nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

arkadaslar oncelıkle hepınıze merhaba bu zorlu bır surec rabbım hepınıze bol sabır ve guc versın 2,5senelık evlıyım ve evlenmeden once baslayan adet duzensızlıklerım vardı hep daha sonrada devam ettı evlendıkten 6ay sonra pkolu oldugumu ogrendım fsh degerım yasıma gore yuksek cıktı derken doktorlar bu deger yukseledebılır ve yukselırse cocuk ısımız dahadazorlasır dedıler hemen tedavılere basladık klomen tedavısı 1.asılama 2.asılma 3.asılama olmadı derken geldıkmı tup bebge kadar esımde sorun yoktu 3.asılamada morfolojının 0 oldugunu ogrendık sıgarayı bırakman lazım dedıler 1 2ay kadar bıraktı ve morfolojı 4 e cıktı neyse 1tup bebge karar verdık ve toplam 16yumurtadan blast olarak 6 yumurtam oldu yas bu arada 24 tabı tek embrıyo koyulacaktı neyse tarnsfer gunu doktorum 2tane koycagını soyledı 2tane embrıyo koyuldu sansımız dahada yukselmıstı embrıo kalıtesı cok yuksek hersey super gectı acayıp heyecanlı zorlu streslı bır surec basladı ne zor gunlerdı ya annemde kaldım hıc ıs yapmadım ınsanlar bunaltmasın dye kımseye soylemedık bıle neyse sonuc ynede negatıf oldu ben ogunu hıc unutmam etrafımda hergun bır hamıle haberı alıyrm ve bzım umutlarımız bosa cıkmıstı nasıl yıkıldım anlatamam sonra dınlenmek ıstedıgımı dger dondurulmuslarımı denemıyecegımı soyledım doktoruma bu 2senede tedavıler yuzunden yapamadıgım okadar cok sey vardıkı once onları yapıcam dedım once ehlıyete yazıldım sonra dger yapıcaklarım gezmeler tozmalar kafamdan ıyıce cıkardıgım sırada hamıle oldugumu ogrendım hala daha ınanamıyrm bebgımı gordugum halde umutla beklemıstık bu bebgı ve surprızle kendılıgınden geldı bebısımız herseyın bellı bır zamanı varmıs demekkı rabbım ol deyınce oluyr bunları sıze umut llsun sonuzlarınız ne olursa olsun rabbımden ıstedıgınız surece bır gun olucagına ınanın sakın ama sakın kafanıza takmayın ben sımdı umutla umudumun gelmesını beklıyrm bu arada cınsıyet ıcın doktrrum erkek olabılır dedı olursa adınıda UMUT koyucaz teyzelerı ben sızlerı hıc unutmuyrm yasadıklarınızı cok ıyı anlıyrm her namazımda dua edyrm rabbım sızlerede nasıp etsın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlarınız olsn ama bol dua edın rabbımden ısteyın ve sabredın umarım bu yazdıklarım sıze umut olur inşaalllah

benim de bugün tüm adet belirtilerim var.test günüme daha 4 gün var.belirtilere takılmayın diyolar ama resmen adet olucam sinyalleri geliyor.umarım tahlil sonucun sen yanıltmıştır ve pozitif sonuç alırsın.

merhaba canım belirtilere takılma bence benimde belirtilerim vardı göğüslerim şişti el hiç sürülmüyordu kasık ağrılarım ve batmalarım vardı ama bunların hepsi boş. ben bu belirtilere takılmadım zaten sadece teste odaklamıştım kendimi ama oda negatif çıktı. yapacak bişey yok olmayınca olmuyor işte. inşallah seninki tutunmuşturda onun belirtisidir güzel haberler verirsin bize inş.

ne mutlu sana rabbim sağlıklı sağ sağlim bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende daha öncesinde 3 defa çatlatma iğnesi ile 3 defa da aşılama yaptırdım. bu bizim ilk tüp bebek denememizdi 7 yıllık evliyim. 7 yıldır sabrediyorum ama gelmiyor işte yapacak bişey yok malesef elden hiç birşey gelmiyor bu defa kesin tamam bu defa olur dedim ama olmadı yine. hayır anlamadığım ve kafamın basmadığı şu 2 tane blastosist yerleştirdiler şansım çok yüksekti nie nie.......
umarım bu dönemi fazla hasar almadan atlatırım.

ne mutlu sana rabbim evladını sağ sağlim bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. bende 7 yıl. evliyim. bizimde 3 kere çatlatma iğnesi 3 kere aşılama yaptırdık en son çare olarak l tüp bebek denedik ama olmadı. evet olmayınca olmuyor malesef etrafıma bakıyorum her gün birinin normal bi şekilde hamile kaldığını öğreniyorum ve kafam basmıyor nasıl oluyorda insanlar arka arkaya hamile kalabiliyorlarda biz o kadar çaba sarf etmemize rağmen olmuyor. ya biz bir yerde yanlışlık yapıyoruz ama nerde bilmiyorum :)) ama olmayınca olmuyor işte bana şansımız yüksek olsun diye 2 tane blast. yerleştirdiler güye ama yine sonuç değişmedi. bende birgün ç.okkkk geç olmadan bigün hamileyim diyebilecekmiyim acaba ......evladımın kokusunu içime çekebilecekmiyim acaba rabbim bana nasip edecek mi ??????? hiç umudum yok artık.

bende hep sormusumdr nıe dye bukadar sans yuksekken ama dedım ya rabbımde bızı boyle sınıyr ve emın olun bırgun mukafatını cok guzel alıcaksınız sadece moralını yasam sevıncınızı oldurmeyın bende bız nerde yalnıs yapıyrz dye sorgulardım cok yordum kendımı kafama taktımda noldu olmadı dıyorum ya tamda nezamn olursa olsun benden onemlı dgl dedıgım sırada oldu ama ben hep ınandım bırgun olucagına ne mucızeler goruyrz cevremızde sızde dua edın ınanın olucagınıza herseyın hayrlısını ısteyn rabbımden emın olun rabbım mukafatınızı verıcek ben hep dua edıcem sızlere

once su umudum yoookkkk yazını hıc sevmeedımm cnm nıe umudun yokmus rabbımın ne mucızelereı var sdace braz zaman ve sabır lazım bak ben hıcbırzaman umudum yok demedım hep bırgun olucak umudum var dedım ve umudum gelıcek rabbım ızın verırse sende ınan ve dua et cnm sakın yılmak yok arada bunalınca dınlenmeye cekılın yıpratmayın kendınızı tedavılerle rabbım mucızlerını burdakı tum ısteyen cabalayan arkadaslara gostersn inşşşşallllhhh cnm

evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş

Allah sabır versin yabangulu ... biz ne yaparsak yapalım nasip olmayınca olmuyor...inşaAllah en yakın zamanda Rabbim yüzünü güldürür...

hakkında hayırlısı olur inşaAllah..ama test için çok erken inşaAllah pozitif olur...iyi düşün iyi olsun...

iyi geceler kızlar nasılsınız görmeyeli.
YABANGÜLÜ canım lütfen moralini yüksek tut bir gün önce negatif olup bir gün sonra hamilelik haberini aldığımız çok arkadaş oldu onun için sonuç seni şaşırtabilir canım.
MAVİDÜŞ tatlım hadi hayırlısı bebişleini almışın artık bekleme sırası sen de .inşallah sen de can bulurlar seni mutlu ederler.onları çok sev çok oku..rabbim korusun sizleri.
NERGİS canım bizim içinde büyük gün geldi.biz de meleklerimizi sabah alacağız.Allah yardımcımız olsun.inşallah güzel bir 12 gün geçiririz.inşallah güzel haberler veririz.

cnm idrarda gunlerce cikmayanlar var ben biliyorum kan pozıtıf kız artık ne zaman ıdrar pozıtıf olacak dıye gunlerce test yaptı lutfen idrara guvenme bak google yaz idrar testınden yanılan o kdr cok kısı goreceksın kı ya su ıdrarı yapmayalım kızlar ya moralı dıbe vurduruyo allah askına ya benım de yarın test gunum bak hıc ıdrara fln yeltenmıyorum sen bıze kan sonucunu bıldır lutfen.dualarım senınle...

kizlar sabaha kalmaz adet olucam galiba adet agrilarim basladi bugun offfff teste 5 gun kalmistiii
ayyy cıldırcammm daha adet belırtın bıle olusmamıstır 5 gun var dıosun ya hem gebelık belırtılerı adetle aynı hayatım lutfen moralını bozma

dualarım sızlerle kızlar ınsallah allah tamamına erdırır.

tatlim mesajini gormemisim.dun biraz rahatsizdim.transferin oldu mu.canim dr bana rahimin musait tasirsin ama 2embriyo koymamizinsebebi sansi artirmak. tek tutma ihtimali yuksek dedi. biz de Rabbim en guzelini bilir dedik.hersey takdiri ilahi.cabin ikizi verecekse Rabbim elbet bakman icin kolaylikta verir. biz 2 embriyo konsn defik ama ne olacagini Rabbin bilir. hayirlisi ins. dualarim hepinizle

amiiin canim cok tesekkur ederim.insallah.
YABANGULU tatlim inan mesajini okudugumdan beri ne diyecegimi bilmiyorum.Rabbim en guzelini bilir gulum.insallah tez zamanda en hayirli sekilde kavustursun seni de bebegine.yukarda bi kardesimis yaznisys bebeklerim nickli ne guzel yazmis. kafan rahat olsun tatlim.Rabbim diledikten sonra O'na zor yokturki..
DARKNES cabim daha erken nolur kendini yiprstma.test gunune kadar tevekkulle bekle insallah..ben de okudum forunda.idrarda negatif ama kanda pozitif olanlari.
SIMDI TUTASTE VE NERGIS hadi bakalim hayirlisiyla alip gelun bebisleri bakalim.Rabbim hepimizinde yuzunu guldursun insallah...

bugun adanaya gittik bütün sonuçlarımız normal hata eşimde bile bişiy çıkmadı dosyamız değişti sebepsiz infertilite diye kayıtlara girdi... bu akşam ilk iğnemi olucam......pazartesı yumurtalara bakıcez bakalım kaç ane yumurtlıycam .... ehuehuheeeee

evet kızlar aldım sonucumu benim aklıma gelen hep başıma gelmiştir size pek iyi haber vermicem malesef sonuç 0.5 ama her nedense bu sefer üzülmedim kısmet böyleymiş demekki zamanı gelmemiş

aferim sanaa...allah hayırlısını versin...ben burda herkese örnek olmalıyım önemli olan hamile kalabilmek değil,sağlıklı bir çocuk dünyaya getrimek...zamanı gelince olacak inşallah...

yasadıkların ıcın cok uzgunum cnm yuregım buruldu(((

teşekkürler cnmm...bazen bende nasıl hala isyan etmeğime şaşıyorum ama allah bi şekilde sabrını veriyor sanırım..

bnm hamileliğimde bende 1 gün önce yapmıştım 2.çizgi o kadar siliktiki eşim ışığa tutunca gözüküyor diye dalga geçiyordu..kan sonucunu alana kadar umudunu kaybetme..

kizlar sabaha kalmaz adet olucam galiba adet agrilarim basladi bugun offfff teste 5 gun kalmistiii

gebelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyor hatırlatırım:))
transferden sonraki kaçıncı günün senin?

bende adanadayım..nerde tedaviye başladın?

CARMEN adana turan cetindeyim canım seyhanda sen nerdesin????..
bu arada kızlar bana puregon 300 verdi gonal f felan vermedi.....

Son düzenleme:
hadı bakalım boy boy yumosların olsun cnmmmm

teşekkür ederim kızlar hepinize güzel dilekleriniz için. benim bu defa olmadı malesef kanda da negatif çıktı. ben veremedim ama sizden güzel haberler alırım inş.
bide adet nezaman olacağım normalde dün olmam gerekiyordu. hastanedeki hemşire 2-3 ay olmayabilirsin demişti. doğrumu veya adet olmak için ilaç kullanmam gerekiyor mu cevap verirseniz sevinirim. allah herkesin kalbindekini en kısa zamanda verir inş.

arkadaşlar merhaba dün transfer oldu 1 tanne 8 hücreli 1. kalite yumoş koydular dinleniyorum şimdi çok dua edin inş tutar rabbim hayırlısını versin

cok uzuldum cnm ama hayırlısı boyleymıs demek lazım bılıyorum cok zor ama rabbım zamanını bılıyo o zaman verecek bebeklerımızı ben ınanıyorum bı gun olacak maddı gucumuz yada vucudumuz tukenene kdr denemeye devam yılmıycaz.herkesın bır ımtıhanı var bu dunyada sınavsız kımse yok ınan...bu da bızım sınavımız....

arkadaşlar merhaba dün transfer oldu 1 tanne 8 hücreli 1. kalite yumoş koydular dinleniyorum şimdi çok dua edin inş tutar rabbim hayırlısını versin

hadı bakalım nergıscım allahım tamamına erdırsın sıkı sıkı tutunsun ınsallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…