nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Esimle beraber yapacaktım testi ama dayanamadım benımle beraber transferı olan arkadasım yaptı testı pozıtıfı gordu anam dedım aksamı beklemıım kosa kosa gttım verdım kanı bakalım rabbım yardımcım olsun ınsallahhhh.....Ellerım bos kalmasın bu sefer ((

CARMEN adana turan cetindeyim canım seyhanda sen nerdesin????..
bu arada kızlar bana puregon 300 verdi gonal f felan vermedi.....

cnm msj attım sana.. bu arada illa gonalf vereck diye birşey yok bende ilk tedivimde onu kullanmıştım 2.de puregon kullandım..

yok ya ne 2-3 ayı 1 hafta içinde oluyorsun ilaçları bırakınca

arkadaşlar merhaba dün transfer oldu 1 tanne 8 hücreli 1. kalite yumoş koydular dinleniyorum şimdi çok dua edin inş tutar rabbim hayırlısını versin

şimdiden hayırlı olsun..ve hayırlısı olsun...inşşallah güzel sonuçları alırsın

merhaba arkadaşlar bende 9 mayısda aşılamayı ilk ez deneyenlerdenim .bugün kan testi baktırdım bhcg 2 den küçük çıktı .progesteron hormonu baktırdım oda 9 çıktı.erken baktırdın dediler.sonuç ne olacak bakalıım.bhcg yi daha yüksek bekliyordum..:

merhaba arkadaşlar.ben transfer olalı 24 saat oluyor yani bebeklerimle geçirdiğim ilk günüm.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok dua ediyorum inşallah allah yüzümüzü güldürür.benim 4 tane döllenmişti dördünüde koydular imşallah minik sörvayvırlarım bana tutunur.doktor ihtimali artırmakya çalıştı anlayacağınız.
NERGİS canım senin de hayırlı olsun rabbim senin de yüzünü güldürür inşallah.
YABANGÜLÜ,DARKnes canlarım böyle bir sonuçta söylenecek bişe bulamıyor insan.sabır sabır tek yapacağımız o.tevekkül edip bir dahakine diyecez.inşallah diğer sefere olur.
CARMENN ,NEZAYSE hadi kızlar yüzümüzü güldürün.hadi hayırlısı bakim.arkadaşlar çok sık giremiyorum.ara ara giriyorum kusura bakmayın.radyasyon kaynağı sonuçta pc.dikkat etmeye çalışıyorum.

hadi bakalım inş. güzel haberler alırsın. allah pişman etmesin.dualarım seninle

hayırlı olsun canım inş bebeklerin sana sımsıkı tutunur. hamileliğin tadını çıkar hiç streslenme ne olur ben onu yapamadım malesef. hiçbirşeyin seni etkilemesine izin verme

arkadaşlar merhaba dün transfer oldu 1 tanne 8 hücreli 1. kalite yumoş koydular dinleniyorum şimdi çok dua edin inş tutar rabbim hayırlısını versin

hayırlı olsun...inşaAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur....

inşaAllah sende pozitifi görürsün canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz...

sabah idrar testi poz.çıktı bende kan verdim sonuç bekliyorum biraz erken oldu :)

oh oh maşaAllah kanda da pozitif olur inşaAllah...hayırlı olsun....

sabah idrar testi poz.çıktı bende kan verdim sonuç bekliyorum biraz erken oldu :)

sevgili Carmennn, Nazayse cooook sevindim. insallah kan sonucunda da hayirli neticeler cikmistir. dualarla bekliyoruz fistiklat. hadi moral olsun ins hepimize de...
sevgili Darkness sonuc icin uzgunum tatlim :-( Rabbim en guzelini bilir diyerek tevekkulle bekleme zamani ins. bunda da hayir vardir elbet. ins en kisa zamanda en hayirki sekilde nasib eder Yuce Rabbim. sakin uzulme oldu mu.
sevgili Nergiz hadi bakalim hayirli olsun canim. simdi bol bol dinlen ve coook rahat ol. Rabbim kolayliklar versin hayirlisiyla yuzunu guldursun insallah
sevgili nilmumu nasil gidiyor bakiim csnim. heyecanli bekleyisin sonunda ignelere baslamisin. Rsbbim kolayliklar versin insallah
Ve ismini yazmadigim ama topigimizdeki diger tum arkadaslarim world selilaylay..... dualarim hepinizle. insallah hep beraber mujdeker veririz birbirimize. Rabbim yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
günaydın anne adayları.bugün hava çok kapalı.ama ben yine de mutluyuuum:)))
transferi olan arkadaşlar hemşiremin bana tembihlediği bir şeyi paylaşmak istiyorum.sakın hacı hurması yeme dedi.çünkü içindeki bir madde emriyoların düşmesine sebep oluyormuş.lütfen dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…