nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

senden 5 gun gerideyim galiba.... sana da mı 1 tane transfer ettiler .. bu arada nerde yaptırdın??

ok medikal parkta yaptırmışsın... bende 1 aşılama gecirdim memorialde ama tutmadı bu sefer tup yapalım dedk.. onuda adanada yaptırdık...

senden 5 gun gerideyim galiba.... sana da mı 1 tane transfer ettiler .. bu arada nerde yaptırdın??

yok sen benden 9 gun felan gerıdesın yumurta toplamadan sonrakı gunlerıde say arada 4 gun var artık ne zaman toplarlar bılemem..bırde 5 gun ettı 9..evet benımde ılk tup bebeğim 1 tane oldu transfer..ben istanbul medıcal park ta yaptrdım dr um latif küpelioğlu ..alanında ıyı bı dr ıns Allahın ıznıyle olcakk

ok medikal parkta yaptırmışsın... bende 1 aşılama gecirdim memorialde ama tutmadı bu sefer tup yapalım dedk.. onuda adanada yaptırdık...

asılamanın sansı cok dusuk esınde sorun varsa yaptrmaya gerek yok hem para hem zaman kaybı bence..bız yaptrdık hemde 3 kez ama sırf esım ısdedıgı ıcın kabul ettım yoksa ben ılkınden sonra dusunmuodum sizde ıyı etmıssınızz tüp bebeğ e karar vermkle

bende eşimn isteğiyle yapt ama doktor bize herseyın normal doğal yolarlada olacagını sölemişti. o zaman aşılama yapalım dedi eşim yaptık ama olmadı 7 ay önce yapmıştık. ki madem hersey normal neden olmuyo dedık hadı tup bebek yapalım dedık....dokorumuzda olumlu konustu (feza burak) transfer gununu beklıycez artık..:)))

inş olumlu olur su at hırsızı dedıgın dr mu:)))))) ıns oluryaa

evt at hırsızı değim doktor... ama nedense son randevularımda hiç te öle gözüme görünmedi... gayet sempatik geliyodu bana ... olumlu konuştugu için mi ne

kesinlikle dr un tavrı cok önemlı etkılıo ınsanı..gözunun ıcıne bakması lazm ama nerde cok yok öle dr lar..göbekten iğnelerinin kendınmı vurdun nılmumu

ehueuheee eşim vurdu .. benım cesaretim yok..hoş onun da yok ama mecburduk..:)))sen kendinmi vurdun

valla yaacak bişiy yok en azından onlar vuran konumunda bız vurulan..... delik deişk oldum morluklar da cabası... ya bıde dun ne sinir oldum biliyomusun... biz hataylıyız adanada yaptırıyoruz tedavimizi.. kayınvalidemde bizimle gelecekti.. akrabaları hayırdır ne işiniz var adanada dediler . valla bizim gelini kontrole adanaya götüryoz demiş. peki neden gelini dedin de bizim oğlanı dmedin dedim??? e şimdi sein için gitmiyoz mu sen işlem görücen dedi.. bak bak bak ne dürüstsün sen öle dedim... çok fena yaaaaaaaaa... büyük oğlu da 12 yıllık evli cocukları olmuyo (sorunu karıkoca gizliyolar) ama sorun kadında cünkü tahlil sonuclarıni bizim şiyerinde unutmuşlardı elime gecti.. ama gecen gün belki oğlunda da sorun var genetik olabilir dedim.. yok bizimoğlanda sorun .. olsa haberimiz olurdu.. niye dedim gelindeki sorundan haberin oldu mu ki oğlundan olsun.. bence genetik dedim. sinir oldu.. şimdide pğlu için gidiyoz millete gelin kontrole gitcek onla gidicem diyor(tüp yaptıgımızı kimse bilmiyor)

bizdede kımse bılmıorr varsın bılmesınler nolmus yanii ..ben söleme taraftarıydım ama esım ısdemedı ..önemlı olan onun ne dusundugudr cunku psıkolojık olarak kendını ıyı hıssetsın ısdıyorum o yuzden sölemedık bızde ..moralını bozma hıcc takma kafana da kaynana yani:))))

ehehuee yalnız o kaynana o lafları çatır çatır yiycek haberi yok.... benbım söylememe sebebim ilki eşim ikincisi her akika arayıp "naptınız ne zaman gittiniz sonuc ne zaman noldu mu hatta 3 ay önce doktora gittiniz nooldu" gibi sorularla karsılaşmk istemiyırum... o yuzden olsun tutsun inşllh sonra söleriz.. bakalaım gelin mi gitmiş oğlanmı...:)

ya beni duyan var mı şimdi kan verdim 10 .dün bugün dr ultrasonda endometrium kalınlaşmış dedi gebelik lehine dedi olur mu sonuç 1.5 saat sonra çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…