Tatlim benim normal test gunum 12 si pazar gunu idi. Ama pazar test olmaz diye p.tesi yapalim dedi dr. Ben de c.teei olmaz miiii, 10. Gunde bile yapan var dedim. Oda bakti saydi peki c.tesi yapalim dedi. Yoook olmaz dese mecbur beklicektim pazartesiyi
gelelim senin erken teshise
ana sayfada gordum bi arkadas 16 mayis transfer tarihi, testi dun yapmis yani 8. Gun ve bhcg 5 cikmis. Bugun yine yapmis 29 cikmis deger. Yani normal gununde yapsa epey yuksek bi deger cikacakti. Bu durumda senin erken teshis ise yaramis. Zaten kanda 10. Gun bakan cok. Yine de karar senin. Ben 11. Gun bakmis olacagim
Kizlar forumdaki en buyuk topigin sahibesi egunal de gelmis bizim topige. Canim hosgeldin. Arada okuyorum sizin topktekileri ama yazmadim pek. Kusura bakma olur mu. Ama hep amin dedim dualariniza. Hatta az once yine bakmistim.
günaydıııınnnnnnnnnn canlarımmmm ii im ben evet tutastemm eksikkk oda gelsin kadro tamamlansınnnn özledim valla siziii dün giremedim kandil dolayısı ile çok dua ettim hepimiz için rabbim dualarımızı kabul eylesinnn bu arada kızlar ben pazartesi sabah yaptırmayacağım testi işten 4 gibi çıkıp öyle yaptırıcam negatif olursa günüm mahvolmasın diyeee mavidüşüm az kaldı seni görmeden yüreğinin güzelliğini gördüm hissettim arkadaşım inş güzel haber alacaksın.eminim sen le birlikte hepimiz hepimiz bunu hakediyoruz ve rabbim bize hak ettiğimizi vercektir inşallahhhh
yani birde hastanede baktıracağız onlarda 1 yada 2 gün sonra tekrar yapmak istecek bilmiyorum o mantıkla düşünüyorum
tatlım bance gününü bekle zaten pazartesi baktırınca dr bir daha ertesi gün isteyecek aynı şey yani sabredelim ben ce arkadaşım azıcık daha bekle elifiiimmmm bu arada bende kanama falan yokkkk MAVİDÜÜŞŞŞŞŞ SENDE VAR MI KANAMA AZICIK TUTASTEDE DE OLMUUŞŞŞŞ
günaydın cnm duaların için allah senden razı olsun
birde ben 10.gün diyorum hanımefendi daha erken davranıp bugün 8.günde yaptıracak yüce rabbim inşallah pozitifi göstersin
ama negatif görürsen üzülmek yok tamam mı söz ver.asıl netice için pazartesi üzül yada sevin
anlaştık mı arkadaşım
kim 8. Günde yaptıracakkkk mavidüşü mü diyosun cumartesi diye onun transfer 15 mayısta oldu çünki anlamadımm bennnn üzülmeye gelince arkadaşım kendimi tanıyorum çok kafama takarım ben herşeyi ama rabbim öyle istemiş deyip ağlayıp otururum geçen geçmiş herşey bitnmiş yapacak bişey kalmayacak çünkiiii
yaa bana yaptırma bekleyelim diyorsun bugün 4te çıkıp yaptırcam diyorsun nasıl yani anlamadım
ayyyy canım bi yanlışlık olduuuu tatlımmmm sen çok yaşaaa ben pazartesi 4 ten bahsetmiştiimmmm arkadaşımmmm yerim ben seniiiiiii
yaa sen bugün yaptırcam pazartesi yaptırmıcam demedin mi?
canlarım ben kahvaltıya gidiyorum kayınvalideme o da zaten yan katta oturuyorr gelince hemen açarımm elifff biyere ayrılmaaa şu tutasteye de haber ver de kahveyee yetişsinn bariiiiöpt çokkkk
yazarken sarjim bitti. Sarja taktim. Hemen acilmadibari bi dusa giriyim dedi o ara. Ooo masaallah sohbet koyulasmis. Nergizim hosgeldin. Seni gordum ama slm diyemeden kapandi tel. Bu arada cok sekersiniz. Pazartesi 4 te diyor akillim benim. Moralim bozulmasin diye diyor ama insallah bozulmayacak. Hepimizde cooook dualar ettik aldik. Rabbim mahzun etmeyecek insallah bizleri de. Nergizim bende de hiiiic kanama olmadi. Akinti oluyo ama onu jele bagliyorum ben. Herkeste olmuyoki lekelenme gulum. Nazaysede de olmamisti galiba ama yine de sorariz gelince.
Nilmumu cicim ben de gidiyorum cok aciktim yaaaa. Tutaste de gelir sonra kahve iceriz bi ara. Opuldunuz cicisler...
ohh valla herkes ekti beni yaa ben beklerim kızlar sizi :):)
bide harbi ben pazartesi zor bekliyorum nergiz 4 te diyor...
ekmefim kiz cok aciktim.biseyler yicem. Bi de annem yazik oruclu 2 gundur. Gece de cok gec yatti. Kiyamadim. Uyandirmaya
ben de optum cok:)Nazayseeee tatlim. Elifim nergizim tutastem nilmumum... Kusmesin kimse tek tek yazmiim ben en iyisi. Hepinize de hayirli Cumalar olsun insallah. Cooook optum sizi. Icimden bi opmek geldi...
cnm transfer gunu haric 11.gunden evvel yapma sabır et ya bu kdr durdun saglıklı gebelık olup olmadıgına karar verıllıyo bu kdr beklenıp yoksa merak etme tutmussa 7.gunde cıkar 12.gun 80 ve uzeri saglıklı anlamına gelıyo hadı 11.gun de bi oranti yaparsan 60 ve uzeri gbi dusun hayatim sakin ol ve bekle...kızlar yaa bişey soracağım tranfer gününü saymazsak pazar günü 10.gün oluyor
pazartesi sabahta doktora gidip test yaptıracağız.1 günde bile değerler şayet gebelik varsa katlanıyor diye biliyorum
acaba pazar günü test yaptırsak.pazarteside sabahtan hastanede yaptırsak hem arada fark olup olmadığını görmüş olmazmıyız.
böyle bir fikir geldi aklıma ama siz ne dersiniz.ama sonuç nehatif çıkarsa dikkate almak yok hiç birimiz kendimizi üzmeyeceğiz.
bir düşünün bakalım bana mantıklı geliyor ama sizce....
Yazarken sarjim bitti. Sarja taktim. Hemen acilmadibari bi dusa giriyim dedi o ara. Ooo masaallah sohbet koyulasmis. Nergizim hosgeldin. Seni gordum ama slm diyemeden kapandi tel. Bu arada cok sekersiniz. Pazartesi 4 te diyor akillim benim. Moralim bozulmasin diye 4 te yapiim diyor ama insallah bozulmayacak. Hepimizde cooook dualar ettik aldik. Rabbim mahzun etmeyecek insallah bizleri de. Nergizim bende de hiiiic kanama olmadi. Akinti oluyo ama onu jele bagliyorum ben. Herkeste olmuyoki lekelenme gulum. Nazaysede de olmamisti galiba ama yine de sorariz gelince.
Elif cicim ben de gidiyorum cok aciktim yaaaa. Tutaste de gelir sonra kahve iceriz bi ara. Opuldunuz cicisler...
ben de optum cok:)
cnm transfer gunu haric 11.gunden evvel yapma sabır et ya bu kdr durdun saglıklı gebelık olup olmadıgına karar verıllıyo bu kdr beklenıp yoksa merak etme tutmussa 7.gunde cıkar 12.gun 80 ve uzeri saglıklı anlamına gelıyo hadı 11.gun de bi oranti yaparsan 60 ve uzeri gbi dusun hayatim sakin ol ve bekle...
sukur allahıma kanamam olmadı bu sefer gecen sefer ınce ınce vardı cok kotu bır tecrubeydı benım ıcın hala tuvalete gıttıgımde her seyın normal oldugunu gordugumde ıcım rahatlıyo hep korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?