nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Kanal D'de yayınlanan "Doktorum" programında canlı yayında doğum yaptırıldı - YouTube

kızlar süper birşey yaaa, gözyaşlarımı tutamadım valla...

Cici kizlarrrr
canim arkadaslarim. Ksndiliniz kutlu hayirli mubarek olsun. Bu gece insallah bol bol dua edelim Rabbim hepimize de hayirli saglikli imanli evlatlar nasib etsin insallah....

Durucum sen de hosgeldin topigimize okudum yazdiklarini. Cok macerali olmus gercekten de. Ins bu sefer hersey yolunda gider.
Elifcvk cim canim seni de opuyorum bize de dua et olur muuuu
Nergiz nilmumu tutaste world nazayse carmen darkness picocu selilaylay...... Daha kim varsa topikte hepinizde kslbimdesiniz, dualarimdasiniz....
Sevgili dr.umla konustum c.tesi yapacagiz ins testi.... Cok seviyorum bu kadini ya. Cok pozitif ve isinin ehli..n Rabbim razi olsun ondan da ekibinden de...

cumartesi güzel haberini bekliyoruz o zaman canım, hayırlısını versin Allahım.. inan ki ben ilk yaşadıklarımda hep hayırlısını diledim Allahtan. ama hep sıkıntılı geçtiği için bir ara keşke baştan negatif olsaydı bile dedim. doktorumda en azından hamile kalabiliyosun bu güzel bişey o aşamaya gelemeyen bir çok kişi var deyince onunla teselli buldum.

Son düzenleme:

cnm bugece ve hergün ettiğim dualar hepimiz için.
cnm bnm cumartesi günü güzel haberini bekliyoruz bizi fazla merakta bırakma
transferin hangi gün yapılmıştı 15inde miydi

cnm doktorun çok doğru söylemiş 11 yıllık evliyim ve hiç bu duyguyu yaşamadım doğurgan mıyım değilmiyim onu bile bilmiyorum
o yüzden gerçekten şanslısın.rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah

canım bu sefer anneliği yaşayacaksın inşallah, sonuna kadarda sağlıkla büyüteceksin bebişini, biz de sevecez...

cnm bugece ve hergün ettiğim dualar hepimiz için.
cnm bnm cumartesi günü güzel haberini bekliyoruz bizi fazla merakta bırakma
transferin hangi gün yapılmıştı 15inde miydi
Caniiim tesekkur ederim Rabbim razi ollsun hepinizden de insallah. Evet canim 15 inde yapilmisti. Aslinda pazardi test gunum am tatil olunca p.tesiye kalacakti. Rica ettim dr.uma kirmadi sagolsun 11. Gun bakacagiz. Cok heyecanliyim yazarken bile kalbim carpiyo. Bu arada ins 11 yilin ardindan yuzunu hayirli saglikli evlatlarla guldurur Yuce Rabbim insallah

Arkadaslar bu arada bisey sorucam size. Daha once kanda bhcg yaptiranlar, ne kadar surede cikiyor sonuc. Ben saglik ocagindqvbikac kez yaptirdim ama orw ertesi gun veriyor sonucu. Hastanede bikac saatte cikar degil mi?

cnm bnm inşallah hepimizin yüzü güler

Arkadaslar bu arada bisey sorucam size. Daha once kanda bhcg yaptiranlar, ne kadar surede cikiyor sonuc. Ben saglik ocagindqvbikac kez yaptirdim ama orw ertesi gun veriyor sonucu. Hastanede bikac saatte cikar degil mi?

cnm eğer hastane kendi bünyesinde bakıyorsa 2,5 saatte çıkıyor ama kanı alıp başka laboratuara gönderiyorsa 1 günü buluyor

canım benim çok sevindim heyecanladım ayyyy kız çok az kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz veeeeeeeee bi bakmışız teyze olmuşuz beişimiz gelmiişşşşşşşş

cnm bnm h.g hakikaten görüşemedik bugün.biraz çene yaptık sonra çıktık
nasıl gidiyor sıkıntı yoktur inşallah
kasık ağrıların varmı bende var

var kuşum ama hafif ya ben bugün çok ümitlendim elif ya bilmiyorum ama içim böyle bi huzurlandı ki inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize bence varya adet sancısı olsa inan ben bu konuda çok deneyimliyimdir her ay adet olunca önceden acilde geçirirdim de şimdi şimdi azaldı tatlım diycem o ki adet sancısı değil yani kimden duymuştum ya rahim büyüyomuş o yüzden de kasık ağrısı oluyormuş ama yine de kendimi de çok kaptırmak istemiyoruummm

mavidüş 2kere yatıp 1 kez kalkıp teste gidecek nergizcim biz kaç kere yatıp kalkıcaz
4kere yatıp 4.kalkışta teste gideceğiz
kız bayağı varmış gitmemize :):)

ya bende bi çok şey duydum ama bende ümitlenmek istemiyorum dün leke gelgi mesela kimilerinde leke gelirmiş.
adet sancısı gibi de değil huzursuz edici bir şey ne ağrı gibi ne değil

aman aman kırmızılar gelmesin istemiyoruz kesinlikleee

yaa öyle kırmızı gibi değil leke
bir kaç yerde okumuştum bebek tutunduğu zaman leke gelirmiş falan diye.
inşallah öyle bişeydir.herkeste olmazmış kişiye göre değişirmiş
aman yaaa kendi kendimize belirti arar olduk resmen allah sabır versin daha 3 gün var

evet canım benim belirtilere takılmıyalım bence kuşum ben çıkıyorum sonra görüşürüz öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…