kızlar inşallah güzel haberler veririz birbirimize benim bugün 9. günüm yarını sabırsızlıkla bekliyorum acaba yarın test yaptırsam mı ooffff bugünler geçmiyor yaa... bide nazeyse beni sürekli bi ağlama tutuyor çok sinirliyim çok fenayım sende de oluyormu böyle şeyler
allah yardımcın olsun cnm bnmm....Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.
hadi hayırlısı bakalım.sana tavsiyem idrara sıkışık olma olayını çok abatma.ben çok su içmişim çok canım yandı.onu geç transferden sonra sürekli tuvalete gittim.dpğru düzgün yatamadım hastenede.çok fazla su içme bence.bol şanslar
ayy hadı bakalımmm allahım tamamına erdırsın ınsallahhhhhkızlar bu arada bana da haber geldi 3 tane yumurtam döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar ay çok heyecanlıyım bu benim 2. ya sanki bu sefer olcakmış gibi geliyor düşündükçe bi mutlu oluyorum ki gerçek olsa kim bilir nasıl olur du artık delirirdim herhalde
sana da basarılar kuzum allahım yardımcınız olsunmerhaba kızlar.ben de dün opuya girdim.anestezi ile oldu.çok rahattı.7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 4 tanesi döllenmiş.perşembe günü transfer var.çok heyecenlıyım.rabbim meleklerimizi korusun onlara ben de can versin inşallah
oyle dusunme oldu demek lazım cnm bnm moralını yuksek tut ama kımseye soyleme bence de mahalle baskısı olusuyo ınsanın ustunde cnm.bende 6.gündeyim.offf sıkıldım artık ne olacaksa olsun yaa diyorum.bir de herkese istemeden söyledmiş oldum tedavimi inşallah olu.olmazsa bidaha kimsye söylemicem valla.içimden bir ses olmadı diyor bugün umuysuzum biras
al bendende o kadar....
yaptır tabi bnm bi önceki denememde 8.gün idrarda baktım silik çıktı 9.gün kan verdim 56 çıktı..bu seferde bakacm ben..inşallah hamilesindir...
carmen ben de 8.gün idrar testi yapsammı o zaman.peki senin ilk denemen kaçıncı gün embriyosuydu.?
kızlar gaz vermeyın bırbırınızeeee bekleyelımmm :)))
oyle dusunme oldu demek lazım cnm bnm moralını yuksek tut ama kımseye soyleme bence de mahalle baskısı olusuyo ınsanın ustunde cnm.
çok pişmanım şimdi söylediğimi herkes birbirine söylemiş.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama artık zorlanıyorum ...
kızlar gaz vermeyın bırbırınızeeee bekleyelımmm :)))
pzt işe gitmeden kan vericem onlar beni işteyken arayacaklar olmazsa iş yerinde moralim çok bozulur.o yüzden hafta sonu test yapsam diye geçiriyorum aklımdan
bende 5sinci gundeyim beklemek gercekten cok zormus bencede senin hic belirtin filan olmadimi world07?
canım belirti yok yani sancım filan yok.göğüsler şiti ama dünden beri o da normale döndü.adet belirtisi olarak bacak ağrım var.zaten benim çok adet belirtim olmaz.
benim belirtilerim var amaa uzerinde cok durmuyorum cunku pskolojikte olabilir sonradan yikilmak istemiorum hakkimizda hayirlisi canim
kızlar.. ben de bugun regl oldum perşembe günü iğnelere başlıycez.... ......
evet burdayım bu aralarr....eski topiğime girmiyorum artık çünkü bnm o en kötü anımda bi arkadasın kurduğu cümle çok zoruma gitti...eğer öyle olumsuz bi şey olmasaydı sizleri sonuna kadar takip edip doğumdada yanınızda olacaktımm...ama baktım bizim üzüntümüzden rahatsız olan ark. oldu artık girmeme kararı aldım..
inşallah hepiniz iyisinizdir..sanada hayırlı doğumlar cnm artık iyice ağırlaşmıssındırr..
iNŞALLAH CANIM,aLLAH YARDIMCIN OLSUN, PANİK YAPMA RAHAT OL:) HAYIRLISIYLA BEBEĞİNE KAVUŞURSUN İNŞALLAH... BEN DE 4 GÜN ÖNCE YAPILMIŞTI ANLIYORUM SENİ...
canım hadi bakalım bebişlerini alda evine dinlemeye gel biran önce.
hadi hayırlısı bakalım.sana tavsiyem idrara sıkışık olma olayını çok abatma.ben çok su içmişim çok canım yandı.onu geç transferden sonra sürekli tuvalete gittim.dpğru düzgün yatamadım hastenede.çok fazla su içme bence.bol şanslar
aranızda sonucuna bakan yok mu yawwww:)))) azcık sevinelim...
evet ben varım bugüne kadar hiç yapmadığım bişey yaptım transferin 7.günü idrar testi yaptım negatif çıktı malesef sevindiremiyeceğim yarın esas test günüm kanda baktırıcam sonucun pek değişeceğini sanmıyorum ama kısmet bellide olmaz tabi benim için dua edin
oyle dusunme oldu demek lazım cnm bnm moralını yuksek tut ama kımseye soyleme bence de mahalle baskısı olusuyo ınsanın ustunde cnm.
çok pişmanım şimdi söylediğimi herkes birbirine söylemiş.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama artık zorlanıyorum ...
pzt işe gitmeden kan vericem onlar beni işteyken arayacaklar olmazsa iş yerinde moralim çok bozulur.o yüzden hafta sonu test yapsam diye geçiriyorum aklımdan
cnmm olan olmus uzulme en kotu teli kapatırsın olur bıter kıs yada sesını toplantıdaydım de bıse uydur sonradan uzulduunu bellı etme kımseye guzlu olmalıyız bılıosun.erken yapadabılırsın ama gununu beklemen daha faydalı cnm
kızlar.. ben de bugun regl oldum perşembe günü iğnelere başlıycez.... ......
ayy nılmumuuuu hadı bakalım bız sonuc beklıyoruz sen yenı yenı basladın yol almaya yolun acık olsun guzelım...
aranızda sonucuna bakan yok mu yawwww:)))) azcık sevinelim...
ben cuma bakıcam az kaldı 2 gun ya dua edın kızlar...
allahım yardımcın olsun cnm ınsallah sıkı sıkı tutunacaklar yavrucuklarınamiin insallah.
tesekkur ederim canim.evdeyim elh.minik meleklerimi koydular elh.Rabbime emanetler artik. yatiyorum.bol tuvalete cik dedi dr.cikmayacalisitorum ama belimde ve bobreklerimde sanci oluyor ama normalmis.yavrucukarim iyi tutunsunlarda ins.sancilar muhim degil
evet ben varım bugüne kadar hiç yapmadığım bişey yaptım transferin 7.günü idrar testi yaptım negatif çıktı malesef sevindiremiyeceğim yarın esas test günüm kanda baktırıcam sonucun pek değişeceğini sanmıyorum ama kısmet bellide olmaz tabi benim için dua edin
canım benim de yarın var transfer sana kaç tane koydular bende çok heyecanlıyım benim 2. ve 2 tane koymlarını istiyorum aslında
mavidusu dualarımız seninle inş ii olur bebişin sana sımsıkı tutunur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?