nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

valla sabırla bekliyorum.eşimde aynı sabırsızlık içinde ikide bir test alayımmı diyor istemiyorum.
dün akşam biraz ağrım vardı bugünde devam ediyor.ama bunada hamd olsun.güzel birşey istiyoruz rabbimizden mutlaka zorluğu olacak.
veee sakın test yaptırma hep birlikte müjde vereceğiz inşallah.

ya ben aslında bugünden çok korkuyorum.çünkü geçen ay bu tarihte hasta olmuştum inşallah kötü bişe olmaz.rabbim korusun.biraz bu endişe içindeyim açıkçası

sakın haa aklına bile getirme içini rahat tut ve sadece inan
inanmak başarmanın yarısıdır unutma.

ya günlerdir badem kabak çekirdeği yemekten tiksindim valla.içim bi tuhaf oluyor artık.bir de ananas görünce bile midem bulanıyor ama yararlı diye yiyip duruyorum.

ya günlerdir badem kabak çekirdeği yemekten tiksindim valla.içim bi tuhaf oluyor artık.bir de ananas görünce bile midem bulanıyor ama yararlı diye yiyip duruyorum.

inşallah kötü bişe olmaz canım.ne bileyim insanın aklına gelmeyecek herşey bir anda saçma sapan doluveriyor aklına

o duyguyu biliyorum hele kasıklara adet olacakmış gibi ağrı girince daha kötü oluyor.
ama kendi kendine terapi yap herşey güzel olacak iyi olacak diye

aynı sorun bendede var deli etti beni
yaa bugün çok keyifsizim ben vakit geçiremiyorum nedense

canım hiç dışarı çıkmadın mı transferden sonra.istersen bu gün yapmaktan hoşlandığın birşeyler ayarla .ne bileyim arkadaşınla buluş ya da bir alışveriş merkezinde dolan sinamaya git,kendini ödüllendir kendine güzel bir yerde yemek ısmarla mutlaka vardır birşeyler.sakin bir parkta otur gelen geçene bak:)))

yaaaa sinir küpü oldum bu internete kablolardan oluyor takıp çıkarmaktan bir hal oldum.ben koparsam kusura bakmayın lütfen kabloların suçu inanın ki ben masumum

mavidüş nazayse nasılsınız kızlar.
nazayse annecik iyi gidiyormu hamişlik aman da aman nazar değmesin bebişimize.güzel güzel büyüsün annesinin tatlışı olsun.bu arada kese ve kalp atışları için ne zman tarih canım.inşallah sağ selamet onuda atlatırsınız

mavidüüüüüş cancanım sen nasılsın.bugün nasıl geçiyor.

cnm et kısmında ucunda degıl boyle aynadan farkedılır sekılde damarlanmalar oldu bende.cok degıl 2 bı gogus 2 bı gogus gbı ama kalın belırgın damarlar

bugun kontrolüm var yumoslar kaç cm olmuş ve toplama için gün alıcaz büyük ihtimalle cumartesi günü olcak.....

hadı bakalım hepsı dollensınınsallah nılım allah yardımcın olsun

ne guzel konustun yuregıme su serpıldı amın allah kabul etsın dualarımızı cnm

ben cok hapsurdum resmen nezle oldum transfer sonrası anlatamam haosurmamak ıcın cok ugrastım ılk 1 2 gun tutabıldım sonra acayıp nezleye bagladım cok sukur bısey olmadı korkma cnm

cnm ben ılk denememde kabak cekırdegı ve ananastan oggg oldum bı ıse yaramadı bu sefer agzıma koymadım sımdılık kımyasal degılse hamıleyım :) hıc zorlama kendını 2 gun dınlendım gezdım tozdum ıse basladım valla hıc strese gırmeyın derım.

cok hak verdım sana cnm kesınlıkle sureklı yatmayın

saol cnm bnm bugun transferın 17.gunu yıne test icin kan verdım :) haftaya salı carsamba bellı olur heralde kese 5+2 fln olcak he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…