nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

cnm kıyamam ya (( suan benım odum kopuyo bıseyler ters gıdecek dıye allah korusun

Oy kiyamam ben sana. Ah guluum vardir bundada bir hayir.Rabbim bu sefer insallah hayirli evlatlarla guldursun yuzunu uzmeden insallah...

cnm kıyamam ya (( suan benım odum kopuyo bıseyler ters gıdecek dıye allah korusun

korkma canımrabbimin dediği olur eğer inşallah rabbim o günleri gösterirse benim tedbir almam lazım 2 defa yaşadım çünki ne yaparım bilmiyorum ama dr konuşuruz artık da boşş ama rabbim ne isterse o olurr

canlarım ben çıkıyorum allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah
rabbim yar ve yardımcınız olsun
sizleri seviyorum

Kız hem beni bekletip meyve topluyorsun hemde bnm adımı yazmıyorsun :):)

He gulum ya. Ben de farkettim ama baslik kismi duzelmiyomus. Sonra da dedim elifime ozel yazdim ys kusmez bana. Bi de annem kixiyodu o ara bana. Hani hem kimseye soylemicez diyosun hem de yazip duruyosun diye. Ondan mesaj oyle oldu yani.

baya bi dillenmiş topik kaynatmışınız...... ya benim yarın yumurta toplama işlemim var ... saat 5 ten sonra karnıma ağrılar girdi heyecandan...... şimdiden böyleysem transferden sonraki 12 gün nasıl olcam bilmiyorum.. hem ben ilk testimi kanda yapmıycam evde kendim yapıcam çift çizgiyi görene kadar da gitmiycem..............
bu arada gün gectikçe patır patır dökülür gebelik haberleri.... pazartesiden başlıycaz hayırlı haberleri almaya inşllh........:))))))
hepinizi gocaman gocaman öptüm

Hiiic de inanmadim iste sana. Nilicim nazayse 14.gun bile zor gordu silik cizgiyi. Yavrum sen deli misin. Hic once idrarda bakilir mi? Moralin bozulur. Ben bakmicam.once kanda bakiim insallah pozitifse ben de nazayse gibi bakarim. Gegilse zaten bakmam. 12gun bekleyemem diyosun ama bide erkenden belkide hic yere moralini bozmak var tatlim. Neyse o zaman dusunursun bunlari ;-)

yaf son iki ayda adetim 28 günde bir iken 35 güne kaydı ve gecikme sebebini gebeliğe bağladık ....çünkü ne eşimde ne bende sorun yok bizimki sebebpsiz infertilite.. kan testi yaptık negatif. cıktı.. kasım ayında da aşılama yapmıştık sonuç yine fısssss cıktı... aynı seyleri yaşamak istemiyorm. o yuzden evde yapim dedim... yani 11. gün de çıkmaz mı diyosunuz evdeki üfürük gebelik testlerinde????

Caniiim kiysmam ben sana. Uzulme diye demistim gulum ben. Ama sen bilirsin. Cikanlarda var yok degil ama bak bi arkadasim var forumda. O da test gununden birgun once esine surpriz olsun diye evde trst yspmis 11.gun yani. Ama negatif olunca cok uzulmus aglsmis. Cok sglsyinca esiyle hastaneye gidip ksn vermidler. Tataaaa bil bakalim sonuc pozitif. Sma oyle uzulmuski. O yuzden bsna direk kanda bak dedi. Ben de sana ondan oyle dedim gulum.

ben ben....çok sık çıkıyorum canım gece bile 2-3 kez kalkıyorum..

duru 2. tedavin baslamış hatta transferinde olmuş anladığım kadarıyla çok sevindim ben hamileliğmin ilk zamanlarında o kadar çok idrara çıkıyordumki inşallah sizlerinkide gebeliğe bağlıdır iyi haberlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaslar

Gunlerdir yazdiklarinizi takip ediyorum ancak bir turlu firsat bulup yazamadim en sonunda uye olmayi basarip sizlere yazabiliyorum
3 yillik evliyim ve yaklasik 2 yildir bebek istiyoruz evliligimizin 1. yilindan sonra Amerikaya geldik burada oncelikle polikistik over sendromum oldugu icin buna yonelik bir ilac tedavisi gordum.bu sirada hic korunmamama ragmen bebegimiz olmadi sonrasinda doktorumuz kadin-erkek infertilite teshisi koyup direk tup bebek yapmamizi onerdi ona gore diger yontemler zaman kaybi olacakti bizim icin bize istatistiklerle durumu izah etti yani diger yontemlerle bebek sahibi olabilmemiz % 20 lerde kaliyordu tup bebek yontemi ile %50 lere cikiyordu ihtimalimiz. Boylelikle diger yontemleri hic denemeden maddi olarak cok zorlanacak olmamiza ragmen hemen kararimizi verdik ve Nisan ayinda tup bebek surecine basladik.
bu surecte yanimda esimden baska kimse yok burada bulunan arkadaslarimada bu durumdan hic bahsetmek istemedim nedense... surekli sormalarindan korktum belkide... o yuzden biraz zor geciyor benim icin. ama esim cok destek oluyor hep yanimda olmaya calisiyor ignelerimin hepsini esim yapiyor ben hic cesaret edemedim kendime igne yapmayi yani tek dayanagim esim burada. bu surecte sizleri buldum...aslinda sessiz sessiz yazdiklarinizi ookurken sizleri arkadas edindim kendime. sizlerle sevinip sizlerle telaslandim .19 mayista yumurta toplama operasyonu yapildi ve 22 sinde 2 tane 1. kalite embriyo transferim yapildi bugun transferimin 5. gunundeyim dualarinizi benim icinde eksik etmeyin ne olur

cnm bnm aramıza hoş geldin bebişlrin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah bütün dualar birbirimiz için rabbim kabul eylesin

hoşgeldin canım inşallah hepimiz için herşey çok ii olur o kadar dua ediyoruz ki inşallah rabbim bebeklerimizi gönderecek bian önce

annecikler günaydın nasılız busabah kimse varmı oralarda ayy bugün cumartesi herkes uyuyor mu yoksa

elifffff ne testi kızz ne yaptın kanmı idrar mı gerçi yaptırıdım demişsin o zaman kandı eeeeeee sonuçç ne yaz hemen bize sana da günaydınnn tatlımmmmm

canım yüreği güzel arkadaşım eğer topiğe girip te ben olmazsam diye yazayım dedim gerçi sen şimdi hastanedesin belki inşalllah güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım sonuç ne olursa olsun üzülme biz senin yanındayız seni seviyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…