benimkiyle neredeyse aynı.dr um normal dedi bana[/QU
eheuheeeehuee cok rahatladım kzılar sağolun.. zaten az önce de dayanamadım eşime doktoru arattırdım ..iki gün öncede başka seyler sormak için aratmıştım.. doktor sıkılmış galib a .. her tatlıl sonucunda arıyosunuz boşuna dert ediyorunuz. kendinizin doktoru olmuşsunuz diye azar işitmiş eşim ehueheeeeee..
banane arıycam tabi bi muaynede 200 tl almayı biliyolar ama.... bi masraflarıda yok sadece alttan muayne edip monitöre bakmak 200 tl .. hım unutmayımmm tek masrafları eldiven ve o kullandıkları aparatın üstüne gecirdikleri prz..tf... isterlerse onlara bi kutu verim evde boşuna duruyo 200 tl den düşsünler ehueheueeee
benim de bugün tüm adet belirtilerim var.test günüme daha 4 gün var.belirtilere takılmayın diyolar ama resmen adet olucam sinyalleri geliyor.umarım tahlil sonucun sen yanıltmıştır ve pozitif sonuç alırsın.
arkadaslar oncelıkle hepınıze merhaba bu zorlu bır surec rabbım hepınıze bol sabır ve guc versın 2,5senelık evlıyım ve evlenmeden once baslayan adet duzensızlıklerım vardı hep daha sonrada devam ettı evlendıkten 6ay sonra pkolu oldugumu ogrendım fsh degerım yasıma gore yuksek cıktı derken doktorlar bu deger yukseledebılır ve yukselırse cocuk ısımız dahadazorlasır dedıler hemen tedavılere basladık klomen tedavısı 1.asılama 2.asılma 3.asılama olmadı derken geldıkmı tup bebge kadar esımde sorun yoktu 3.asılamada morfolojının 0 oldugunu ogrendık sıgarayı bırakman lazım dedıler 1 2ay kadar bıraktı ve morfolojı 4 e cıktı neyse 1tup bebge karar verdık ve toplam 16yumurtadan blast olarak 6 yumurtam oldu yas bu arada 24 tabı tek embrıyo koyulacaktı neyse tarnsfer gunu doktorum 2tane koycagını soyledı 2tane embrıyo koyuldu sansımız dahada yukselmıstı embrıo kalıtesı cok yuksek hersey super gectı acayıp heyecanlı zorlu streslı bır surec basladı ne zor gunlerdı ya annemde kaldım hıc ıs yapmadım ınsanlar bunaltmasın dye kımseye soylemedık bıle neyse sonuc ynede negatıf oldu ben ogunu hıc unutmam etrafımda hergun bır hamıle haberı alıyrm ve bzım umutlarımız bosa cıkmıstı nasıl yıkıldım anlatamam sonra dınlenmek ıstedıgımı dger dondurulmuslarımı denemıyecegımı soyledım doktoruma bu 2senede tedavıler yuzunden yapamadıgım okadar cok sey vardıkı once onları yapıcam dedım once ehlıyete yazıldım sonra dger yapıcaklarım gezmeler tozmalar kafamdan ıyıce cıkardıgım sırada hamıle oldugumu ogrendım hala daha ınanamıyrm bebgımı gordugum halde umutla beklemıstık bu bebgı ve surprızle kendılıgınden geldı bebısımız herseyın bellı bır zamanı varmıs demekkı rabbım ol deyınce oluyr bunları sıze umut llsun sonuzlarınız ne olursa olsun rabbımden ıstedıgınız surece bır gun olucagına ınanın sakın ama sakın kafanıza takmayın ben sımdı umutla umudumun gelmesını beklıyrm bu arada cınsıyet ıcın doktrrum erkek olabılır dedı olursa adınıda UMUT koyucaz teyzelerı ben sızlerı hıc unutmuyrm yasadıklarınızı cok ıyı anlıyrm her namazımda dua edyrm rabbım sızlerede nasıp etsın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlarınız olsn ama bol dua edın rabbımden ısteyın ve sabredın umarım bu yazdıklarım sıze umut olur inşaalllah
arkadaslar oncelıkle hepınıze merhaba bu zorlu bır surec rabbım hepınıze bol sabır ve guc versın 2,5senelık evlıyım ve evlenmeden once baslayan adet duzensızlıklerım vardı hep daha sonrada devam ettı evlendıkten 6ay sonra pkolu oldugumu ogrendım fsh degerım yasıma gore yuksek cıktı derken doktorlar bu deger yukseledebılır ve yukselırse cocuk ısımız dahadazorlasır dedıler hemen tedavılere basladık klomen tedavısı 1.asılama 2.asılma 3.asılama olmadı derken geldıkmı tup bebge kadar esımde sorun yoktu 3.asılamada morfolojının 0 oldugunu ogrendık sıgarayı bırakman lazım dedıler 1 2ay kadar bıraktı ve morfolojı 4 e cıktı neyse 1tup bebge karar verdık ve toplam 16yumurtadan blast olarak 6 yumurtam oldu yas bu arada 24 tabı tek embrıyo koyulacaktı neyse tarnsfer gunu doktorum 2tane koycagını soyledı 2tane embrıyo koyuldu sansımız dahada yukselmıstı embrıo kalıtesı cok yuksek hersey super gectı acayıp heyecanlı zorlu streslı bır surec basladı ne zor gunlerdı ya annemde kaldım hıc ıs yapmadım ınsanlar bunaltmasın dye kımseye soylemedık bıle neyse sonuc ynede negatıf oldu ben ogunu hıc unutmam etrafımda hergun bır hamıle haberı alıyrm ve bzım umutlarımız bosa cıkmıstı nasıl yıkıldım anlatamam sonra dınlenmek ıstedıgımı dger dondurulmuslarımı denemıyecegımı soyledım doktoruma bu 2senede tedavıler yuzunden yapamadıgım okadar cok sey vardıkı once onları yapıcam dedım once ehlıyete yazıldım sonra dger yapıcaklarım gezmeler tozmalar kafamdan ıyıce cıkardıgım sırada hamıle oldugumu ogrendım hala daha ınanamıyrm bebgımı gordugum halde umutla beklemıstık bu bebgı ve surprızle kendılıgınden geldı bebısımız herseyın bellı bır zamanı varmıs demekkı rabbım ol deyınce oluyr bunları sıze umut llsun sonuzlarınız ne olursa olsun rabbımden ıstedıgınız surece bır gun olucagına ınanın sakın ama sakın kafanıza takmayın ben sımdı umutla umudumun gelmesını beklıyrm bu arada cınsıyet ıcın doktrrum erkek olabılır dedı olursa adınıda UMUT koyucaz teyzelerı ben sızlerı hıc unutmuyrm yasadıklarınızı cok ıyı anlıyrm her namazımda dua edyrm rabbım sızlerede nasıp etsın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlarınız olsn ama bol dua edın rabbımden ısteyın ve sabredın umarım bu yazdıklarım sıze umut olur inşaalllah
ne mutlu sana rabbim sağlıklı sağ sağlim bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende daha öncesinde 3 defa çatlatma iğnesi ile 3 defa da aşılama yaptırdım. bu bizim ilk tüp bebek denememizdi 7 yıllık evliyim. 7 yıldır sabrediyorum ama gelmiyor işte yapacak bişey yok malesef elden hiç birşey gelmiyor bu defa kesin tamam bu defa olur dedim ama olmadı yine. hayır anlamadığım ve kafamın basmadığı şu 2 tane blastosist yerleştirdiler şansım çok yüksekti nie nie.......
umarım bu dönemi fazla hasar almadan atlatırım.
ne mutlu sana rabbim evladını sağ sağlim bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. bende 7 yıl. evliyim. bizimde 3 kere çatlatma iğnesi 3 kere aşılama yaptırdık en son çare olarak l tüp bebek denedik ama olmadı. evet olmayınca olmuyor malesef etrafıma bakıyorum her gün birinin normal bi şekilde hamile kaldığını öğreniyorum ve kafam basmıyor nasıl oluyorda insanlar arka arkaya hamile kalabiliyorlarda biz o kadar çaba sarf etmemize rağmen olmuyor. ya biz bir yerde yanlışlık yapıyoruz ama nerde bilmiyorum :)) ama olmayınca olmuyor işte bana şansımız yüksek olsun diye 2 tane blast. yerleştirdiler güye ama yine sonuç değişmedi. bende birgün ç.okkkk geç olmadan bigün hamileyim diyebilecekmiyim acaba ......evladımın kokusunu içime çekebilecekmiyim acaba rabbim bana nasip edecek mi ??????? hiç umudum yok artık.
evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş
kızlar idrar testim malesef negatif yarın test günüm ve biliyorum ki oda negatif çıkacak kan vermeye bile gitmek içimden gelmiyor korkuyorum halbuki daha 3-5 gün öncesine kadar o büyük gün gelsin diye bekliyordum(((
kızlar idrar testim malesef negatif yarın test günüm ve biliyorum ki oda negatif çıkacak kan vermeye bile gitmek içimden gelmiyor korkuyorum halbuki daha 3-5 gün öncesine kadar o büyük gün gelsin diye bekliyordum(((
ayyy cıldırcammm daha adet belırtın bıle olusmamıstır 5 gun var dıosun ya hem gebelık belırtılerı adetle aynı hayatım lutfen moralını bozmakizlar sabaha kalmaz adet olucam galiba adet agrilarim basladi bugun offfff teste 5 gun kalmistiii
iyi geceler kızlar nasılsınız görmeyeli.
YABANGÜLÜ canım lütfen moralini yüksek tut bir gün önce negatif olup bir gün sonra hamilelik haberini aldığımız çok arkadaş oldu onun için sonuç seni şaşırtabilir canım.
MAVİDÜŞ tatlım hadi hayırlısı bebişleini almışın artık bekleme sırası sen de .inşallah sen de can bulurlar seni mutlu ederler.onları çok sev çok oku..rabbim korusun sizleri.
NERGİS canım bizim içinde büyük gün geldi.biz de meleklerimizi sabah alacağız.Allah yardımcımız olsun.inşallah güzel bir 12 gün geçiririz.inşallah güzel haberler veririz.
mavidusu ya ben bişey soracağım 2 tane mi koysunlar 1 tane mi kafam karıştı koyup koymayacaklarını da bilmiyorum ama 2 tane olunca tutma şansı artıyor değil mi yani ikiz gebelik ya benim bünyem kaldırır mı acaba diye düşünüyorum.o yüzden biraz korkum var bide ben hemşireyim ondan biliyorum kadın doğum da da çalıştım hamilelikleri çok zor geçiyo du bana yardımcı olur musun biraz seni de yoruyorum ama tatlım hakkını helal et güzelce dinlen belinin altına yastık falan koydun mu kayınvalidem bana öyle diyo o şekilde yat dedi ama tutacağı varsa tutar yoksa tutmaz değil mi tatlım
iyi geceler kızlar nasılsınız görmeyeli.
YABANGÜLÜ canım lütfen moralini yüksek tut bir gün önce negatif olup bir gün sonra hamilelik haberini aldığımız çok arkadaş oldu onun için sonuç seni şaşırtabilir canım.
MAVİDÜŞ tatlım hadi hayırlısı bebişleini almışın artık bekleme sırası sen de .inşallah sen de can bulurlar seni mutlu ederler.onları çok sev çok oku..rabbim korusun sizleri.
NERGİS canım bizim içinde büyük gün geldi.biz de meleklerimizi sabah alacağız.Allah yardımcımız olsun.inşallah güzel bir 12 gün geçiririz.inşallah güzel haberler veririz.
evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş
yasadıkların ıcın cok uzgunum cnm yuregım buruldu(((
kizlar sabaha kalmaz adet olucam galiba adet agrilarim basladi bugun offfff teste 5 gun kalmistiii
bugun adanaya gittik bütün sonuçlarımız normal hata eşimde bile bişiy çıkmadı dosyamız değişti sebepsiz infertilite diye kayıtlara girdi... bu akşam ilk iğnemi olucam......pazartesı yumurtalara bakıcez bakalım kaç ane yumurtlıycam .... ehuehuheeeee
hadı bakalım boy boy yumosların olsun cnmmmmbugun adanaya gittik bütün sonuçlarımız normal hata eşimde bile bişiy çıkmadı dosyamız değişti sebepsiz infertilite diye kayıtlara girdi... bu akşam ilk iğnemi olucam......pazartesı yumurtalara bakıcez bakalım kaç ane yumurtlıycam .... ehuehuheeeee
teşekkür ederim kızlar hepinize güzel dilekleriniz için. benim bu defa olmadı malesef kanda da negatif çıktı. ben veremedim ama sizden güzel haberler alırım inş.
bide adet nezaman olacağım normalde dün olmam gerekiyordu. hastanedeki hemşire 2-3 ay olmayabilirsin demişti. doğrumu veya adet olmak için ilaç kullanmam gerekiyor mu cevap verirseniz sevinirim. allah herkesin kalbindekini en kısa zamanda verir inş.
arkadaşlar merhaba dün transfer oldu 1 tanne 8 hücreli 1. kalite yumoş koydular dinleniyorum şimdi çok dua edin inş tutar rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?