bugün çok uyumuşum, sabah kalkıyorum 7 de ilaçlar falan 9 gibi tekrar yatmıştım 12 ye geliyodu geri uyandım ama nasıl uyandım biliyormusunuz, gaz kokusuna uyandım. hemen indim mutfağa kayınpeder ocağı açık unutmuş tabi ateş yok sadece gaz var, az daha zehirleniyoduk yaa. hemen camları açtım kayınvalideye baktım bişey yok şükür ama ne zamandan beri açıksa artık taa yukarı kadar geldi kokusu.
bende pazartesi öğleden sonra 4 gibi işten çıkıp yaptıracağım günüm mahvolmasın diyorum canım duru senin meslek ne ben hemşireyim
hakikaten yaaa niye girmedi bu kız hiç
öğretmen belki ondan girememiştir yaaa
kötü düşünmeyelim biz iyi düşünelim onada enerjimizi gönderelim
bak bide günüm mahvolmasın diyo, olumsuz düşünme güzel haber alıcaz inşallah, tam tersi günün neşelenecek canım. Ben de memurum milli savunma bakanlığında.
iste ben de ondan cok korkuyorumvalla odum kopuyo hatta rabbim yardımcı olsun.az once bı haber aldım yanı kese kalp bunların onemı yok rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın10 haftayı devırmıstı kalbı durmus ya nasıl oluyo boyle((
senın beta hcg nasıl bır seyır gostermıstı kacıncı gun kactı cnm?
cok gecmıs olsun cnm
hayırlı cumalar...hayırlı kandiller kızlar...
Test yaptıracak olan arkadaşlar rabbim yüzünüzü güldürsün inşaallah...
Benim test günüm 1 haziran...bol bol yatıyorum ben kalkmak istesemde kaldırmıyorlar beni...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Arada girip bakıyorum güzel haberler var mı diye...inşaallah hepimiz güzel haberler veririz....
Hepiniz allaha emanet olun...
test yaptıracak olan arkadaşlar Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaAllah...
benim test günüm 1 haziran...bol bol yatıyorum ben kalkmak istesemde kaldırmıyorlar beni...
arada girip bakıyorum güzel haberler var mı diye...inşaAllah hepimiz güzel haberler veririz....
hepiniz Allaha emanet olun...
cnm yaa aslında bende korkuyorum erken yaptırmak istememin sebebide biraz o aslında biliyor musun doktorun orada negatif sonucunu duymak istemiyorum eğer negatifse en azından hazırlıklı giderim diyorum ne bilim yaaa
o şoku hastanede yaşamak istemiyorum
iste ben de ondan cok korkuyorumvalla odum kopuyo hatta rabbim yardımcı olsun.az once bı haber aldım yanı kese kalp bunların onemı yok rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın10 haftayı devırmıstı kalbı durmus ya nasıl oluyo boyle((
senın beta hcg nasıl bır seyır gostermıstı kacıncı gun kactı cnm?
Cok gecmıs olsun cnm
kızlar maşallah kahvaltıya diye gittiniz öğle yemeğinide aradan çıkardınız herhalde
bekle bekle kök saldım.
ben aynı duygularla geçen sefer yaptırmıştım 11. gün negatifti ve nasıl oldu anlamadım hiç ağlamadım falan gayet normal karşıladım olmadı dedim, ertesi sabah hastanede kan verdim söylemedim yaptırdığımı ama gayet rahattım negatif ya, akşamüstü aramadım hastaneyi sonuç için. işyerindeki kızlar ısrarla arattılar ben telefonda duyduğuma inanamadım pozitif dediklerinde ve ertesi gün sonuç kağıdımı alana kadar da acaba karıştırdılar mı çok sevinmeyim dedim. böyle şeyler de olabiliyor yanii. veee bunlar bana ders olmamış gibi bende düşünüyorum yine yaptırsammı diye
tatlım bende yumurta rezervi az ve olanlar da kaliteli olmadığı için demişti dr tutsa da devam etmiyo demişti önce 125 di sonra 250 oldu tamam dedik bu sefer ii dr da çok sevinmişti işte bu demişti aferin almıştım ondan sonra 500 lere sonra 1000 oldu ama kese falan yok oratada sonra çok sürmmedi zaten kanama oldu ve kendiliğinden gitti çok ümitliydim onda anlatamammm ve çok üzülmüştüm zor toparlandımmmm
Kiz oldurdun beni gulmekten.ay karnim agridi. Hazir mi kahveler sen onu soyle. Tatlim kahvaltidan sonra cuma vakti girmisti.anacimla okuduk dua ettik. Size de bize de isteyen herkese de. Sonra bir iki arama yaptik Cuma ya bugun bol bol dua aldim yarin icin ;-)
daha ogle yemegini de yemedik bu arada
test yaptıracak olan arkadaşlar Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaAllah...
benim test günüm 1 haziran...bol bol yatıyorum ben kalkmak istesemde kaldırmıyorlar beni...
arada girip bakıyorum güzel haberler var mı diye...inşaAllah hepimiz güzel haberler veririz....
hepiniz Allaha emanet olun...
Fistiklarim cepten giriyorum ya.su an onceki mesajlari okuyup aradya bi de cevap yaziyorum. Gecikmeli oluyo size yetisemedim daha ama endiselenmeyin nolur. Tutaste iyidir insallah.
Nazayse gulum Rabbime emanet ettik kafani ve kalbini yorma.korusun insallah Yuce Rabbim emanetlerini.
Durucum konusamadik.okuyorum daha mesajlarinizi. Iyisin ins canim?
bak bide kahve diyor yaaa meyve yer misin sizi belerken bayağı büyüdüler:):)
Fistiklarim cepten giriyorum ya.su an onceki mesajlari okuyup aradya bi de cevap yaziyorum. Gecikmeli oluyo size yetisemedim daha ama endiselenmeyin nolur. Tutaste iyidir insallah.
Nazayse gulum Rabbime emanet ettik kafani ve kalbini yorma.korusun insallah Yuce Rabbim emanetlerini.
Durucum konusamadik.okuyorum daha mesajlarinizi. Iyisin ins canim?
Elifim Rabbim de seni guldursun. Annem diyoki sen neye guluyosun oyle... Ya kahve yasak zaten yapma. Meyve iyi olur ama erik var mi erik:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?