nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ii im canım kahvaltı yaptım öyle mavidüşü tutesteyi bekliyorum ama gelen giden yok kızz senle benden başka

cnm bende şidi öğle yemeği yedim belki inanmazsın ben öğlenleri hayatta yemek yemeyen biriyim ama bebiş olunca mecbur yedim
güzel allahım sizede nasip etsin:)

cnm bende şidi öğle yemeği yedim belki inanmazsın ben öğlenleri hayatta yemek yemeyen biriyim ama bebiş olunca mecbur yedim
güzel allahım sizede nasip etsin:)

amin canım amin bu bebeği bekleyen o kadar çok kişi var ki ve o kadar çok kişi dua etti ki anlatamam tanımadığım insanlar bile olmazsa artık yapacak bişey yok takdiri ilahiii ama olduğunu düşünmek bile karnımda mutluluktan ağrı yapıyo inan hadi sen yırttın darısı bizim başımızaaaa

canım hayırlı olsun allah kucagına almayıda nasip etsin.darısı bizim başımıza inşallah.

hiç bir zaman yırtmış olmuyorum bundan sonrası daha önemli aslında olupta kaybetmek daha zor rabbim hayırlısını versin hepimize

Elifim cok sevindim gulum. Darisi insallah hepinizin ve bidahaki sefere artik benim de basima hayirlisoyla insallah.
Uzulmeyin sakin. Ben tabi biraz uzuldum ama Rabbim en guzelini bilendir. Bizleri deniyor kurban oldugum. Imtihandayiz bu dunyada. Ben Rabbime havale etmistim onu vekil kilmistim demekki daha vakti gelmemis bizim yavrularin.
Degerim cok dusuk 1.2 cikti.11.gun icin en az 50-60 larda olmaliydi bu deger. Elifim seninki iyi masaallah. Insallah guzel bir hamilelik gecirirsin.
Nergizim sira sende gulum. Sakin uzulme hic stres yapma insallah sen de sevindirirsin bizi. Tutaste de nilmumu da beren de topige yeni yazan amerikadaki kardesimizde. Ismini hatirlayamadim. Daha daha herkes... Picocu..... Suan hatirlayamiyorum ama hepinizde insallah mujdeler alirsiniz.
Yuce Rabbim bixi cok seviyormus ki biraz daha ertelemis. Insallah yuzumuzun akiyla veririz imtihani. Dualarinizi eksik etmeyin...
Ben de hepinizi cok seviyorum...

canım arkadaşımmmmm yüreği güzel arkadaşım benim inşallah bi gün bizde anne olacağız dediğin gibi rabbim sevdiğini biraz daha üzermiş bana isyan edecek mi yoksa dua mı edecek diye seni çok seviyorum arkadaşım güzel yüreklim hayırlısı böyleymiş diyorum başka da bişey diyemiyorum çok üzüldümmm

Uzulme tatlim.Rabbim en guzelini bilendir.... Tabiki zor ama kimse kaldiramayacagindan fazlasiyla sinanmaz. Vakti grlince seviniriz bizde insallah.
Simdi sizin haberleriniz mutlu edecek beni. Tutaste de yazmamis daha. Elife cok sevindim cok.

canım benim çok üzüldüm ben ya bu topikte en çok merak ettiğim kişilerin başında geliyordun sabahtandır girip bakıyorum ne oldu diye sonucun ama diyecek birşey yok taktr allahın daha bende neyle karşılaşacagımı bilmiyorum ama inanıyorumki öyle yada böyle bizede bigün anne diye seslenen yavrularımız olacak.

canımm sağol, başladık bakalım az kaldı teste. sen ne yapıyosun iyimisin canım?

canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız, gel bitanem aramıza burda yalnız hissetmezsin kendini. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.

hosgeldın cnm allah yardımcın olsun ınsallah mujdelı haberlerını alırı cnm burdan..

sonuç:11.77 tatlım

elifff duramadın kız vallaha duramadın hadı gozun aydın cnm ınsallah degerın katlanarak artar....gozun aydın

aminnnnnn

mavimmmm gecekten rabbim bizim sabrimizi siniyor.bu uzun bir yolculuık...basından sonuna kdr ne olacagımız hıc bellı degıl...Allahım sevindirdiklerinin sevincini kursaginda bırakmasın.uzduklerını de bır an once sevındırsın ınsallah....bızı sakın bırakma...

berek sen gecen sene nisan mayıs 2011 topıgındeydın dımı yanlıs mı haturladım cnm sılanazdı topı annesı?

canım herşeyde vardır bir hayır, sen sakın moralini bozma bir dahaki sefere inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Allahım sana ve eşine sağlık versin siz iyi olun yine denersiniz. benim yakın bir arkadaşım var eşini kaybetti malesef, 4 kere denemişlerdi, olmadı 2 kere de düşük yapmıştı ama şimdi deneyecek eşi yok hayatta. o yüzden diyorum Allahım sana ve eşine sağlık versin bizede tabii...

sabırsız anne adayı canımcım dayanamadın gittin yaptırdın demi kız beklemedin bizi... çooook sevindim inşallah düzenli artar canım sağlıkla büyür valla ben bekleyecem herhalde kendimi zor tutuyorum ama ilkinde 11. gün negatif 12. gün pozitif alan biri olarak beklemeyi düşünüyorum ama eşim test almış günlerdir yap diyip duruyo. ben pazartesi o testi yaparım o kadar, ona da çok güvenemem herhalde.

hoşgeldin canım benimde en sıkıntılı zamanımda burası bana yoldaş olmuştur hala da oluyor...kimseyle paylaşamadığımız duygularımızı burada istediğimiz gibi paylaşıyoruz...dertler aynı bizi bizden başka kimse anlayamaz...
tedavin hayırlı olsun...benimde 21inde transferim oldu 1.haz.test günüm yakın tarihlerimiz..inşaAllah Rabbim sevinçli haberler almamızı nasip eder...

canım ya çok sevindim..maşaAllah...benim bir arkadaşım 10 la hamile kaldığını söylemişti tüp bebek şimdi kocaman bi kızı var...rabbim kat kat artırsın değerini inşaALLAH...

çok üzüldüm...Rabbim büyük kendini çok fazla üzme...herşeyin hayırlısı olsun..inşaAllah en yakın zamanda güzel haberler alırsın...bir kapıyı kapatan Rabbim yenisi açar elbet...
bizim yapmamız gereken tevekkülümüzü bırakmamak....

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim desteginiz ve dualariniz icin. benimde dualarim butun yuregimle sizlerle
Uzakta daha bir duygusal oluyor insan. simdi gene duygulandim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…