caniiiim. amin insallah. hamilelerin duasi kabul olurmus insallah. Rabbimize emanetettik bekliyoruz gulum insallah. ben transfer gununu de mi saymaliyim. sali olmustu bugun 5. oluyodu demi
saol cnm bnm allah razı olsun darısı sıze ınsallah....carmen nazayse, world7 hepinizi tebrik ediyorum. inş. sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin rabbim. benim içinde dua edin siz hamilesiniz ne de olsa dualarınız kabul olurmuş :))) tekrardan tebrikler gerçekten çok sevindim :)
carmenn çok sevindim. inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bebeğini, sağ sağlım kucağına almayı nasip eder Allahım.
nazayse çok tebrik ederim canım. çok mutlu oldum inan.
world cnm senın kan kacıncı gun kac cıktı transfer gununu saymazsan eger.bı solesene karsılastırayım :)))canım saol darısı başına inşallah.daha keseyi görene kadar inanamıcam sanırım.ben de çok kasık ağrısı olmadı.hafif çekilmeler oldu kasıkta.göğüsler adet öncesi gibi şişmişti.adet sancısı gibi sancılar çok oldu son 3 gün.çok belirti aramadım ben.sen de öyle yap.adet sancın olursa ciddiye alma.ben çok üzmüştüm bu yüzden kendimi..güzel haberlerle gel inşallah
cnm bnm 2.deneme ankara tıp fakultesınde yaptrdım cok da memnun kaldımeger opu olacaksan 3 ay ara ver bence he dondurulmuslarla deneyeceksen onemlı dııl sanırım cnm.sonucu pozitif çıkan arkadaşlar nazayse carmen world hangi şehirde ve hangi merkezde yaptırdınız yazarmısınız diğer denememde bana ışık tutsun. belirtirseniz sevinirim daha önce tranfer yaptıran arkadaşalar ben 5 mayısta transfer yaptırmıştım fakat yine yaptırmak istiyorum haziran temmuz gibi düşünüyorum sizce nasıl çok mu erken. lütfen cevappp....
saol cnmm amın darısı basınıza ınsallahhh...hayırlı olsun kuzularım.. darısı başımıza...:))))
CARMENN NAZAYSE WORLD canlarım benim tebrik ederim.çok sevindim inanın.topiğimizin ilklerisiniz bu arada değil mi.yanılmış olmayım da
artık darısı biz bekleyenlere inşallah.ya transferden sonra herşeyden birşey çıkaranlara şaşırırdım her şeyde belirti arayanlara şaşırırdım.ben yapmam sakin skin günümü beklerim derdim.ama o öyle olmuyormuş.inanın ben de öyle oldum yaaaaa.kasıklarımdaki ağrıya bir anlam üklüyorum.bel ağrıma anlam yüklüyorum vs vs vs .bu arada hiç akıntısı olan oluyor mu ya şimdi de bunu kafaya taktım.sarı bir akıntı çok değil ama acaba normal mi anlamadım böyle olan var mı
slm arkadaşlar bugün tranferimin 5.günü ve sarı bir akıntı geldi parça gibi ne olabilir sizce bebeğim tutunamadımı bir fikri olan varmı?
elif merhaba benim 5. gün biliyorsun ama bende şimdilik öyle bişey yok boşver ya kafana takma bence yani o akıntı normal zamanda da gelebilir benim de sabaha karşı karnıma bi sancı girdi ki anlatamam ölüyorum sandım ama takmayalım biz bu belirtileri bekleyelim ve dua edlim rabbimize bize bebişlerimiz tutunmuş olsunlarrr
selam kızlar pozitif sonuç alanlar tebrik ederim.benimde pazar opum oldu bugun haber bekliyorum transfer günü için
slm cnm hadi hayırlısı inşallah
Tutaste caniiiim. Tskma biseyi kafana. Akinti olabilirmis tatlim. Her bunye farkli unutma herkesin belirtilaride farkli. Kafana takma tatlim. Kasik agrisi goguslerde hassasiyet. Hatirliyorum bir ara nazayseydi galiba umutsuzluga kapilir gibi olmustu adet belirtileri var diyeama elhamdulillah hamilelik belirtisi oldu onlar. Ins sonunda hepimizde hayirlisi yyla evlatlarimiza kavusuruz saglik ve imanla insallah. Simdi tevekkul edelim ve birbirimize dua edelim.
Merhabalar,
benım 9 mayısta transfer gerceklestı, 20 mayısta dayanamayarak testı bır gun erken yaptırdım 7,5 cıktı, doktor 2 gun sonra tekrar yaptıralım erken yaptırdıgın ıcın bu sonuc cıkmıs olabılır dedı ama benım moralım cok bozuldu, sanırım kımyasal gebelık olacak
selam kızlar pozitif sonuç alanlar tebrik ederim.benimde pazar opum oldu bugun haber bekliyorum transfer günü için
sağol canım ya.inşallah herşey yolundadır.içim rahatladı.bir aydır tedavi görüyordum yani benim uzun protokoldu nasıl geçtiğini anlamadım.ama bu bekleme herşeye bedel inan ki.bir türlü geçmek bilmiyor.hergün acaba bu gün bir test yapsammı deyip sonra kendimi dizginliyorum.rabbim yüzümüze baksın.hakkaten ondan bekliyorum o na yalvarıyorum,ondan istiyorum.rabbimde olmasa derdimi içimi tam olarak kimseye anlatamıyorum.işte bir de burada sizler varsınız.sizlerle sevinip sizlerle hüzünleniyorum.
Merhabalar,
benım 9 mayısta transfer gerceklestı, 20 mayısta dayanamayarak testı bır gun erken yaptırdım 7,5 cıktı, doktor 2 gun sonra tekrar yaptıralım erken yaptırdıgın ıcın bu sonuc cıkmıs olabılır dedı ama benım moralım cok bozuldu, sanırım kımyasal gebelık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?