nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

nazayse. selilaylay. beren. nilmumu. world. ve topicteki tum arkadaslar tesekkur ederim dualariniz icin. tek tek cevap yazmaya calistim ama cepten girince nete zor oluyor biraz. topluca bi tskkur yapiim dedim. Rabbim hepimize de yardim etsin insallah.ciktigimiz bu yolda bizi desteksiz birakmasin mahzun etmesin hayirli saglikli ve imanli evlatlarla sevindirsin insallah

canim cok erken daha. dr bsna dedi ki kullandigimiz ilaclar hep desteleyici hormon. erken testte idrarda yankis sonuc verir. biz 12. gun kanda yapacagiz dedi.sakin moralini bozma canim.dualarimiz hep birbirimize

allahım yardımcın olsun cnm ınsallah sıkı sıkı tutunacaklar yavrucuklarin

canim benim amiiiiiin insallah.sen de ara ara cik karamsar oluyorsun goruyorum ve uzuluyorum. biliyorum cok zor. bi de etrafa soyleyince bi baskida olusuyor. guya ben de gizli tutacaktim ama olmuyorki mecbur kaliyorsun. Rabbim en guzelini bilendir tevekkulle bekleyelim insallah hepimizde hayirli mutlu haberler alacagiz ve verecegiz

tatlım inş RABBİM hepimizin dualarını duysun inşalllllaaaahhhhhhhhhhhh.

mavidusu ya ben bişey soracağım 2 tane mi koysunlar 1 tane mi kafam karıştı koyup koymayacaklarını da bilmiyorum ama 2 tane olunca tutma şansı artıyor değil mi yani ikiz gebelik ya benim bünyem kaldırır mı acaba diye düşünüyorum.o yüzden biraz korkum var bide ben hemşireyim ondan biliyorum kadın doğum da da çalıştım hamilelikleri çok zor geçiyo du bana yardımcı olur musun biraz seni de yoruyorum ama tatlım hakkını helal et güzelce dinlen belinin altına yastık falan koydun mu kayınvalidem bana öyle diyo o şekilde yat dedi ama tutacağı varsa tutar yoksa tutmaz değil mi tatlım

nazayse yumuslarin bugun toplanmisti degilmi? insallah iyi gecmistir canim.Bol bol dinlen.
bu arada bende Ankara tip`ta yim. benim mayis adeteti 20-25 arasinda. Bizde sorun benim galiba. yas 25.
gelince eklersin.

11 yıllık evliyim ilk tüp bebek tedavim şuana kadar şükür herşey güzel gitti yyumurtalarım 2 gün önce toplantı tarnsferim yarın yada cumartesi yapılacak doktorumdan haber bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin

biz de senı cok sevıyoruzzzzzzz cnm bnm ıonsallah pespese guzel haberler verıcez sımdıye kdr nenı 2 kısı hamıle gormus ruyasında :))))

evt elde olmuyo bazen karamsarlık napalım b planı da lazım ınsana hayatım...

hosgeldın aramıza cnm 11 yıl uzun zaman rabbım kavustursun meleklerıne ınsallah....

amin inş hepimizin dileği aynı rabbim gönlümüze göre versin

hosgeldın aramıza cnm 11 yıl uzun zaman rabbım kavustursun meleklerıne ınsallah....[/QUOTE]

amin inş hepimizin dileği aynı rabbim gönlümüze göre versin

evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş

evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş

hakkında hakkımızda hayırlısı olsun cnm.bebişin demekki daha vakti var.

yabangulum cnm kader arkadasım...dıycek bırsey bulamıyorum ınan kı rabbım sabır versın ama sonuna kdr bu yolda ugrsıcaz yılmak yok o bebekler gelecek!!!

kızlar idrar testim malesef negatif yarın test günüm ve biliyorum ki oda negatif çıkacak kan vermeye bile gitmek içimden gelmiyor korkuyorum halbuki daha 3-5 gün öncesine kadar o büyük gün gelsin diye bekliyordum (((

benim de bugün tüm adet belirtilerim var.test günüme daha 4 gün var.belirtilere takılmayın diyolar ama resmen adet olucam sinyalleri geliyor.umarım tahlil sonucun sen yanıltmıştır ve pozitif sonuç alırsın.

Kızlar az önce tahlıl sonucumu aldıum
fsh : 6.48
estradıol 30 bu sonuc kimi degere göre normal kimi degere göre yuksek veya düşük ... Ben nasıl yorumlıyacagımı bılemedim .. Sizce nasıl ya sizdeki degerler nasıldı????

benimkiyle neredeyse aynı.dr um normal dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…