evet canım benim belirtilere takılmıyalım bence kuşum ben çıkıyorum sonra görüşürüz öpt
kızlar ben geldim ... son kontrolüm oldu bugun.. cumartesıye gün aldık yumoşlar toplancak.. yolda gelirken dayabnamadım ağladım ağladım ağladım... cok dolmuşum yaaaa. halbıki toktor iyi şeyler söyledi .... neyse cumartesi kaç tane topladgını söler heralde .. salı günüde geri monte ederler şımarıkları
kızlaaaar burada olan varmıııııııııııı.benim moralim çok bozuk çok üzgünüm galiba hasta oluyorum.sanırım benim test gününü beklememe gerek kalmayacak.çok üzgünüm(((( 43:
nerden biliyosun hasta oldugunu ... belirtilerden biride adet sancısıymış kötüye yorma yaaaa..........
canım geçen ay bugün adet olmuştum sabahtan beri zaten korku doluyum.biraz önce de iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm.hemşire olabilir demişti ama.neden bugüne denk düştü ki.sanırım adet diye yorumladım.inan tuvalete gitmek istemiyorum
ya canım inşllh öle olmaz hayırlısı olsun yaaa... öyle bişey ki sonuc neyse katlanmak zorundaız keşke elimizden bişy gelse((
sen de de şimdi heyecan dorukta tabiii.:)))).inşallah herşey yolunda gider.transfer günü adanada kalın bari canım.hemen yola çıkmayın.ben öyle yaptım.yanına gece giyeceğin pijamalarını felan alırsın.başka da bişeye gerek yok zaten
evet canım.yapacak birşey yok gerçekten.baya bi ağladım şimdi sustum.rabbim herşeyin en iyisini bilir.ben elimden geleni yaptım.her anımda duamı ettim.o ne zaman uygun görürse verir inşallah[/Q
canım aferin sana.çok kızdımkız varya sana bişey diyeyim mi senin tutmazsa benim hiç tutmaz çok şanslısın ki 4 tane bebek koymuşlar bence mutlaka tutacak rabbimin izni ile hemde dördüzzzzz aaaaaaaaaaaaaa tutaste bak zaten bende kötüyüm salacağım şimdi biz bu yola herşeyin hayırlısı dedik gülüm rabbim ol derse olur o yüzden hiiöçççç canını sıkma olmazsa ki inş olur denersiniz yine bak ben 2. denedim ve hiç ümidim yokkkk
ya bende öle heyecan yok çokta umutlu değilim ... bilmiyorum yaaa... buraya geliyorum ama öle sevinerek değl....((
canım hadi inş ii haberlerle gelirsin emel evlendi ii 1 oğlu var köyde oturuyor ama biz görüşmüyoruzzzz küs değiliz ama görüşmedik işte
canım benim çok sevindim heyecanladım ayyyy kız çok az kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz veeeeeeeee bi bakmışız teyze olmuşuz beişimiz gelmiişşşşşşşş
Caniiiiim. Insallah hayirlisiyla arka atkay vericez mujdeleri.
Disari ciktik ya pek yorulmusum. Uyudum gelince. Bi actim topik karismis yine.
Dovecem haaa. Yegenlerim olmasaydi gorurdunuz siz. Hic bugun umutsuzluk yapilir mi?
Bi kere o lekeler yerlesme kanamasi insallah. Uzmeyin bebisleriiiii.
Canim arkadaslarim benim. Tutaste gulum 4 embriyonun biri olsun tutmustur Rabbimin izniyle ne olur pozitif ol bitsnem.
Nilmumu sana noldu ya biranda hepinizde moraller yere indi.
Nergizim tutup kaldiralim kollarindan su delileri sen de yapma sakin.
Bu gecenin anlani Hediye demek. Hz. Amine annemiz, EFENDIMIZ S.A.V. e hamile olfugunu bu gecede anlamis. Bizim yavrularda daha dogmadan sunnet uzere Efendimiz'e S.A.V. Uyaraj gelecekler insallah. Hediye olacsklar Rabbimin katindan insallah. Hayirlisini isteyerek dua ettik ve umudumuzu kaybetmediiiik. Rabbime ve dostlarina inandik. Biz aradan cekildik. Mevla gorelim neylerr neylerse guzel eyler...
vay be emel evlenmiş demekGörüşmek isterdim........canım sen ikisini de aynı yerde mi yaptırmıştın??? Yoksa biri ankada mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?