nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Allahım sen bu kandil gecesinde minicik bir umuda sarılıp senden meleklerini bekleyen, içi anne olma özlemi ile yanıp tutuşan, aklı fikri herşeyi bedeninde minicik bir kalp atışının mutluluğunu hissedebilmekte olan,tedaviye başlayacak olan, ilk kez, deneyen, defalarca deneyen, yavrularının içinde sımsıkı tutunmasını bekleyen, şişmiş göbüşleriyle sapasağlam yavrularına kavuşmayı bekleyen tüm anne adaylarının duasını hayırlısıyla kabul et, kimseyi o güzel duygudan mahrum bırakma. Hepimize sağlıklı, güzel, akıllı, zeki, sevimli, vatanına, milletine, dünyaya hayırlı evlatlar ver, bizleri çocuk özlemiyle ve evlat acısıyla sınama. Evlerimizi yuvalarımızı çocuk gülücükleriyle taçlandır.Amin.

CANI GONULDEN AMIIIIIIIIN. Canim benim yuregine saglik. Ne guzel bir duadir, Rabbim kabul etsin insallah...

şuan urfada ve ögretmenlik yapıyorum. tutaste85 arkadaşım da urfa da galiba ben eylül gibi osm de tekrar denemeyı düşünüyorum. acaba arkadaşım osm den memnun kaldınmı. 4 embriyo koymaları hos normalde 1embriyo transfer ediliyordiye... ne kadar ücrete yaptırdın merak ettim. senin ve diger arkadaşlara da allah ğonlünüze göre versin. bende adanalıyım

sanırım temmuzda başkentte yeniden denicem.kafam çok karışık.eğer bu negatifle sonuçlanır ise tabii.

cnm günaydın bismillah yaa bu ne umutsuzluk hemde kandil gecesi.umut fakirin ekmeğidir diye boşa demiyorlar.
biz rabbimden istiyoruz oda hayırlısını verecektir hakkımızda.dua et bol bol

cnm aynı şeyler banada oluyor bendede leke geldi hatta bazen kesin hastalndım gözyle bile bkyrm sıvı hissediyorum ama yok içini rahat tut
hem olursan olursun dünyanın sonu değil yaa
rabbim bana bunu hayırlı gördün hamd olsun der sabırla beklersin
ama kendini üzme hemde hiç bişey için sadece inan

işte budur ağzına sağlık ne güzel söyledin ayy bu kızlar bunalımda olmayanıda bunalıma sokar:)

mavidüşüm günaydın nasılsın cnm
1 günün kaldı duyguların kesin tavan yapmıştır.
bir problem yoktur inşallah

nasıl yaaaa anlamadım ben.senin de doğumun 2013 görünüyor çizelgende sanki

cnm ocak annesi olcam insallah siz de subat anneleriiii:) ben ocagın sonunu yakalıyorum 27 ocak gbı gozukuyo rabbım nasıp ederse ınsallah

uzuldum cnm cok uzuldum...bi sevindirdi bi yıktı desene benim de gecen sefer 9. gun kanamam basladı kosa kosa hastaneye gttım 6.5 la basladı seruven dr bununla gebelık elde edılebılır ama her seye hazırlıklı olun dedı 2 ser gun arayla 26 59 derken 4 gun sonra ıcıme kurt dustu ve 17.gun yaptıgımda 45e gerıledıgını gordum cok yıkıcıydı.yanı sevındık sevındık uzulduk.derler kı sakat bebek rahıme tutunamaz her ıste bı hayır vardır yoksa ortalık ozurlu bebek dolardı rabbım her seyın hayırlısını versın hakkımızda elı ayagı duzgunse vatana mıllete hayırlı evlat olacaksa nasıp etsın ınsallah yoksa bır sey bahane olsun...

Arkadaslar bu arada bisey sorucam size. Daha once kanda bhcg yaptiranlar, ne kadar surede cikiyor sonuc. Ben saglik ocagindqvbikac kez yaptirdim ama orw ertesi gun veriyor sonucu. Hastanede bikac saatte cikar degil mi?
cnm ozel hastanelerde 1 saat devlet hastanelerınde 3 4 saat gbı saglık ocagı flan 1 gun

az önce baktım da topik açılalı 1 ay olmuş.....iyi de olmuş.:))))) nazeyse 2. iğnemi vuruldum felan diye başlamış...................:13:
ayy evet 2. ignemi yapmıstım 25 nisanda :) bak bugun 25 mayıs sukurler olsun...

mavidüşüm günaydın nasılsın cnm
1 günün kaldı duyguların kesin tavan yapmıştır.
bir problem yoktur inşallah

Elifiiiim dun gece dualar ettim ins hepimize de. Icim kipir kipir. Rabbime havale ettim tevekkulle beklemeye calisiyorum. O kadar cok dua aliyoruz ki.... Gerisi artik tamamen Rabbime kaliyor. Dilediyse zaten ne olursa olsun gelir bebisler dilemediyse de kim ne yapsa nafile. Rabbimin sevdiklerini vesile ettim onlari nazi gecer diye. Simdi sukunetle beklemeye calisiyorum ve teslimiyyetle.... Dualarinizi eksik etmeyin insallah. Bi tuhafim.... Nasil anlatilir k....

Nazayseeee tatlim. Elifim nergizim tutastem nilmumum... Kusmesin kimse tek tek yazmiim ben en iyisi. Hepinize de hayirli Cumalar olsun insallah. Cooook optum sizi. Icimden bi opmek geldi...

cnm bnm allah razı olsun bende dua ettim çok rabbim kabul etsin inşallah
gerçekten öyle anlatılmıyor bu duygular zaman yaklaştıkça stres oluyor insan.
ne bilim yaaa diyecek bişey bulamıyorum.inşallah ilk hayırlı haberi senden alırız sonra da bizler veririz

Nazayseeee tatlim. Elifim nergizim tutastem nilmumum... Kusmesin kimse tek tek yazmiim ben en iyisi. Hepinize de hayirli Cumalar olsun insallah. Cooook optum sizi. Icimden bi opmek geldi...

muck muck bende öpüyorum kızlar herkesi
rabbim bu mübarek ayların hürmetine yüze gülsün inşallah

Amiiin canim insallah insallah insallah. Mahzun etmesin Rabbim hepimizi de sevindirsin...

kızlar yaa bişey soracağım tranfer gününü saymazsak pazar günü 10.gün oluyor
pazartesi sabahta doktora gidip test yaptıracağız.1 günde bile değerler şayet gebelik varsa katlanıyor diye biliyorum
acaba pazar günü test yaptırsak.pazarteside sabahtan hastanede yaptırsak hem arada fark olup olmadığını görmüş olmazmıyız.
böyle bir fikir geldi aklıma ama siz ne dersiniz.ama sonuç nehatif çıkarsa dikkate almak yok hiç birimiz kendimizi üzmeyeceğiz.
bir düşünün bakalım bana mantıklı geliyor ama sizce....

Tatlim benim normal test gunum 12 si pazar gunu idi. Ama pazar test olmaz diye p.tesi yapalim dedi dr. Ben de c.teei olmaz miiii, 10. Gunde bile yapan var dedim. Oda bakti saydi peki c.tesi yapalim dedi. Yoook olmaz dese mecbur beklicektim pazartesiyi
gelelim senin erken teshise
ana sayfada gordum bi arkadas 16 mayis transfer tarihi, testi dun yapmis yani 8. Gun ve bhcg 5 cikmis. Bugun yine yapmis 29 cikmis deger. Yani normal gununde yapsa epey yuksek bi deger cikacakti. Bu durumda senin erken teshis ise yaramis. Zaten kanda 10. Gun bakan cok. Yine de karar senin. Ben 11. Gun bakmis olacagim

Kizlar forumdaki en buyuk topigin sahibesi egunal de gelmis bizim topige. Canim hosgeldin. Arada okuyorum sizin topktekileri ama yazmadim pek. Kusura bakma olur mu. Ama hep amin dedim dualariniza. Hatta az once yine bakmistim.

günaydıııınnnnnnnnnn canlarımmmm ii im ben evet tutastemm eksikkk oda gelsin kadro tamamlansınnnn özledim valla siziii dün giremedim kandil dolayısı ile çok dua ettim hepimiz için rabbim dualarımızı kabul eylesinnn bu arada kızlar ben pazartesi sabah yaptırmayacağım testi işten 4 gibi çıkıp öyle yaptırıcam negatif olursa günüm mahvolmasın diyeee mavidüşüm az kaldı seni görmeden yüreğinin güzelliğini gördüm hissettim arkadaşım inş güzel haber alacaksın.eminim sen le birlikte hepimiz hepimiz bunu hakediyoruz ve rabbim bize hak ettiğimizi vercektir inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…