nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

cnm çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korumuş

bende pazartesi öğleden sonra 4 gibi işten çıkıp yaptıracağım günüm mahvolmasın diyorum canım duru senin meslek ne ben hemşireyim

bak bide günüm mahvolmasın diyo, olumsuz düşünme güzel haber alıcaz inşallah, tam tersi günün neşelenecek canım. ben de memurum milli savunma bakanlığında.

hayırlı cumalar...hayırlı kandiller kızlar...
test yaptıracak olan arkadaşlar Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaAllah...
benim test günüm 1 haziran...bol bol yatıyorum ben kalkmak istesemde kaldırmıyorlar beni...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
arada girip bakıyorum güzel haberler var mı diye...inşaAllah hepimiz güzel haberler veririz....
hepiniz Allaha emanet olun...

cnm ben sakın kafana böyle şeyleri takıp kendini üzme unutma bebek etkileniyor
iyi düşün bol dua et allahın izni ile kucağında görürsün

sağol arkadaşım sana da haırlı cumalar hayırlı kandiller inşallah rabbimin izni ile hepimiz güzel haberler vereceğiz

cnm bnm allah razı olsun dualarını eksik etme rabbim gönlümüze göre versin inşallah

ben aynı duygularla geçen sefer yaptırmıştım 11. gün negatifti ve nasıl oldu anlamadım hiç ağlamadım falan gayet normal karşıladım olmadı dedim, ertesi sabah hastanede kan verdim söylemedim yaptırdığımı ama gayet rahattım negatif ya, akşamüstü aramadım hastaneyi sonuç için. işyerindeki kızlar ısrarla arattılar ben telefonda duyduğuma inanamadım pozitif dediklerinde ve ertesi gün sonuç kağıdımı alana kadar da acaba karıştırdılar mı çok sevinmeyim dedim. böyle şeyler de olabiliyor yanii. veee bunlar bana ders olmamış gibi bende düşünüyorum yine yaptırsammı diye

tatlım bende yumurta rezervi az ve olanlar da kaliteli olmadığı için demişti dr tutsa da devam etmiyo demişti önce 125 di sonra 250 oldu tamam dedik bu sefer ii dr da çok sevinmişti işte bu demişti aferin almıştım ondan sonra 500 lere sonra 1000 oldu ama kese falan yok oratada sonra çok sürmmedi zaten kanama oldu ve kendiliğinden gitti çok ümitliydim onda anlatamammm ve çok üzülmüştüm zor toparlandımmmm

kızlar maşallah kahvaltıya diye gittiniz öğle yemeğinide aradan çıkardınız herhalde
bekle bekle kök saldım.

Kiz oldurdun beni gulmekten.ay karnim agridi. Hazir mi kahveler sen onu soyle. Tatlim kahvaltidan sonra cuma vakti girmisti.anacimla okuduk dua ettik. Size de bize de isteyen herkese de. Sonra bir iki arama yaptik Cuma ya bugun bol bol dua aldim yarin icin ;-)
daha ogle yemegini de yemedik bu arada

negatif çıkarsa dediğin gibi hazırlıklı gitmiş olurum
orada pozitife dönerse işte o bnm için mucize olur
yaaa bilmiyoruuuuuum

ayy canlarım benim yaaa kıyamam size rabbim inşallah bukez yüzünüze gülsün

bak bide kahve diyor yaaa meyve yer misin sizi belerken bayağı büyüdüler:):)

Amiiin canim. Yarin benm test gunum. Insallah hepimizde hayirli mujdeli haberler verecegiz insallah...

Fistiklarim cepten giriyorum ya.su an onceki mesajlari okuyup aradya bi de cevap yaziyorum. Gecikmeli oluyo size yetisemedim daha ama endiselenmeyin nolur. Tutaste iyidir insallah.
Nazayse gulum Rabbime emanet ettik kafani ve kalbini yorma.korusun insallah Yuce Rabbim emanetlerini.
Durucum konusamadik.okuyorum daha mesajlarinizi. Iyisin ins canim?

Son düzenleme:

Kız hem beni bekletip meyve topluyorsun hemde bnm adımı yazmıyorsun :):)

iyiyiz hayatım, bu arada 2. tüp bebeği yaptıracaklar topiğinde arkadaş var şifaa diye, adeti gecikmiş de o test yaptırmış bende heyecanlandım sonucunu bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…