canım hiç dışarı çıkmadın mı transferden sonra.istersen bu gün yapmaktan hoşlandığın birşeyler ayarla .ne bileyim arkadaşınla buluş ya da bir alışveriş merkezinde dolan sinamaya git,kendini ödüllendir kendine güzel bir yerde yemek ısmarla mutlaka vardır birşeyler.sakin bir parkta otur gelen geçene bak:)))
cnm ne güzel söyledin ama ben çalışıyorum bu dediklerini iş yerinde yapma şansım yok.ben 2 gün yattım sonra işe başladım.
bnm yerime sen yap bunları
saol cnm bnm bugun transferın 17.gunu yıne test icin kan verdım :) haftaya salı carsamba bellı olur heralde kese 5+2 fln olcak he
elifinde internet koptu sanırsam.kayboldu kızcaaaaz:)))
ah şekeriiiim ben de şimdi okuldayım öğle arasındayım acaba yemeğe gitsem miiiiiiiiii yoksa gitmesem miiiiiiiiiii arasında bocalıyorum.sen ne iş yapıyosun canım
sizinle ayrılacagımız ıcın uzgunum cunku sız subat 2013 anneleri topiği yaratacaksınız kendınıze biz
muhasebeciyim cnm özel bir firmada çalışıyorum.
nasıl yaaaa anlamadım ben.senin de doğumun 2013 görünüyor çizelgende sanki
canım allah kolaylık versin.sabır ve dikkat isteyen bir meslek özellikle de ayrıntı ve düzen adamı olmak lazım.ben de oldukça rahat ve relaks bir insanım
katılıyorum bende cinsimdir bu konuda herşey düzgün olacak illla
akrep burcuyum ondan herhalde
cnm 2013 ama o şubatta doğuracak allahın izni ile biz martta
estağfirullah canım.yani her insan bu işi yapamaz yani.akrepsin demek ben akreplerle iyi anlaşırım.gördüğün gibi:))))
ben de yengeç burcuyum.yükselenim de terazi ikisinin de özelliklerini taşırım.
hımmm onu mu demek istedi.ama benim son adet tarihim nisan 24 geçen baktım muhtemel tarihim ocak 29 diyordu.ben hepinizden sonra öğrenip hepinizden önce doğuracam sanırım.:))).benim tedavi long protokoldü
aman ne bilim hayırlısı ile olsunda ne zaman isterse o zaman doğsun bebem:):)
bende yengeçlerle anlaşırım birde 85 doğumlusun sanırım bende 85liyim
yaa kızlar içinizde idrara sık sık çıkan varmı wcye gitmekten öööö geldi :)
aynen canım ya.inşallah o günleri de görürüz.bir kaç hafta sonra belki bebeklerimizin gelişimi ile ilgili konuşuruz.bir bakmışsın hangi eşyalar gerekiyor diye soruyoruz.bir bakarsın doğum hazırlıkları derkeeeeeen.bebeklerimiz kucaklarımızda fotoğraflarmızı paylaşıyoruz.ayyy birden kendi yazdıklarımdan kendim etkilendim:))) inşallah rabbim hayallerimize gerçek yapar.AMİN
eveeet bende 85 liyim canım.ne güzeel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?