iyiyiz hayatım, bu arada 2. tüp bebeği yaptıracaklar topiğinde arkadaş var şifaa diye, adeti gecikmiş de o test yaptırmış bende heyecanlandım sonucunu bekliyoruz.
Elifim Rabbim de seni guldursun. Annem diyoki sen neye guluyosun oyle... Ya kahve yasak zaten yapma. Meyve iyi olur ama erik var mi erik:-*
cnm kıyamam yatatlım bende yumurta rezervi az ve olanlar da kaliteli olmadığı için demişti dr tutsa da devam etmiyo demişti önce 125 di sonra 250 oldu tamam dedik bu sefer ii dr da çok sevinmişti işte bu demişti aferin almıştım ondan sonra 500 lere sonra 1000 oldu ama kese falan yok oratada sonra çok sürmmedi zaten kanama oldu ve kendiliğinden gitti çok ümitliydim onda anlatamammm ve çok üzülmüştüm zor toparlandımmmm
tatlım bende yumurta rezervi az ve olanlar da kaliteli olmadığı için demişti dr tutsa da devam etmiyo demişti önce 125 di sonra 250 oldu tamam dedik bu sefer ii dr da çok sevinmişti işte bu demişti aferin almıştım ondan sonra 500 lere sonra 1000 oldu ama kese falan yok oratada sonra çok sürmmedi zaten kanama oldu ve kendiliğinden gitti çok ümitliydim onda anlatamammm ve çok üzülmüştüm zor toparlandımmmm
cnm kıyamam ya(( suan benım odum kopuyo bıseyler ters gıdecek dıye allah korusun
Kız hem beni bekletip meyve topluyorsun hemde bnm adımı yazmıyorsun :):)
canlarım ben çıkıyorum allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah
rabbim yar ve yardımcınız olsun
sizleri seviyorum
baya bi dillenmiş topik kaynatmışınız...... ya benim yarın yumurta toplama işlemim var ... saat 5 ten sonra karnıma ağrılar girdi heyecandan...... şimdiden böyleysem transferden sonraki 12 gün nasıl olcam bilmiyorum.. hem ben ilk testimi kanda yapmıycam evde kendim yapıcam çift çizgiyi görene kadar da gitmiycem..............
bu arada gün gectikçe patır patır dökülür gebelik haberleri.... pazartesiden başlıycaz hayırlı haberleri almaya inşllh........:))))))
hepinizi gocaman gocaman öptüm
yaf son iki ayda adetim 28 günde bir iken 35 güne kaydı ve gecikme sebebini gebeliğe bağladık ....çünkü ne eşimde ne bende sorun yok bizimki sebebpsiz infertilite.. kan testi yaptık negatif. cıktı.. kasım ayında da aşılama yapmıştık sonuç yine fısssss cıktı...Hiiic de inanmadim iste sana. Nilicim nazayse 14.gun bile zor gordu silik cizgiyi. Yavrum sen deli misin. Hic once idrarda bakilir mi? Moralin bozulur. Ben bakmicam.once kanda bakiim insallah pozitifse ben de nazayse gibi bakarim. Gegilse zaten bakmam. 12gun bekleyemem diyosun ama bide erkenden belkide hic yere moralini bozmak var tatlim. Neyse o zaman dusunursun bunlari ;-)
yaf son iki ayda adetim 28 günde bir iken 35 güne kaydı ve gecikme sebebini gebeliğe bağladık ....çünkü ne eşimde ne bende sorun yok bizimki sebebpsiz infertilite.. kan testi yaptık negatif. cıktı.. kasım ayında da aşılama yapmıştık sonuç yine fısssss cıktı...aynı seyleri yaşamak istemiyorm. o yuzden evde yapim dedim... yani 11. gün de çıkmaz mı diyosunuz evdeki üfürük gebelik testlerinde????
ben ben....çok sık çıkıyorum canım gece bile 2-3 kez kalkıyorum..
Merhaba arkadaslar
Gunlerdir yazdiklarinizi takip ediyorum ancak bir turlu firsat bulup yazamadim en sonunda uye olmayi basarip sizlere yazabiliyorum
3 yillik evliyim ve yaklasik 2 yildir bebek istiyoruz evliligimizin 1. yilindan sonra Amerikaya geldik burada oncelikle polikistik over sendromum oldugu icin buna yonelik bir ilac tedavisi gordum.bu sirada hic korunmamama ragmen bebegimiz olmadi sonrasinda doktorumuz kadin-erkek infertilite teshisi koyup direk tup bebek yapmamizi onerdi ona gore diger yontemler zaman kaybi olacakti bizim icin bize istatistiklerle durumu izah etti yani diger yontemlerle bebek sahibi olabilmemiz % 20 lerde kaliyordu tup bebek yontemi ile %50 lere cikiyordu ihtimalimiz. Boylelikle diger yontemleri hic denemeden maddi olarak cok zorlanacak olmamiza ragmen hemen kararimizi verdik ve Nisan ayinda tup bebek surecine basladik.
bu surecte yanimda esimden baska kimse yok burada bulunan arkadaslarimada bu durumdan hic bahsetmek istemedim nedense... surekli sormalarindan korktum belkide... o yuzden biraz zor geciyor benim icin. ama esim cok destek oluyor hep yanimda olmaya calisiyor ignelerimin hepsini esim yapiyor ben hic cesaret edemedim kendime igne yapmayi yani tek dayanagim esim burada. bu surecte sizleri buldum...aslinda sessiz sessiz yazdiklarinizi ookurken sizleri arkadas edindim kendime. sizlerle sevinip sizlerle telaslandim .19 mayista yumurta toplama operasyonu yapildi ve 22 sinde 2 tane 1. kalite embriyo transferim yapildi bugun transferimin 5. gunundeyim dualarinizi benim icinde eksik etmeyin ne olur
Merhaba arkadaslar
Gunlerdir yazdiklarinizi takip ediyorum ancak bir turlu firsat bulup yazamadim en sonunda uye olmayi basarip sizlere yazabiliyorum
3 yillik evliyim ve yaklasik 2 yildir bebek istiyoruz evliligimizin 1. yilindan sonra Amerikaya geldik burada oncelikle polikistik over sendromum oldugu icin buna yonelik bir ilac tedavisi gordum.bu sirada hic korunmamama ragmen bebegimiz olmadi sonrasinda doktorumuz kadin-erkek infertilite teshisi koyup direk tup bebek yapmamizi onerdi ona gore diger yontemler zaman kaybi olacakti bizim icin bize istatistiklerle durumu izah etti yani diger yontemlerle bebek sahibi olabilmemiz % 20 lerde kaliyordu tup bebek yontemi ile %50 lere cikiyordu ihtimalimiz. Boylelikle diger yontemleri hic denemeden maddi olarak cok zorlanacak olmamiza ragmen hemen kararimizi verdik ve Nisan ayinda tup bebek surecine basladik.
bu surecte yanimda esimden baska kimse yok burada bulunan arkadaslarimada bu durumdan hic bahsetmek istemedim nedense... surekli sormalarindan korktum belkide... o yuzden biraz zor geciyor benim icin. ama esim cok destek oluyor hep yanimda olmaya calisiyor ignelerimin hepsini esim yapiyor ben hic cesaret edemedim kendime igne yapmayi yani tek dayanagim esim burada. bu surecte sizleri buldum...aslinda sessiz sessiz yazdiklarinizi ookurken sizleri arkadas edindim kendime. sizlerle sevinip sizlerle telaslandim .19 mayista yumurta toplama operasyonu yapildi ve 22 sinde 2 tane 1. kalite embriyo transferim yapildi bugun transferimin 5. gunundeyim dualarinizi benim icinde eksik etmeyin ne olur
annecikler günaydın nasılız busabah kimse varmı oralarda ayy bugün cumartesi herkes uyuyor mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?