nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

sakinim cnm yaaa o konuda sıkıntı yok.
senin bebiş kaç günlük şimdi kalp atışlarını duydun mu
yok cnm kalp ıcın cok erken daha keseyı bıle goremez dr :) 7.haftada gidicem kalp icin cnm hayırlısıyla bakalım allah tamamına erdırır ınsallah

Nazaysee burda mısınnn topiğimizin güzelll annesiiii ii misinnn seninle hiç konuşmadık biz daha öncee ama seni ii tanıyorum bebiş ii dir inş

kızlar maşallah kahvaltıya diye gittiniz öğle yemeğinide aradan çıkardınız herhalde
bekle bekle kök saldım.

Nazaysee burda mısınnn topiğimizin güzelll annesiiii ii misinnn seninle hiç konuşmadık biz daha öncee ama seni ii tanıyorum bebiş ii dir inş

buralardayım cnm iiyim cok sukur korkuyoırum tabıı hep aklım karnımda :) benı nerden tanıon kıs daha once konusmadıysak

buralardayım cnm iiyim cok sukur korkuyoırum tabıı hep aklım karnımda :) benı nerden tanıon kıs daha once konusmadıysak

tatlım yani yazılarını okumuştummm canım benim o anlamda seni çok ii anlıyorum ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim ama baya ilerlemişti beta hcg 1000 lere çıkmıştı tabi olmadı o zaman bende öyleydim canım rabbim tüm bebekleri korusun inşallah

durucum h.g
nergizcim sende h.g :)
görüşmeyeli nasılsınız kızlar

elifimmm ii im bende çok korkuyorum ben ya sonuçtan acaba hiç baktırmasam mı nasılsa gebe olursam belli eder olmasam da belli eder ben sonuçtan çok korkuyorum negatifle yüzleşmek beni korkutuyorrrr

Eliifffffff tutaste gelmedi dün kanama geldi falan diyodu ya ben korktum adet falan mı oldu acaba inş kötü bişey yoktur dur gelse bir selam verse de çıksa işi varsa bile çok merak ettim onu

bugün çok uyumuşum, sabah kalkıyorum 7 de ilaçlar falan 9 gibi tekrar yatmıştım 12 ye geliyodu geri uyandım ama nasıl uyandım biliyormusunuz, gaz kokusuna uyandım. hemen indim mutfağa kayınpeder ocağı açık unutmuş tabi ateş yok sadece gaz var, az daha zehirleniyoduk yaa. hemen camları açtım kayınvalideye baktım bişey yok şükür ama ne zamandan beri açıksa artık taa yukarı kadar geldi kokusu.

ayyyyyy canım rabbim korumuş sizi .allah korusun kötü bişey olmamışş duruuu

pazartesi işe başlayacam, iyi tembellik yaptım. izin almaktan vazgeçtim şimdilik, işyerinde daha çabuk geçer zaman. salı günü de nasip olursa öğleden sonra belli olur sonucum.

pazartesi işe başlayacam, iyi tembellik yaptım. Izin almaktan vazgeçtim şimdilik, işyerinde daha çabuk geçer zaman. Salı günü de nasip olursa öğleden sonra belli olur sonucum.

bende pazartesi öğleden sonra 4 gibi işten çıkıp yaptıracağım günüm mahvolmasın diyorum canım duru senin meslek ne ben hemşireyim

elifimmm ii im bende çok korkuyorum ben ya sonuçtan acaba hiç baktırmasam mı nasılsa gebe olursam belli eder olmasam da belli eder ben sonuçtan çok korkuyorum negatifle yüzleşmek beni korkutuyorrrr

cnm yaa aslında bende korkuyorum erken yaptırmak istememin sebebide biraz o aslında biliyor musun doktorun orada negatif sonucunu duymak istemiyorum eğer negatifse en azından hazırlıklı giderim diyorum ne bilim yaaa
o şoku hastanede yaşamak istemiyorum

Eliifffffff tutaste gelmedi dün kanama geldi falan diyodu ya ben korktum adet falan mı oldu acaba inş kötü bişey yoktur dur gelse bir selam verse de çıksa işi varsa bile çok merak ettim onu

hakikaten yaaa niye girmedi bu kız hiç
öğretmen belki ondan girememiştir yaaa
kötü düşünmeyelim biz iyi düşünelim onada enerjimizi gönderelim

iste ben de ondan cok korkuyorumvalla odum kopuyo hatta rabbim yardımcı olsun.az once bı haber aldım yanı kese kalp bunların onemı yok rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın10 haftayı devırmıstı kalbı durmus ya nasıl oluyo boyle ((
senın beta hcg nasıl bır seyır gostermıstı kacıncı gun kactı cnm?

cok gecmıs olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…