canım sen hangi şehirdesin
iyiyim şükür canım.bişe itira edicem.ben aslında bu gün idrar testi yapıcaktım:)) ama sizin bu sabırlı ve isitkrarlı hal ve tavırlarınızdan dolayı soğudum yapmadım.nasıl oldu bilemedim.yaaaaa. işte böyle.sen napiyosun.
ya ben aslında bugünden çok korkuyorum.çünkü geçen ay bu tarihte hasta olmuştum inşallah kötü bişe olmaz.rabbim korusun.biraz bu endişe içindeyim açıkçası
ben şanlıurfadayım canım.öğretmeniz bu sene adanaya isteyecez tayinimizi inşallah.aslen ikimizde adanalıyız.sen hangi şehirdesin canım
Evet canım doğru söylüyorsun ama ne bileyim bu aşamaya gelip de grip yüzünden yavruma zarar gelmesine dayanamam. Senin yavruların için de çok sevindim, hep seninle olurlar inşallah
ya günlerdir badem kabak çekirdeği yemekten tiksindim valla.içim bi tuhaf oluyor artık.bir de ananas görünce bile midem bulanıyor ama yararlı diye yiyip duruyorum.
sistemde sorun var dimi aynı mesaj kaç kez geliyor
sakın haa aklına bile getirme içini rahat tut ve sadece inan
inanmak başarmanın yarısıdır unutma.
amaaaaaan sorma ya.benim buradaki internet bi gelip bi gidiyor.olan benim msjlara oluyor.
inşallah kötü bişe olmaz canım.ne bileyim insanın aklına gelmeyecek herşey bir anda saçma sapan doluveriyor aklına
aynı sorun bendede var deli etti beni
yaa bugün çok keyifsizim ben vakit geçiremiyorum nedense
CARMENN ve World nasilsiniz kizlar? Gorunmez oldunuz. Insallah iyisinizdir nazayse den haber aldik cok sukur. Insallah keseleri gorur kalp atislarini da duyarsinizdualarinizi eksik etmeyin. Unutmadik siziiiiii
NAZAYSE gulum, su dedigin yesil damarlanma nasil biseydi? Gogsun kara kisminda mi yani uca mi yakin yoksa daha yuarlarda mi? Merak ettim. Bi de cok muydu yoksa tek tuk mu?
:40
bugun kontrolüm var yumoslar kaç cm olmuş ve toplama için gün alıcaz büyük ihtimalle cumartesi günü olcak.....
ne guzel konustun yuregıme su serpıldı amın allah kabul etsın dualarımızı cnmyüce rabbim bu mübarek aylar hürmetine,peygamber efendimiz (s.a.v)hürmetine yüce kitabımız kuran-ı kerim yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışlasın imanla yaşamayı imanla ölmeyi nasip etsin rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah.AMİN
Merhaba kızlar. Eşimin sperm sayısı azlığından tüp bebek yaptırıyoruz. Dün yumurtalarım toplandı. Bugün aradık, 6sı döllenmiş, tam istediğimiz gibi gelişiyorlar dedi doktor. 6 tane bebikim mi var şimdi benim? :) Çok heyecanlandım. Bu ilk denememiz bizim. Ctesi - Ptesi gibi transfer olacak yarın belli olurmuş tarih. Ama dün başka bir konuda daha yazmıştım birkaç gün önce grip oldum, sürekli hapşuruyorum ve çok korkuyorum, transfere kadar iyileşemezsem diye.
cnm ben ılk denememde kabak cekırdegı ve ananastan oggg oldum bı ıse yaramadı bu sefer agzıma koymadım sımdılık kımyasal degılse hamıleyım :) hıc zorlama kendını 2 gun dınlendım gezdım tozdum ıse basladım valla hıc strese gırmeyın derım.ya günlerdir badem kabak çekirdeği yemekten tiksindim valla.içim bi tuhaf oluyor artık.bir de ananas görünce bile midem bulanıyor ama yararlı diye yiyip duruyorum.
cok hak verdım sana cnm kesınlıkle sureklı yatmayıncanım hiç dışarı çıkmadın mı transferden sonra.istersen bu gün yapmaktan hoşlandığın birşeyler ayarla .ne bileyim arkadaşınla buluş ya da bir alışveriş merkezinde dolan sinamaya git,kendini ödüllendir kendine güzel bir yerde yemek ısmarla mutlaka vardır birşeyler.sakin bir parkta otur gelen geçene bak:)))
mavidüş nazayse nasılsınız kızlar.
nazayse annecik iyi gidiyormu hamişlikaman da aman nazar değmesin bebişimize.güzel güzel büyüsün annesinin tatlışı olsun.bu arada kese ve kalp atışları için ne zman tarih canım.inşallah sağ selamet onuda atlatırsınız
mavidüüüüüş cancanım sen nasılsın.bugün nasıl geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?