kaç yıllık evlisin ben 11 yıllık evliyim
maaaşallaaaaaaaaah.ben yanlış görmedim değilmiii.11 yıl mı.kız sen kaç yaşında evlendin yavrucum.o bence 1 yıllık.ben 3,5 yıllık evliyim canım
maaaşallaaaaaaaaah.ben yanlış görmedim değilmiii.11 yıl mı.kız sen kaç yaşında evlendin yavrucum.o bence 1 yıllık.ben 3,5 yıllık evliyim canım
yok cnm doğru görüyorsun :):)
17ye girdim 1 ay sonra evlendim lise sonda 1.dönem bitmek üzereydi kaçtım:):)
yok cnm doğru görüyorsun :):)
17ye girdim 1 ay sonra evlendim lise sonda 1.dönem bitmek üzereydi kaçtım:):)
tuvalet demişken bi gidip geldiiiiiim.ya bişeler yemek idtiyorum.zaten iştahım muhteşem açık.ezan okundu abdest alıp namaz kılmam lazım.yani nerden başlasam bilemedim şimdi.sayın muhasebecim sen bu işleri sıraya soksan en olası ihtimalden sıralama yapsan.en karlı bu işten nasıl çıkarım:)))
ayyyyy ne romantiiiik.nasıl yaptın ya çok büyük bir sevgi güven ve cesaret ister bu dediğin.demekki bu 3ü de vardı ki yapabildin.
elifciiiim ben namazdan yana oyumu kullanarak kollarımı sıvadım.kimselerde ortalarda görünmezken gidip abdestimi alıp gelem.sonra da namazımı kılıp bi güzel hepimiz için dua edem emi.öğleden sonra görüşürüz inşallah.öptüm
kızlarrrrrrrrrr ben geldim canlarım ne yapıyosunuz neler kaynattınız bakim ben yokken
bu arada nille de ilkokul arkadaşı çıkmışın canım.ne güzel.
yaa kızlar içinizde idrara sık sık çıkan varmı wcye gitmekten öööö geldi :)
ben ben....çok sık çıkıyorum canım gece bile 2-3 kez kalkıyorum..
cnm neden kaybettın yanı her sey yolunda gttı mı degerın dusuk mu basladı kanaman flan var mıydı
canım benim ilki çok maceralı geçti. öncelikle 11. gün kan testi yaptırdım 12. gün işe başlayacam moralim orda bozulmasın diye sonuç negatif çıktı, ertesi gün normal gittim hastanemde yaptırdım ben negatif olduğunu düşündüğüm için hiç umursamadım ama ilk şok pozitif çıktı bhcg 92 küsürdü. sevindik sonra tam ikiye katlamadı değerim düşük gitmeye başladı, 2 gün arayla bakıldı,112-144 diye gitti doktor bu iyi değil derken 2 ye katlamaya başladı, sonra 6 haftalıkken keseyi gördük ama doktorum hala pek umutlu değildi. büyük ihtimal boş gebelik dedi, biraz daha bekledik. 8. haftalardı sanırım kürtajla alacakları gün son anda bizimki kendini gösterdi, hatta kalp atışı var dediler. ikinci şoku yaşadık sevindik 10 gün sonra ikiz olduğunu gördü doktorum yine bir şok yaşadık çünkü 2 embriyodan teki tutmuştu. sevinsekmi üzülsekmi bilemedik önce. çünkü normal değilmiş, tek yumurta bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş ve kalp atışı falan yoktu. ayrıca sonradan bölünen embriyolar anomali oluyormuş yapışık ikiz vs. hayırlısı değilmiş demekki dedik. ama ben bir umutla devam ettim kontrollere sonunda 10. hafta başlarıydı artık kese bozulmaya başladı ve hafif kanamam oldu, ilaç verdiler düşürmesi için hemde operasyona çağırdılar, gece boyu 10 saat sancı çektim ve sabah hastenenin kapısına geldiğimde düşük oldu, tam kürtaja gerek olmadan hafif temizlediler. kısmet değilmiş dedim, hayırlısı böyleymiş.
kaç yıllık evlisin ben 11 yıllık evliyim
maşallah, bende 10 yıllık evliyim canım.
allah daha nice seneler nasip etsin cnm
kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?