nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

maaaşallaaaaaaaaah.ben yanlış görmedim değilmiii.11 yıl mı.kız sen kaç yaşında evlendin yavrucum.o bence 1 yıllık.ben 3,5 yıllık evliyim canım

yok cnm doğru görüyorsun :) lise sonun 1.dönemi bitmek üzereydi eşime kaçtım.
17ye girdim 1 ay sonra evlendim:):)

sen daha çok yeniymişsin:):):)

maaaşallaaaaaaaaah.ben yanlış görmedim değilmiii.11 yıl mı.kız sen kaç yaşında evlendin yavrucum.o bence 1 yıllık.ben 3,5 yıllık evliyim canım

yok cnm doğru görüyorsun :):)
17ye girdim 1 ay sonra evlendim lise sonda 1.dönem bitmek üzereydi kaçtım:):)

tuvalet demişken bi gidip geldiiiiiim.ya bişeler yemek idtiyorum.zaten iştahım muhteşem açık.ezan okundu abdest alıp namaz kılmam lazım.yani nerden başlasam bilemedim şimdi.sayın muhasebecim sen bu işleri sıraya soksan en olası ihtimalden sıralama yapsan.en karlı bu işten nasıl çıkarım:)))

ayyyyy ne romantiiiik.nasıl yaptın ya çok büyük bir sevgi güven ve cesaret ister bu dediğin.demekki bu 3ü de vardı ki yapabildin.

elifciiiim ben namazdan yana oyumu kullanarak kollarımı sıvadım.kimselerde ortalarda görünmezken gidip abdestimi alıp gelem.sonra da namazımı kılıp bi güzel hepimiz için dua edem emi.öğleden sonra görüşürüz inşallah.öptüm

önce namazı kıl bacım yemek yiyip namaz kılarsan eritirsin ve yine acıkırsın

tmm cnm bende öpt.allah kabul etsin inş
bende çıkıyorum sonra açarım yine görüşürüz

bu arada nille de ilkokul arkadaşı çıkmışın canım.ne güzel.

evet canım ortaokuldan arkadaş çıktık ben görümcemler yarın olan yasin gününü kandil diye bugüne almışalr oraya gittim bol bol dua aldırdım bize inş olur bugün kandil bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…