World Canim ne yaptin. bugun tahlil yaptiracaktin.icim kipir kipir. ins senden de guzel haberler aliriz gulum. Rabbim hepimize te hayirli saglikli imanli evlatlar versin. yuzumuzu guldurtsun insallah. bu aralar ne yaptim ben de bilmiyorum. bugun gozum acilinca hemen yazdim size. duanizi eksik etmeyin arkadaslar. Rabbime emanet meleklerimiz....
hc
canim benimki pozitif cikti hamileyim darisi bekleyen herkese insallah.
caniiim cok sevindim masaallah.nazar olmasin hic birinize de. ah cok mutlu oldum simdi. tatlim ins sonuna kadar da sikintisiz gider hersey. bana da dua et ins. canim kacinci gunde test yaptirdin, kacinci gun embriyosuydu bide. o da test tarihini etkikiyor galiba. bir de degerin kac cikti 2 embriyonuydu seninde.
saol canım dua ediyorum isteyen herkese Rabbim versin.inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur.10.gün test yaptım.200 çıktı.küsürüde vardı dr telefonda söyledi ama heyecandan anlamadım.3.gün embriyosuydu.evet 2 embriyo koydu..
canim tesekkurler cevabini bekliyordum meraklayaa ben de yaptirsammiki 10. gunde. dr. 12 dedi ama heyecanlandim simdi
ah sizi gidi cici kizlar sizi.hasta halimle bile 100 kere cepten girip de baktim sizden bir haber var mi diyecarmenn canim haberine cok sevindim.birkac kez yazmak istedim ama cepten olmadi yarim kaldi gonderemedim. bir de nazayseyi de cok merak ettim.ses cikmayinca. ama cok sukur oda sen de sevindirdiniz bizi.
nazayse, carmen ikiniz adına da çok ama çok sevindim...değerleriniz kat kat artar inşaAllah...
ne olur bize de dua edin benim de yarın transfer var...her şey yolunda gitsin...
tatlim benim isler biraz karisik ama normal onlar merak etme.dr bana defiki kasiklarda belde agri kaburgalsrinda batma filan olur normal merak etme dedi.nitekim hepside oldu oluyor.bugun benim 5. gun oldu canim.coraspin 100 ve progesteron hormon igneleri benim alerji esigimi dusurmus.zaten cok alerjik bi bunyem oldugu icin herkes cok korktu. 2-3 gun silikon yaptirmis gibiydim.dudaklarim bir sisti. burnum ayagimama elh bugun iyiyim. cildiye aspiruni kesti. progesteron mecbur dedi dr.um. teste kadar da bir alerji ignesi oldum ve ilac kullanacagim mecburen yoksa sabaha sis uyaniyorum ani sisme nefes borumda olur da anaflaktik soka gireeim diye korktilular. dua edin ins Rabbim minik meleklerimi korumustur. ins hep korur hepimizinde evladini Yuce Rabbim.
iste oyle nergizcim. bu arada kasik agrilari ikinci planda kaldi ana ara ara hissettiriyorlar. ins iyidir gulum. senin test ne zanan?
cnmm senle aynı gıdıyordık masallah ne guzel yaaa...boyle devam etsın ınsallahhh....hc
kacinci gündesin canim.10.gün cikar bence.
saol cnm bnm darısı basına ınsallah...sen de bızı sevındıreceksın..
sen bıze guzel hbrler vereceksın ole hıssedıyorum.....
herkese günaydınn bnm kan sonucum 74.55 çıktııııııııı:))) ama pzt.tekrar kan verdiğimde yine gebelik çıkarsa sevinebilecm çünkü malum 3 gün erken yaptırdım..inşallah yükselmeye devam eder...pzt.tekrar haber veririm sizee.bende nete çok girmemeye çalışanlardaım malum radyasyon....
cnm ben 11.gun yaptım 67 cikti 3. gun embriyosuydu 2 tane koymuslardı ama dedıgım gbı emın olmam ıcın keseyı gormem kalbı duymam lazım allahıma sukurler olsunhakkımızda hayırlısı tatlım...sen cok erken yapmıssın nasıl bır cesaret masallah valla 2z olabılır cnm cok yuksek hadı hayırlısı
hc
çok tebrikler. Maşallah.
bize de dua edin Allahım bizede nasip etsin
ayyyyyy worlddd çok sevindiimmm bende seni merak ediyoduummm canımm ya benimmm bugün transferinn 4. günü ya sende ne değişiklikler oldu pozitifi görmüş biri olarak anlat ne olurrrrr bende çok kasık ağrısı oluyo göğüsler davul gibi oldu korkuyorumm bendeee
nergizcim merhaba benimde bebişlerim içimde tranferim ayın 17sinde yapıldı.senin hangi gün.yapıldı transferin yapıldığı gün sayılıyor mu.rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir.
canım merhaba benim de 17 sinde oldu sende bi belirti var mı bende kasık ağrısı bide göğüslerim şişti transferin yapıldığı gün sayılmıyo diye biliyorummmm canımm
bnde göğüslerim çok fena dokunamıyorum ama o tarnsferden bir kaçgün öncede vardı belim çok ağrıyor böbreklerime vuruyor.arada kasıklarıma adet olacakmışım gibi bir ağrı giriyor.dün gece mesela kasıklarımda bir sızı ile uyandım.tabi karnımın şişliği ayrı
hem desene beraber gidiyoruz.testi nezaman yaptıracaktın...
tatlım benim ki 28 inde 10 gün sonra bakılıyor bizde hastanede bana pazartesi dediler.öyle canım inş pozitif olur
ayyyyyy worlddd çok sevindiimmm bende seni merak ediyoduummm canımm ya benimmm bugün transferinn 4. günü ya sende ne değişiklikler oldu pozitifi görmüş biri olarak anlat ne olurrrrr bende çok kasık ağrısı oluyo göğüsler davul gibi oldu korkuyorumm bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?