nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

mevsimm arkadaşım merhaba hayırlı haberlerini alıurız inş çok heyecanlandım bende allah nasip ederse haziran at-yında başlayacağuz tedaviye ilk denememiz olcack o yüzden çok heyecanlıım sabırsızım her şeyin hayırlısı bana süreçlerini anlarıtmısın neler yaşadığını

canim benim bir yumurtaya can verip bizleri yaratan rabbim allahin izniyle bir gun bizim hucrelerimize, yumurtalarimiza da can verecektir ve elimize almamizi nasip edecektir. Hepimizin planlari var gelecege dair ancak yaradanin da bizim icin planlari var o ne zaman yazmissa planlamissa o zaman alicagiz elimize yavrularimizi. bize dusen sabir ve tevekkul. allahim her ikisinide senden eksik eylemesin...
Allahim yar ve yardimcin olsun...

merhabalar canim insallah hepimizin hayirli haberleri olsun gercekten heyecanli bir surec bende cok heyecanliyim
bir kere baslamaya karar verince goz acip kapayincaya kadar geciyor zaman insallah sizin icinde aynisi olur.
canim nisan 22 sinde adet gormeye basladiktan 3 gun sonra dogum kontrol hapi kullanmaya basladim 10.gun kadar dogum kontrol hapi kullandiktan sonra hap kullanimini biraktik ve gene adet olmaya basladim adetimin 2. gunumden itibaren ultrason ve ilk gonal-f ignem basladi hemen belirteyim ben igneleri gobekten oldum hic ama hic aci hissetmedim hic korkma o konuda ben cok korkmustum :). sonra 5. gun ultrasonu ve kan testi 7. gun ultrasonu derken siklasmaya basliyor ultrasonlar ve kan testleri. folikuller belli bir boyuta gelince baskilama ignesine geciyorsun 4 gun sonrada hcg ignesi oldum bu da catlatma ignesi oluyor.catlatma ignesinden tam 36 saat sonrada yumurta toplama islemine geciliyor. benim yumurta toplama islemim genel anestezi altinda oldu. 15 dk sonra uynadirildim 3 gun kadar agrim oldu kasiklarimda ama heyecandan umursamadim bile burada embriyolar 8 hucreli oldugunda transferi yapiyorlar. saniyorum turkiyede daha farkli arkadaslardan okudugum kadari ile. mayis 22 de de 2 adet 8 hucreli yumurta transferim yapildi bu islemde agrisiz ve kolay bir islem. Bu arada toplama isleminden hemen sonra progesteron hormonu almaya basladim bu igneyi eger hamile isem 10 hafta kullanmam gerektigini soylediler suan hala her gun progesteron ignemi oluyorum. progesteron bende inanilmaz siskinlik yapti ama oda onemli degil :) suan en zor surec olan gebelik testini bekleme surecindeyim. toplama isleminden tam 16 gun sonra gebelik testi en dogru sonucu veriyormus. o gunu bekliyorum canim hayirlisi ile heyecanini o kadar iyi anliyorum ki :))
biraz uzun oldu ama ozet bile gectim :)) insallah yardimci olmustur.

herkese merhabalar siteye yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum bende 4,5 yıllık evliyim ve sizlerle aynı şeyi paylaşıyorum tüp bebek iki kere yaptırdık olumsuz sonuçlandı ve şimdi tekrar yaptırdık bugün transferimin 10 nuncu günü 29.05. günü tahlil yapılacak ama ben hiçbir şey hissetmiyorum herkes varmı bir değişiklik diye soruyor yok acaba yine tutmadı mı diye düşünüyorum

merabalar inşallah hayırlı çocuklar nasip eder Rabbim herkese, benimde transfer günümle beraber onuncu günüm ben pazartesi gidecektim 12. gün salı mı oluyor pazartesimi daha doğrusu transfer gününü sayıyormuyuz?

Hosgeldin canim. Test tarihine cok az kalmis azcik daha sabir insallah. boyle olumsuz seyler dusunup uzme kendini
moralimizin yuksek olmasi gereken en onemli zamanlar bunlar. guzel haberlerini aliriz insallah 3 gun sonra...

arkadaşler transfer gününü de sayıyormuyuz 12 günün içine benim transferim 17 sinde oldu ben 28 inde gidecektim hastaneye 29 unu mu bekleyim? yani 28 inde gitsem olmaz mı?

coktandır yazılanları okuyorum ama yorum atmak ancak nasip oldu.her sayfada ayrı arkadasın heyecanını yasadım :) inş Rabbim bu güzel muradımızı en kısa zamanda bize verir.bende 4,5 yıllık evliyim 3 aşılama geçirdim 2 sene önce..eşimden kaynaklıydı sorunumuz bizim ..suan bekleme sürecindeyim :) ayın 22 sinde transferim oldu.ilk denemem benim..ilk tüp bebeğim.inş kucaklarımız dolar Allahın izniyle..bende medical parkta yaptrdım ıvf imi..ekipten gayet memnun kaldım 4.000 hastane için 2.000 de ilaclarım tuttu ..hiç belirti aramıyorum kendimde..sadece test günümü bekliyorum..cubuk testte yapmıcam :) cok yanıltıcı gelio bana sabırla beklicem insallah ..ben cok yatmadım kızlar dikkat ettim kendime hep ilk 5 gün dinlendim uzanarak ama yemek ,bulasık gibi hafif işlerimi yapıorum..Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş. tutmayan arkadsllar morallarını bozmasınlar dıcem ama ınsanın elınde değil ara ara sizlerle beraber olurum ıns..dıkkat edın kendınıze.

inşllh nergizcim bize daha var hadi ilk haberleri sizden beklıyorum....

benım de dün yumoşlarım toplandı......ya salı ya da çarşamba transfer var bugun arayıp durumu bildircekler...... kanamam olmadı ama ağrım hala sürüyor siz de de öle mi olmuştu yaa. normalmi acaba????

benım de dün yumoşlarım toplandı......ya salı ya da çarşamba transfer var bugun arayıp durumu bildircekler...... kanamam olmadı ama ağrım hala sürüyor siz de de öle mi olmuştu yaa. normalmi acaba????

evet ağrın olması cok normal ilac vermıslerdır sana onları ıhmal etme ılaclarının ıcınde ağrı kesıcı yokmuydu bana vermıslerdı pek ağrım olmadı ama cok ağrın olursa merkezımıze bıldırın demıslerdı ısdersen ara dr unu

ilaçlar içinde ağrı kesici yok biri antibiyotik biri prolaktin.....

mrb nilmumu sizi takip ediyorum arada sen ne durumdasın ?transferin oldumu ? az baktım ama tedavınle ılgılı bişey göremedım .. kac embrıyo koydurdun?

msjını şimdi görsdüm canım. daha transfer olmadı dun toplandı.. 14 tane işte bugun arıyıp haber vercekler.. ki bi tane koycaklar yasa gereği biliyosn... ya iki tane koysunlar razıydım bennnn

bana parol vermişlerdi anestezi oldun dimi nilmumu ? ben epey bı ılac kullandım yumurta toplandıktan sonra ama tabı kısıden kısıye deısıyo ılaclar,,sana ölesini uygun görmuslerdır ama normal bi ağrı cekmıosan kesınlıkle bıldır ..ınce batma seklındeyse normadır cunku anestezi oluoruz cnm

msjını şimdi görsdüm canım. daha transfer olmadı dun toplandı.. 14 tane işte bugun arıyıp haber vercekler.. ki bi tane koycaklar yasa gereği biliyosn... ya iki tane koysunlar razıydım bennnn

bende ıkı tane ısdıyodum cok ama tabı yasa belımızı buktu yapacak bısey yok..herseyın hyrlısı ınssallah benden de 25 tane toplamıslardı 14 tanesı sağlamdı 6 tanesıde tam olarak kalıtelı döllenmıstı :) bı tanesı karnımda dıgerlerını dondurcaktık ama ustunden bı gun gecınce kalıtelerı bozulmus dondurmadık bizde..inş olur nılmumu sen kac yıllık evlıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…