nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Rabbim yardimcin olsun ins canim.ah bilirim o stresiiiii. Ben de aynini yaptim uzaklastim... Telefonumu bilekapattim bir sure kafami ve kalbimi yormaktan kortum. Zaten zor bir surec...Yuce Rabbim hayirli saglili imanli evlatlarla sevindirsin innsallah hepimizi de..

Hosgeldin canim. Ne guzel yazmisin.. Busefer insallah hayirli neticeler alirsin.
Tatlim zor ama hiiiiic stres yapma. Olacaksa her harukalde olur. Kendimi uzemem, Sana guvendim Sana havale ettim Rabbim de.... Insallah mahzun etmez Rabbim....

Biz topikte su an ben nergizim tutastem nilmumum elifim arka arkaya test gunu bekliyoruz. Bir de topige yeni gelen arkadaslarimiz var. Onlari da unutmadim
Haftaya insallah biz de mujdeler veririz. Sonra da sizlerin mujdeleri aliriz ins. Dualarini eksik etme..

Son düzenleme:
CARMENN ve World nasilsiniz kizlar? Gorunmez oldunuz. Insallah iyisinizdir nazayse den haber aldik cok sukur. Insallah keseleri gorur kalp atislarini da duyarsiniz dualarinizi eksik etmeyin. Unutmadik siziiiiii

NAZAYSE gulum, su dedigin yesil damarlanma nasil biseydi? Gogsun kara kisminda mi yani uca mi yakin yoksa daha yuarlarda mi? Merak ettim. Bi de cok muydu yoksa tek tuk mu?
:40

bugun kontrolüm var yumoslar kaç cm olmuş ve toplama için gün alıcaz büyük ihtimalle cumartesi günü olcak.....

bu arada yumurta toplama işleminde neler yaptınız yanınızdakimler vardı annemizin gelmesine gerek varmıydı .. kıyafet vs götürdünüz mü???? bnim kayınvalide gelemezmişte akrabalarına söz vermiş....

bişey yapmıyorsun sadece rahat bişeyler giyin git yanına başka bişey almana gerek yok ben sadece eşimle gittim.
bu arada çok iyi kayınvaliden varmış.ben kimseye söylemedim bizimkiler bilse deli olurlardı.halada kimse bilmiyor

yüce rabbim bu mübarek aylar hürmetine,peygamber efendimiz (s.a.v)hürmetine yüce kitabımız kuran-ı kerim yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışlasın imanla yaşamayı imanla ölmeyi nasip etsin rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah.AMİN

günaydın kızlaaaaaar.ben geldiiiiiim.ancak gelebildim.sabah biraz doluydum.neler var neler yok bakiiiim.bu arada nergis ve nilmumu ne güzel arkadaş çıktınız ya.hadi bakim.

Merhaba kızlar. Eşimin sperm sayısı azlığından tüp bebek yaptırıyoruz. Dün yumurtalarım toplandı. Bugün aradık, 6sı döllenmiş, tam istediğimiz gibi gelişiyorlar dedi doktor. 6 tane bebikim mi var şimdi benim? :) Çok heyecanlandım. Bu ilk denememiz bizim. Ctesi - Ptesi gibi transfer olacak yarın belli olurmuş tarih. Ama dün başka bir konuda daha yazmıştım birkaç gün önce grip oldum, sürekli hapşuruyorum ve çok korkuyorum, transfere kadar iyileşemezsem diye.

amin canım.rabbim dualarımızı makbul ve kabul buyursun.

canım hayırlı olsun şimdiden.inşallah herşey yolunda gider.mutlu sona ulaşırsın.ben de senin gibi grip olmuştum durmadan hapşuruyordum.hemşireye dedim.o da transferden önce hap kullanabilirsin dedi.ben de soğuk algınlığı ve gribin bu yan etrkilerini gideren katarin adlı bir ilaç kullandımç.şıp diye geçirdi inan.hapşırık da durdu burun akıntısı da.kafayı takmıştım ben de rahat ol lütfen.doktorunla konuş bu konuda. bu arada hangi merkezde ve hangi şehirdesin

cnm bnm hayırlı olsun sıkıntı yapma hapşırsanda öksürsende olacağı varsa olur sen sadece rabbimden hayırlısını iste.bol bol dua et.kafana takma
rahat ol...
bnmde ilk denemem doktoru aradığımde bebeklerin gayet iyi demişti ve bende çok duygulanmştım
7 gündür bnmle birlikteler allahın izni ile teyzesi iyi düşün iyi olsun:)

Tutastecim hoş geldin nasılsın cnm nasıl gidiyor.bir sıkıntı yok inşallah

iyiyim şükür canım.bişe itira edicem.ben aslında bu gün idrar testi yapıcaktım:)) ama sizin bu sabırlı ve isitkrarlı hal ve tavırlarınızdan dolayı soğudum yapmadım.nasıl oldu bilemedim.yaaaaa. işte böyle.sen napiyosun.

Canım çok teşekkür ederim, doktorumu arayacağım birazdan.Ben İstanbul Fulya Feminen Kadın Sağlığı merkezinde yaptırıyorum.

ya ben aslında bugünden çok korkuyorum.çünkü geçen ay bu tarihte hasta olmuştum inşallah kötü bişe olmaz.rabbim korusun.biraz bu endişe içindeyim açıkçası

Evet canım doğru söylüyorsun ama ne bileyim bu aşamaya gelip de grip yüzünden yavruma zarar gelmesine dayanamam. Senin yavruların için de çok sevindim, hep seninle olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…