nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

kızlar ben geldim ... son kontrolüm oldu bugun.. cumartesıye gün aldık yumoşlar toplancak.. yolda gelirken dayabnamadım ağladım ağladım ağladım... cok dolmuşum yaaaa. halbıki toktor iyi şeyler söyledi .... neyse cumartesi kaç tane topladgını söler heralde .. salı günüde geri monte ederler şımarıkları

kızlaaaar burada olan varmıııııııııııı.benim moralim çok bozuk çok üzgünüm galiba hasta oluyorum.sanırım benim test gününü beklememe gerek kalmayacak.çok üzgünüm((((43:

hadi hayırlısı bakalım canım.inşalllah herşey yolunda gider

sanırım temmuzda başkentte yeniden denicem.kafam çok karışık.eğer bu negatifle sonuçlanır ise tabii.

kızlaaaar burada olan varmıııııııııııı.benim moralim çok bozuk çok üzgünüm galiba hasta oluyorum.sanırım benim test gününü beklememe gerek kalmayacak.çok üzgünüm((((43:

nerden biliyosun hasta oldugunu ... belirtilerden biride adet sancısıymış kötüye yorma yaaaa..........

nerden biliyosun hasta oldugunu ... belirtilerden biride adet sancısıymış kötüye yorma yaaaa..........

canım geçen ay bugün adet olmuştum sabahtan beri zaten korku doluyum.biraz önce de iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm.hemşire olabilir demişti ama.neden bugüne denk düştü ki.sanırım adet diye yorumladım.inan tuvalete gitmek istemiyorum

ya canım inşllh öle olmaz hayırlısı olsun yaaa... öyle bişey ki sonuc neyse katlanmak zorundaız keşke elimizden bişy gelse((

ya canım inşllh öle olmaz hayırlısı olsun yaaa... öyle bişey ki sonuc neyse katlanmak zorundaız keşke elimizden bişy gelse((

evet canım.yapacak birşey yok gerçekten.baya bi ağladım şimdi sustum.rabbim herşeyin en iyisini bilir.ben elimden geleni yaptım.her anımda duamı ettim.o ne zaman uygun görürse verir inşallah

sen de de şimdi heyecan dorukta tabiii.:)))).inşallah herşey yolunda gider.transfer günü adanada kalın bari canım.hemen yola çıkmayın.ben öyle yaptım.yanına gece giyeceğin pijamalarını felan alırsın.başka da bişeye gerek yok zaten

ya bende öle heyecan yok çokta umutlu değilim ... bilmiyorum yaaa... buraya geliyorum ama öle sevinerek değl....((

ya bende öle heyecan yok çokta umutlu değilim ... bilmiyorum yaaa... buraya geliyorum ama öle sevinerek değl....((

canım hadi inş ii haberlerle gelirsin emel evlendi ii 1 oğlu var köyde oturuyor ama biz görüşmüyoruzzzz küs değiliz ama görüşmedik işte

canım hadi inş ii haberlerle gelirsin emel evlendi ii 1 oğlu var köyde oturuyor ama biz görüşmüyoruzzzz küs değiliz ama görüşmedik işte

vay be emel evlenmiş demek görüşmek isterdim........canım sen ikisini de aynı yerde mi yaptırmıştın??? yoksa biri ankada mıydı?

az önce baktım da topik açılalı 1 ay olmuş.....iyi de olmuş.:))))) nazeyse 2. iğnemi vuruldum felan diye başlamış...................:13:

canım benim çok sevindim heyecanladım ayyyy kız çok az kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz veeeeeeeee bi bakmışız teyze olmuşuz beişimiz gelmiişşşşşşşş

Caniiiiim. Insallah hayirlisiyla arka atkay vericez mujdeleri.
Disari ciktik ya pek yorulmusum. Uyudum gelince. Bi actim topik karismis yine.
Dovecem haaa. Yegenlerim olmasaydi gorurdunuz siz. Hic bugun umutsuzluk yapilir mi?
Bi kere o lekeler yerlesme kanamasi insallah. Uzmeyin bebisleriiiii.
Canim arkadaslarim benim. Tutaste gulum 4 embriyonun biri olsun tutmustur Rabbimin izniyle ne olur pozitif ol bitsnem.
Nilmumu sana noldu ya biranda hepinizde moraller yere indi.
Nergizim tutup kaldiralim kollarindan su delileri sen de yapma sakin.
Bu gecenin anlani Hediye demek. Hz. Amine annemiz, EFENDIMIZ S.A.V. e hamile olfugunu bu gecede anlamis. Bizim yavrularda daha dogmadan sunnet uzere Efendimiz'e S.A.V. Uyaraj gelecekler insallah. Hediye olacsklar Rabbimin katindan insallah. Hayirlisini isteyerek dua ettik ve umudumuzu kaybetmediiiik. Rabbime ve dostlarina inandik. Biz aradan cekildik. Mevla gorelim neylerr neylerse guzel eyler...

Son düzenleme:

mavidüşüm canım arkadaşım ne güzel yazmışsın.evet bende biliyorum EFENDİMİZ S.A.V ANA RAHMİNE DÜŞTÜĞÜ GECE BUGÜN BİZİMKİLERDE DÜŞMEDİLERSE BUGÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NE OLUR BİZİ BIRAKMASINLAR (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…