Elifim cok sevindim gulum. Darisi insallah hepinizin ve bidahaki sefere artik benim de basima hayirlisoyla insallah.
Uzulmeyin sakin. Ben tabi biraz uzuldum ama Rabbim en guzelini bilendir. Bizleri deniyor kurban oldugum. Imtihandayiz bu dunyada. Ben Rabbime havale etmistim onu vekil kilmistim demekki daha vakti gelmemis bizim yavrularin.
Degerim cok dusuk 1.2 cikti.11.gun icin en az 50-60 larda olmaliydi bu deger. Elifim seninki iyi masaallah. Insallah guzel bir hamilelik gecirirsin.
Nergizim sira sende gulum. Sakin uzulme hic stres yapma insallah sen de sevindirirsin bizi. Tutaste de nilmumu da beren de topige yeni yazan amerikadaki kardesimizde. Ismini hatirlayamadim. Daha daha herkes... Picocu..... Suan hatirlayamiyorum ama hepinizde insallah mujdeler alirsiniz.
Yuce Rabbim bixi cok seviyormus ki biraz daha ertelemis. Insallah yuzumuzun akiyla veririz imtihani. Dualarinizi eksik etmeyin...
Ben de hepinizi cok seviyorum...
mevsimm arkadaşım merhaba hayırlı haberlerini alıurız inş çok heyecanlandım bende allah nasip ederse haziran at-yında başlayacağuz tedaviye ilk denememiz olcack o yüzden çok heyecanlıım sabırsızım her şeyin hayırlısı bana süreçlerini anlarıtmısın neler yaşadığını
herkese merhabalar siteye yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum bende 4,5 yıllık evliyim ve sizlerle aynı şeyi paylaşıyorum tüp bebek iki kere yaptırdık olumsuz sonuçlandı ve şimdi tekrar yaptırdık bugün transferimin 10 nuncu günü 29.05. günü tahlil yapılacak ama ben hiçbir şey hissetmiyorum herkes varmı bir değişiklik diye soruyor yok acaba yine tutmadı mı diye düşünüyorum
herkese merhabalar siteye yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum bende 4,5 yıllık evliyim ve sizlerle aynı şeyi paylaşıyorum tüp bebek iki kere yaptırdık olumsuz sonuçlandı ve şimdi tekrar yaptırdık bugün transferimin 10 nuncu günü 29.05. günü tahlil yapılacak ama ben hiçbir şey hissetmiyorum herkes varmı bir değişiklik diye soruyor yok acaba yine tutmadı mı diye düşünüyorum
canım ya çok sevindim inş da mavidüş tutaste bu arada onu çok merak ediyorum duru nilmumu bennnnnn ve tüm isteyenlerin inş hepsi pozitif olur ve sağlıcakla devam eder kollarımıza aldığımız günleri de görürüzzzzz
inşllh nergizcim bize daha var hadi ilk haberleri sizden beklıyorum....
benım de dün yumoşlarım toplandı......ya salı ya da çarşamba transfer var bugun arayıp durumu bildircekler...... kanamam olmadı ama ağrım hala sürüyor siz de de öle mi olmuştu yaa. normalmi acaba????
evet ağrın olması cok normal ilac vermıslerdır sana onları ıhmal etme ılaclarının ıcınde ağrı kesıcı yokmuydu bana vermıslerdı pek ağrım olmadı ama cok ağrın olursa merkezımıze bıldırın demıslerdı ısdersen ara dr unu
mrb nilmumu sizi takip ediyorum arada sen ne durumdasın ?transferin oldumu ? az baktım ama tedavınle ılgılı bişey göremedım .. kac embrıyo koydurdun?
msjını şimdi görsdüm canım. daha transfer olmadı dun toplandı.. 14 taneişte bugun arıyıp haber vercekler.. ki bi tane koycaklar yasa gereği biliyosn... ya iki tane koysunlar razıydım bennnn
ben 3 yıllık evliyim 27 yasındayım sebepsiz bizimkisi.. sizinki neydi sebep?
sebeplerimiz aynı galiba... senin işlem ne durumda transfer oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?