hayırlı olsun canım çok güzel.bende yarın kan vericem.ama üç gündür adet sancım var sen de varmıydı?
hadi hayırlısı canım allah kucagına almayıda nasip etsin
merhaba arkadaşlar.ben transfer olalı 24 saat oluyor yani bebeklerimle geçirdiğim ilk günüm.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok dua ediyorum inşallah allah yüzümüzü güldürür.benim 4 tane döllenmişti dördünüde koydular imşallah minik sörvayvırlarım bana tutunur.doktor ihtimali artırmakya çalıştı anlayacağınız.
NERGİS canım senin de hayırlı olsun rabbim senin de yüzünü güldürür inşallah.
YABANGÜLÜ,DARKnes canlarım böyle bir sonuçta söylenecek bişe bulamıyor insan.sabır sabır tek yapacağımız o.tevekkül edip bir dahakine diyecez.inşallah diğer sefere olur.
CARMENN ,NEZAYSE hadi kızlar yüzümüzü güldürün.hadi hayırlısı bakim.arkadaşlar çok sık giremiyorum.ara ara giriyorum kusura bakmayın.radyasyon kaynağı sonuçta pc.dikkat etmeye çalışıyorum.
carmen nazeysee hayırlı olsun darısı başımıza diyelimmm.....:)))))
kızlar carmen ve nazeyse pozitiffff miiiiii :))))))))))))))) inşalaaahhh
çok sevindim inan. inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
hayırlı olsun...inşaAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur....
inşaAllah sende pozitifi görürsün canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
oh oh maşaAllah kanda da pozitif olur inşaAllah...hayırlı olsun....
sevgili Carmennn, Nazayse cooook sevindim. insallah kan sonucunda da hayirli neticeler cikmistir. dualarla bekliyoruz fistiklat. hadi moral olsun ins hepimize de...
sevgili Darkness sonuc icin uzgunum tatlim :-( Rabbim en guzelini bilir diyerek tevekkulle bekleme zamani ins. bunda da hayir vardir elbet. ins en kisa zamanda en hayirki sekilde nasib eder Yuce Rabbim. sakin uzulme oldu mu.
sevgili Nergiz hadi bakalim hayirli olsun canim. simdi bol bol dinlen ve coook rahat ol. Rabbim kolayliklar versin hayirlisiyla yuzunu guldursun insallah
sevgili nilmumunasil gidiyor bakiim csnim. heyecanli bekleyisin sonunda ignelere baslamisin. Rsbbim kolayliklar versin insallah
Ve ismini yazmadigim ama topigimizdeki diger tum arkadaslarim world selilaylay..... dualarim hepinizle. insallah hep beraber mujdeker veririz birbirimize. Rabbim yardimcimiz olsun
herkese günaydınn bnm kan sonucum 74.55 çıktııııııııı:))) ama pzt.tekrar kan verdiğimde yine gebelik çıkarsa sevinebilecm çünkü malum 3 gün erken yaptırdım..inşallah yükselmeye devam eder...pzt.tekrar haber veririm sizee.bende nete çok girmemeye çalışanlardaım malum radyasyon....
herkese günaydınn bnm kan sonucum 74.55 çıktııııııııı:))) ama pzt.tekrar kan verdiğimde yine gebelik çıkarsa sevinebilecm çünkü malum 3 gün erken yaptırdım..inşallah yükselmeye devam eder...pzt.tekrar haber veririm sizee.bende nete çok girmemeye çalışanlardaım malum radyasyon....
çok sevindim carmen hayırlı uğurlu olsun...değerin daha da yükselir inşaAllah...darısı bizlere inş.
bu arada dün yumurtalarım toplandı...7 tane bugün doktor aradı 3 tanesi döllenmiş...
pazartesi Allah nasip ederse transfer var...
günaydınnnn.... bugun karnımda garip şeyler hissediyorum galiba iğneler etkisini göstermeye başladı.sanırım yumoşlar tomurcuklanıyo....
ikinci iğnemi vuruldum pazartesi tekrar kontrolum var.acaba kaç tane cıktı merak ettim bak şimdiiiii.....
carmennn inşllh değerin yukselir şekerim..(ki bana öle geliyo yükselcek gibi...:)))))
nazeyse ne yaptın kuzum en son kan tahlili vermek için koşuyodun hala koşuyo musun?????????
ayyyyy tatlım çok sevindim carmenn beni hatırladın değil mi başkentte seninle konuşmuştuk.tatlım inş olur benimde seninde tüm isteyenlerin aynen kendimin olmuş gibi sevindimmm ya bide bişey diyeceğim sana hani bize iğne verdiler yaaa decaftly diye tutmayı kolaylaştırıyomuymuş neymiş bilgin var mı pazartesi yapın dediler benim perşembe transfer oldu niye o zaman yapmadık ki???? Benim arkadaş ocak gibi orda yaptırdı onlara transferden önce yapmışlar.
çok sevindim carmen hayırlı uğurlu olsun...değerin daha da yükselir inşaAllah...darısı bizlere inş.
bu arada dün yumurtalarım toplandı...7 tane bugün doktor aradı 3 tanesi döllenmiş...
pazartesi Allah nasip ederse transfer var...
soran sormayan herkese cok tesekkur ederim kan degerim 67 cıktı yıne de tedırgınım gecen sene kımyasal yasadıgım ıcın bugun yıne test yapıcam nolur dua edın :)))) darısı basınızaaa....
soran sormayan herkese cok tesekkur ederim kan degerim 67 cıktı yıne de tedırgınım gecen sene kımyasal yasadıgım ıcın bugun yıne test yapıcam nolur dua edın :)))) darısı basınızaaa....
sabah idrar testi poz.çıktı bende kan verdim sonuç bekliyorum biraz erken oldu :)
gözün aydın cnmm..sen kaçıncı gün test yaptın 67 çıktıı ,tek embriyo mu koydular 2 tane mi sana...
ben 1 hafta sonra yani 8.günde test yaptım 74 çıktı ikiz mi acaba diyorumm
aminn gecen sefer kimyasal yasamıstım yıkılmıstım ınan rabbım nasıp eder ınsallah...hayırlı olsunnnnn canım inş devamı geliiirrrrrr.
ah sizi gidi cici kizlar sizi.hasta halimle bile 100 kere cepten girip de baktim sizden bir haber var mi diyecarmenn canim haberine cok sevindim.birkac kez yazmak istedim ama cepten olmadi yarim kaldi gonderemedim. bir de nazayseyi de cok merak ettim.ses cikmayinca. ama cok sukur oda sen de sevindirdiniz bizi.
günaydınnnn.... bugun karnımda garip şeyler hissediyorum galiba iğneler etkisini göstermeye başladı.sanırım yumoşlar tomurcuklanıyo....
ikinci iğnemi vuruldum pazartesi tekrar kontrolum var.acaba kaç tane cıktı merak ettim bak şimdiiiii.....
carmennn inşllh değerin yukselir şekerim..(ki bana öle geliyo yükselcek gibi...:)))))
nazeyse ne yaptın kuzum en son kan tahlili vermek için koşuyodun hala koşuyo musun?????????
nazayse, carmen ikiniz adına da çok ama çok sevindim...değerleriniz kat kat artar inşaAllah...
ne olur bize de dua edin benim de yarın transfer var...her şey yolunda gitsin...
mavidus nassısın benim çok KASIK AĞRIM OLUYOR Y A İİ Mİ KÖTÜ MÜ BİLEMEDİM YAAAA ÇOK KORKUYORUM SENDE VAR MI BİŞEY
tatlim benim isler biraz karisik ama normal onlar merak etme.dr bana defiki kasiklarda belde agri kaburgalsrinda batma filan olur normal merak etme dedi.nitekim hepside oldu oluyor.bugun benim 5. Gun oldu canim.coraspin 100 ve progesteron hormon igneleri benim alerji esigimi dusurmus.zaten cok alerjik bi bunyem oldugu icin herkes cok korktu. 2-3 gun silikon yaptirmis gibiydim.dudaklarim bir sisti. Burnum ayagimama elh bugun iyiyim. Cildiye aspiruni kesti. Progesteron mecbur dedi dr.um. Teste kadar da bir alerji ignesi oldum ve ilac kullanacagim mecburen yoksa sabaha sis uyaniyorum ani sisme nefes borumda olur da anaflaktik soka gireeim diye korktilular. Dua edin ins rabbim minik meleklerimi korumustur. Ins hep korur hepimizinde evladini yuce rabbim.
Iste oyle nergizcim. Bu arada kasik agrilari ikinci planda kaldi ana ara ara hissettiriyorlar. Ins iyidir gulum. Senin test ne zanan?
canim geri cevirmez insallah. tevekkulle dua ederek bekliyoruz bakalim insallah. tatlim bana 12gun demisti dr.senin ki 5.gun embriyosumuydu ki. benim 3.gun du.benim test günü 28 i pazartesi tatlım 10 gün sonra dediler çok heyecanlıyım tuttu mu tutmadı mı çok meraktayım ya bol bol dua ediyorum ama inş rabbim geri çevirmez duarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?