nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

cnm arkadaşım ne güzel söyledin
mavüdüşüm dualarımız seninle inşallah güzel haberler getireceksin bize yüce rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasn

canlarım doktorumu aradım
gebesin dedi pazartesi gel testi tekrar yapalım dedi.
kızlar inanılmaz bir duygu yüce rabbim herkese nasip etsin tamamına erdirsin
kız nergiz cnm bbnm yaa hepinizden güzel haberler bekliyorum.
yarabbim sana yalvarıyorum bu duyguyu büütün arkadaşlarıma nasip et.AMİN.

anaaammmmm kızzz topiğimizin ilk annesiiii kuzuuummmm hayırlı olsunnnnn canım inşallahhh devam edrrrrrrr ayyyyyyy bende çok heyecanlandımm yaa bende mi bugün baktırsammm kızzzzzz OLEYYYYYYYYYYYYY ÇOKKK SEVİNDİMMMMMMMM

cnm yaaa inşallah devam eder dediğin gibi.valla ben dün hepinize teklif ettim.hadi git baktır.
Kağıdı ilk elime aldım ve direk ağlamaya başladım yaaa anlatamam o anda yaşadığımı
yüce rabbim siz güzel bacılarımada nasip etsin.amin

istanbulda ümraniye-çakmakda erdem hastanesinde cnm

canım ya çok sevindim inş da mavidüş tutaste bu arada onu çok merak ediyorum duru nilmumu bennnnnn ve tüm isteyenlerin inş hepsi pozitif olur ve sağlıcakla devam eder kollarımıza aldığımız günleri de görürüzzzzz

amin bitanem inşallah
yaa hakikaten bnmde aklım sabahtan beri onda yaa inşallah düşündüğü şey olmamıştır.
mavidüş gittimi acaba sabah bir ara açık gördüm hiç bişey yazmadı

amin bitanem inşallah
yaa hakikaten bnmde aklım sabahtan beri onda yaa inşallah düşündüğü şey olmamıştır.
Mavidüş gittimi acaba sabah bir ara açık gördüm hiç bişey yazmadı

bi bakıp çıktı sanırım gidecekti belki acelesi olmuştur ama tutasteyi merak ettim

cnm bnm aramıza hoş geldin bebişlrin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah bütün dualar birbirimiz için rabbim kabul eylesin

cok tesekkur ederim insallah Bebislerimiz simsiki tutunmustur bizlere.
bu arada merak ettim bu kan degerlerini nasil ogreniyorsunuz hastaneye gidip gebelik testimi yaptirmak istediginizi soyluyorsunuz benim test tarihim allahin izni ile haziranin 4 unde bu tarihten once degerler yukselmeye basliyormu gebelik varsa

Hayirli olsun canim allahim tamamina erdirsin insallah darisi da bizlerle beraber tum isteyen kardeslerimize olsun :))))

canim dollenmeden kac gun sonra yapmis oldun bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…