldu demek lazım cnm bnm moralını yuksek tut ama kımseye soyleme bence de mahalle baskısı olusuyo ınsanın ustunde cnm.

bende carmen niye gelmiyo artık dedim sen boşver o arkadaşı o da farkında olmadan kullanmıştır o sözü.sen gel canım senden sonra çok şeyler değişti şimdi hepimiz erken doğum korkusundayız.aliasblu erken doğum yaptı çok şükür kendide çocukta çok iyi.ayrıca evet dediğin gibi çok ağırlaştım artık doğum bekliyorum ikiz olduğu için.sen arada da olsa takıl bize canım..

iNŞALLAH CANIM,aLLAH YARDIMCIN OLSUN, PANİK YAPMA RAHAT OL:) HAYIRLISIYLA BEBEĞİNE KAVUŞURSUN İNŞALLAH... BEN DE 4 GÜN ÖNCE YAPILMIŞTI ANLIYORUM SENİ...

amiin insallah.
tesekkur ederim canim.evdeyim elh.minik meleklerimi koydular elh.Rabbime emanetler artik. yatiyorum.bol tuvalete cik dedi dr.cikmayacalisitorum ama belimde ve bobreklerimde sanci oluyor ama normalmis.yavrucukarim iyi tutunsunlarda ins.sancilar muhim degil

Son düzenleme:
canım hadi bakalım bebişlerini alda evine dinlemeye gel biran önce.

tesekkur ederiiiim. geldim evime yatiyorum.mesajlari da cepten yaziyorum iyiyim elh.sancilar normalmis.dualariniz icin cooook tesekkur ederim.Rabbin hayirlisiyla hepimizin yuzunu de guldurur ins

canim tesekkurler tavsiye icin.evet ben de zaten gidip dedim hemsireye benim mesanem kucuktur cok cabuk tuvaletim gelir, bi bakin da daha cok su icmeyim dedim baktilar tamamdir dediler.sonra hemen aldilar.transferden sonra surgu verdilet ama dedigin gibi epey sanci oldu ama gectiiiii minik meleklerimi korusun ins Rabbim.hepimizin de meleklerini korusun ins

aranızda sonucuna bakan yok mu yawwww:)))) azcık sevinelim...

evet ben varım bugüne kadar hiç yapmadığım bişey yaptım transferin 7.günü idrar testi yaptım negatif çıktı malesef sevindiremiyeceğim yarın esas test günüm kanda baktırıcam sonucun pek değişeceğini sanmıyorum ama kısmet bellide olmaz tabi benim için dua edin

Allah yardımcın olsun...inşaALLAH sonuç pozitif olur...erken yapmışsın...biraz daha sabır...

allahım yardımcın olsun cnm ınsallah sıkı sıkı tutunacaklar yavrucukların

ya moralini bozmaya bayılırsın zaten kanda cıkar mı kız 7.gun ya allah senı napmasın emı barı kan yapaydın ya.sıkma canını ıdrarda cıkması cok zor tatlım

canım benim de yarın var transfer sana kaç tane koydular bende çok heyecanlıyım benim 2. ve 2 tane koymlarını istiyorum aslında

canım benim de yarın var transfer sana kaç tane koydular bende çok heyecanlıyım benim 2. ve 2 tane koymlarını istiyorum aslında

caniiiim Rabbim yardimcin olsun.sakin heyecan yapma rahat ol. idrar olayini da kafana takma ins.tabi dolu mesaneye ultrason cihazinin basligiyla bastirdiklarinda canin aciyor biraz ama hem kisa suruyor hem de dayanilmicak bisey degil.bu bakiyosun bitmis.
tatlim benim 4 embriyo dollenmisti 2tane koydular.dr.dedi ki %80 tek tutuyor ve bizim onceligimizde tekil gebelik ama sansi artirmak adina 2 koyuyoruz dediler. bir de 30 yas ustu oldumu musade varmis 2 taneye.
ay dunku halim gizumun onune geldi simdi cabim yaaaa.insallah Rabbim bu topicteki her arkadasimin da benim de ve isteyen herkesin de yuzunu guldursun hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…