evet ben varım bugüne kadar hiç yapmadığım bişey yaptım transferin 7.günü idrar testi yaptım negatif çıktı malesef sevindiremiyeceğim yarın esas test günüm kanda baktırıcam sonucun pek değişeceğini sanmıyorum ama kısmet bellide olmaz tabi benim için dua edin
allahım yardımcın olsun cnm ınsallah sıkı sıkı tutunacaklar yavrucuklarin
caniiiim Rabbim yardimcin olsun.sakin heyecan yapma rahat ol. idrar olayini da kafana takma ins.tabi dolu mesaneye ultrason cihazinin basligiyla bastirdiklarinda canin aciyor biraz ama hem kisa suruyor hem de dayanilmicak bisey degil.bu bakiyosun bitmis.
tatlim benim 4 embriyo dollenmisti 2tane koydular.dr.dedi ki %80 tek tutuyor ve bizim onceligimizde tekil gebelik ama sansi artirmak adina 2 koyuyoruz dediler. bir de 30 yas ustu oldumu musade varmis 2 taneye.
ay dunku halim gizumun onune geldi simdi cabim yaaaa.insallah Rabbim bu topicteki her arkadasimin da benim de ve isteyen herkesin de yuzunu guldursun hayirlisi ile
nazayse yumuslarin bugun toplanmisti degilmi? insallah iyi gecmistir canim.Bol bol dinlen.
bu arada bende Ankara tip`ta yim. benim mayis adeteti 20-25 arasinda. Bizde sorun benim galiba. yas 25.
gelince eklersin.
biz de senı cok sevıyoruzzzzzzz cnm bnm ıonsallah pespese guzel haberler verıcez sımdıye kdr nenı 2 kısı hamıle gormus ruyasında :))))nazayse. selilaylay. beren. nilmumu. world. ve topicteki tum arkadaslar tesekkur ederim dualariniz icin. tek tek cevap yazmaya calistim ama cepten girince nete zor oluyor biraz. topluca bi tskkur yapiim dedim. Rabbim hepimize de yardim etsin insallah.ciktigimiz bu yolda bizi desteksiz birakmasin mahzun etmesin hayirli saglikli ve imanli evlatlarla sevindirsin insallah
canim benim amiiiiiin insallah.sen de ara ara cik karamsar oluyorsun goruyorum ve uzuluyorum. biliyorum cok zor. bi de etrafa soyleyince bi baskida olusuyor. guya ben de gizli tutacaktim ama olmuyorki mecbur kaliyorsun. Rabbim en guzelini bilendir tevekkulle bekleyelim insallah hepimizde hayirli mutlu haberler alacagiz ve verecegiz
11 yıllık evliyim ilk tüp bebek tedavim şuana kadar şükür herşey güzel gitti yyumurtalarım 2 gün önce toplantı tarnsferim yarın yada cumartesi yapılacak doktorumdan haber bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin
biz de senı cok sevıyoruzzzzzzz cnm bnm ıonsallah pespese guzel haberler verıcez sımdıye kdr nenı 2 kısı hamıle gormus ruyasında :))))
evt elde olmuyo bazen karamsarlık napalım b planı da lazım ınsana hayatım...
hosgeldın aramıza cnm 11 yıl uzun zaman rabbım kavustursun meleklerıne ınsallah....
al bendende o kadar....
yaptır tabi bnm bi önceki denememde 8.gün idrarda baktım silik çıktı 9.gün kan verdim 56 çıktı..bu seferde bakacm ben..inşallah hamilesindir...
carmen ben de 8.gün idrar testi yapsammı o zaman.peki senin ilk denemen kaçıncı gün embriyosuydu.?
ya bilmiyorum ki neagtif çıkarsa moralin bozulursa belkide hamilesindir boşa üzülmüş olursun ya daa poz.çıkıp gebelikte olamayabiliyormuş sen bilirsin ama ben yapacam:))
hep ole oluyo malesef cnm ben de eskı topıgı bıraktım hamıleler bızı anlamıyo suan burda beraberız ama yarımız hamıle kalacak yarımız savasmaya devam edecek ve bız de ayrılacagız kanun boyle((
bende hamileydim cnm biz bekleme tedavi sürecimizide beraber yasadık hamileliğimizide toplamda 5 aya yakın beraberdik ...olsun allah herkesin gönlüne gmre versin...
bende carmen niye gelmiyo artık dedim sen boşver o arkadaşı o da farkında olmadan kullanmıştır o sözü.sen gel canım senden sonra çok şeyler değişti şimdi hepimiz erken doğum korkusundayız.aliasblu erken doğum yaptı çok şükür kendide çocukta çok iyi.ayrıca evet dediğin gibi çok ağırlaştım artık doğum bekliyorum ikiz olduğu için.sen arada da olsa takıl bize canım..
aa çok slm söyle benden zaten çok çekti hamileliğinde...iyi olduklarına sevindimm...
mavidusu ya ben bişey soracağım 2 tane mi koysunlar 1 tane mi kafam karıştı koyup koymayacaklarını da bilmiyorum ama 2 tane olunca tutma şansı artıyor değil mi yani ikiz gebelik ya benim bünyem kaldırır mı acaba diye düşünüyorum.o yüzden biraz korkum var bide ben hemşireyim ondan biliyorum kadın doğum da da çalıştım hamilelikleri çok zor geçiyo du bana yardımcı olur musun biraz seni de yoruyorum ama tatlım hakkını helal et güzelce dinlen belinin altına yastık falan koydun mu kayınvalidem bana öyle diyo o şekilde yat dedi ama tutacağı varsa tutar yoksa tutmaz değil mi tatlım
şartların yasaya uygunsa 2 hakkın var tabi ama koydurup koydurmamak tabi sana kalmış ama ben öle bi şansım varken 2sinide koydurdum şimdi sonuç bekliyorumm...bu bünyeler neleri kaldırdı ikiz hamileliği mi kaldırmayacak...yapamam dediğim herşeyi yapmak zorunda kaldım ben 4.5 aylık bebeğimi 12 saat suni sansıyla çatır çatır doğurttular yıllarca düşünsem mümkün değil derdim...artık korkmuyorum hiçbişeyden..
11 yıllık evliyim ilk tüp bebek tedavim şuana kadar şükür herşey güzel gitti yyumurtalarım 2 gün önce toplantı tarnsferim yarın yada cumartesi yapılacak doktorumdan haber bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin
hoşgeldin ...inşallah uğurlu gelir burası :))
evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş
kızlar idrar testim malesef negatif yarın test günüm ve biliyorum ki oda negatif çıkacak kan vermeye bile gitmek içimden gelmiyor korkuyorum halbuki daha 3-5 gün öncesine kadar o büyük gün gelsin diye bekliyordum(((
Kızlar az önce tahlıl sonucumu aldıum
fsh : 6.48
estradıol 30 bu sonuc kimi degere göre normal kimi degere göre yuksek veya düşük ... Ben nasıl yorumlıyacagımı bılemedim .. Sizce nasıl ya sizdeki degerler nasıldı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?