elifffff ne testi kızz ne yaptın kanmı idrar mı gerçi yaptırıdım demişsin o zaman kandı eeeeeee sonuçç ne yaz hemen bize sana da günaydınnn tatlımmmmm
canım yüreği güzel arkadaşım eğer topiğe girip te ben olmazsam diye yazayım dedim gerçi sen şimdi hastanedesin belki inşalllah güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım sonuç ne olursa olsun üzülme biz senin yanındayız seni seviyoruzzzz
sonuç:11.77 tatlım
ya elif ii mi kötü mü acaba ne zaman tekrar yaptıracaksın sanırım hamilesin çünki o daha yükselir çünki çok erkendi dr a söyledin mi
ya elif ii mi kötü mü acaba ne zaman tekrar yaptıracaksın sanırım hamilesin çünki o daha yükselir çünki çok erkendi dr a söyledin mi
canlarım doktorumu aradım
gebesin dedi pazartesi gel testi tekrar yapalım dedi.
kızlar inanılmaz bir duygu yüce rabbim herkese nasip etsin tamamına erdirsin
kız nergiz cnm bbnm yaa hepinizden güzel haberler bekliyorum.
yarabbim sana yalvarıyorum bu duyguyu büütün arkadaşlarıma nasip et.AMİN.
anaaammmmm kızzz topiğimizin ilk annesiiii kuzuuummmm hayırlı olsunnnnn canım inşallahhh devam edrrrrrrr ayyyyyyy bende çok heyecanlandımm yaa bende mi bugün baktırsammm kızzzzzz oleyyyyyyyyyyyyyçokkk sevindimmmmmmmm
canım eliff sen nerde yaptırdınnnnn kızzzz
istanbulda ümraniye-çakmakda erdem hastanesinde cnm
canım ya çok sevindim inş da mavidüş tutaste bu arada onu çok merak ediyorum duru nilmumu bennnnnn ve tüm isteyenlerin inş hepsi pozitif olur ve sağlıcakla devam eder kollarımıza aldığımız günleri de görürüzzzzz
amin bitanem inşallah
yaa hakikaten bnmde aklım sabahtan beri onda yaa inşallah düşündüğü şey olmamıştır.
Mavidüş gittimi acaba sabah bir ara açık gördüm hiç bişey yazmadı
hoşgeldin canım inşallah hepimiz için herşey çok ii olur o kadar dua ediyoruz ki inşallah rabbim bebeklerimizi gönderecek bian önce
bi bakıp çıktı sanırım gidecekti belki acelesi olmuştur ama tutasteyi merak ettim
cnm bnm aramıza hoş geldin bebişlrin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah bütün dualar birbirimiz için rabbim kabul eylesin
canlarım doktorumu aradım
gebesin dedi pazartesi gel testi tekrar yapalım dedi.
kızlar inanılmaz bir duygu yüce rabbim herkese nasip etsin tamamına erdirsin
kız nergiz cnm bbnm yaa hepinizden güzel haberler bekliyorum.
yarabbim sana yalvarıyorum bu duyguyu büütün arkadaşlarıma nasip et.AMİN.
Hayirli olsun canim allahim tamamina erdirsin insallah darisi da bizlerle beraber tum isteyen kardeslerimize olsun :))))
canim dollenmeden kac gun sonra yapmis oldun bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?