nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

CARMENN NAZAYSE WORLD canlarım benim tebrik ederim.çok sevindim inanın.topiğimizin ilklerisiniz bu arada değil mi.yanılmış olmayım da
artık darısı biz bekleyenlere inşallah.ya transferden sonra herşeyden birşey çıkaranlara şaşırırdım her şeyde belirti arayanlara şaşırırdım.ben yapmam sakin skin günümü beklerim derdim.ama o öyle olmuyormuş.inanın ben de öyle oldum yaaaaa.kasıklarımdaki ağrıya bir anlam üklüyorum.bel ağrıma anlam yüklüyorum vs vs vs .bu arada hiç akıntısı olan oluyor mu ya şimdi de bunu kafaya taktım.sarı bir akıntı çok değil ama acaba normal mi anlamadım böyle olan var mı
 
sonucu pozitif çıkan arkadaşlar nazayse carmen world hangi şehirde ve hangi merkezde yaptırdınız yazarmısınız diğer denememde bana ışık tutsun. belirtirseniz sevinirim daha önce tranfer yaptıran arkadaşalar ben 5 mayısta transfer yaptırmıştım fakat yine yaptırmak istiyorum haziran temmuz gibi düşünüyorum sizce nasıl çok mu erken. lütfen cevappp....
 
ben de worlde katiliyorum kizlar. belirtiaramayin cunku adetle hamilelik belirtilari neredeyse ayni. ayirt etmek cok zor. kaldi ki biz bir suru ilac kullandik opu + transfer kolay seyler yssamadik benim de ilk gunler belim bobreklerim kasiklarim agridi. kaburgalarim batarak uyandim geceleri. tuvaletten sonra canim yandi kac gun..... vs hepsi normal. hatta benim bunye super alerjik kurdesen bile doktum fistiklar. amaaaaa moralimi bozmamaya calisiyorum cunku bebeklerim hisseder. Rabbine emanet ettim butun minik meleklerimizi ve bugun hepimize de dua ettik annecimle simdi tevekkulle bekleyecegiz belirtilere takilmadan tamam mi?
desenize testlerimiz arka arkaya olacak.beim de 15 inde transfer oldu ama dr. 12 gun sonra yapacagiz dedi. bu persembe cildiyede kontrolum var malum alerjiler . soracagim dr.a :- 1 gun erken yapsak mi dye.
dualarinizi eksik etmeyin insallah
 
caniiiim. amin insallah. hamilelerin duasi kabul olurmus insallah. Rabbimize emanetettik bekliyoruz gulum insallah. ben transfer gununu de mi saymaliyim. sali olmustu bugun 5. oluyodu demi

cnm bnm de ptesı olmustu bnm transferım persembe yapmıstım senın d salı olduuna gore bu cuma yap 11. gun transfer gunu sayılmıyo bu arada allah yardımcın olsun dualarım senınle

saol cnm bnm allah razı olsun darısı sıze ınsallah....

carmenn çok sevindim. inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bebeğini, sağ sağlım kucağına almayı nasip eder Allahım.



nazayse çok tebrik ederim canım. çok mutlu oldum inan.

cnmmm cok saol allah razı olsun...

world cnm senın kan kacıncı gun kac cıktı transfer gununu saymazsan eger.bı solesene karsılastırayım :)))

cnm bnm 2.deneme ankara tıp fakultesınde yaptrdım cok da memnun kaldımeger opu olacaksan 3 ay ara ver bence he dondurulmuslarla deneyeceksen onemlı dııl sanırım cnm.

hayırlı olsun kuzularım.. darısı başımıza...:))))
saol cnmm amın darısı basınıza ınsallahhh...
 
kızlar benim de iğnelerin 5 günü bugun sabah kontrole gittim kaç tane oluştuguna 15 felan var dedi doktor saymaktan bile vazgeçti...PPPP perşembeye tekrar gidicez sanırım çatllatma iğnesi vercek sonra transferrrrrrr..... ama benım bu yumoşlar cok canımı acıtmaya başladı.. sığmıyolarmış ondan sıkıstırıp baskı yapıo olabilir dedi.....bakalım....:))))
 

Tutaste caniiiim. Tskma biseyi kafana. Akinti olabilirmis tatlim. Her bunye farkli unutma herkesin belirtilaride farkli. Kafana takma tatlim. Kasik agrisi goguslerde hassasiyet. Hatirliyorum bir ara nazayseydi galiba umutsuzluga kapilir gibi olmustu adet belirtileri var diye ama elhamdulillah hamilelik belirtisi oldu onlar. Ins sonunda hepimizde hayirlisiyyla evlatlarimiza kavusuruz saglik ve imanla insallah. Simdi tevekkul edelim ve birbirimize dua edelim.
 
slm arkadaşlar bugün tranferimin 5.günü ve sarı bir akıntı geldi parça gibi ne olabilir sizce bebeğim tutunamadımı bir fikri olan varmı?
 
slm arkadaşlar bugün tranferimin 5.günü ve sarı bir akıntı geldi parça gibi ne olabilir sizce bebeğim tutunamadımı bir fikri olan varmı?

elif merhaba benim 5. gün biliyorsun ama bende şimdilik öyle bişey yok boşver ya kafana takma bence yani o akıntı normal zamanda da gelebilir benim de sabaha karşı karnıma bi sancı girdi ki anlatamam ölüyorum sandım ama takmayalım biz bu belirtileri bekleyelim ve dua edlim rabbimize bize bebişlerimiz tutunmuş olsunlarrr
 

merhaba cnm ya ne bilim insan yinede tedirgin oluyor.tedaviye başladığımdan beri bende ilk defa dün gece rahat uyumuşum.rabbim inş hayırlısını nasip etsin.
allahtan çalışıyorum da zorda olsa vakit geçiyor yoksa evde olsam heralde zor olurdu.
 
selam kızlar pozitif sonuç alanlar tebrik ederim.benimde pazar opum oldu bugun haber bekliyorum transfer günü için
 
slm cnm hadi hayırlısı inşallah

Merhabalar,
benım 9 mayısta transfer gerceklestı, 20 mayısta dayanamayarak testı bır gun erken yaptırdım 7,5 cıktı, doktor 2 gun sonra tekrar yaptıralım erken yaptırdıgın ıcın bu sonuc cıkmıs olabılır dedı ama benım moralım cok bozuldu, sanırım kımyasal gebelık olacak
 

sağol canım ya.inşallah herşey yolundadır.içim rahatladı.bir aydır tedavi görüyordum yani benim uzun protokoldu nasıl geçtiğini anlamadım.ama bu bekleme herşeye bedel inan ki.bir türlü geçmek bilmiyor.hergün acaba bu gün bir test yapsammı deyip sonra kendimi dizginliyorum.rabbim yüzümüze baksın.hakkaten ondan bekliyorum o na yalvarıyorum,ondan istiyorum.rabbimde olmasa derdimi içimi tam olarak kimseye anlatamıyorum.işte bir de burada sizler varsınız.sizlerle sevinip sizlerle hüzünleniyorum.
 

canım lütfen kendini bu şekilde koşullandırma.erken olduğu için o kadardır değerin.günden güne artar inşallah.
 

canım beniiim. hepimiz aynı duygularla boğuşup duruyoruz işte... birbirimizle paylaşmak güzel oluyor. Rabbime bin şükür ki böyle bir imkanı da sunmuş bize. canım inşallah hayırlı sonuçlarla seviniriz hepimizde. Rabbim gönlümüzde olanı biliyor. bugün de receb i şerifin 1 i. ne güzel günlere girdik. içimde bir başka huzur var. bu 3 ayların hürmetine inşallah hepimize de sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar versin yüce Rabbim. amiiiin
 
selam kızlar pozitif sonuç alanlar tebrik ederim.benimde pazar opum oldu bugun haber bekliyorum transfer günü için

a.s hoşgeldin canım aramıza. az kalmış hadi bakalım Rabbim hayırlı neticeler versin canım. transfer kolay bişey çok rahat ol sen. inşallah sonunda yüzümüzü güldürür Rabbim :)
 

Canim benim uzulme hayirlisi olsun insallah. Testin tekrarinda yukselir ins degerin tatlim. Moralini yuksek tut. Rabbim dilediyse eger o bebek gelecektir. Rabbime emanet edip bekleyelim insallah dualarla...
 
selam kızlar...
dün transferim oldu...2 meleğim oldu...dua edin benimle kalsınlar...fazla kalamıyorum nette dua edin...
hepimizin Allah yardımcısı olsun inşaAllah....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…