nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ya beni duyan var mı şimdi kan verdim 10 .dün bugün dr ultrasonda endometrium kalınlaşmış dedi gebelik lehine dedi olur mu sonuç 1.5 saat sonra çıkacak
o kalınlaşmaya daha önce bakmıyolarmı mesela yumurta toplamadan önce kalınlaşma iyi felan demişti... belkide benımki öncesi dönem içindir.. herneyse herşekllde senin gebelik haberini beklıyoruzzzzz....

Nergis canım bu arada rahim duvarı kalınlığı iyi belirtidir ultrasonda henüz birşey gozukmeyecegi için kalınlıktan da anlarlar gebeligi. Sen de dayanamayıp mı gittin bakayım bugün, esimde çatladı bizde baktıralim diyor belki yarın yaptırırim.

Son düzenleme:
naber nazeyse nasıl gidiyor.senle aynıydık dimi.benim yarın ilk randevum var dr la.bişey sorcam crinone jel kullanıyomusun.bu jel benden pembemsi geri geliyo yaa sende de öyle mi.
cnmben fıtıl kullanıyorum progestan hıc hel kullanmadım gunde 3 kee fitil kullanıyorum.ben de yarın bi gozukucem dra sen bı gorundun bi kayboldun ya nasılsın sımdı degerlerın nasıl baska kan testı yaptın mı kacla basladı nasıl devam ettı?

kızlar 98 çıktı sonucum sanırım hamileyim heralde 10. gündü bugün inş sağlıklı ilerler
nergıscım cok sevındım tebrık ederım gozun aydınnnnnnn hadı bakalım ınsallah katlanarak artar degeın cnm hayırlısıyla:)

Yaa kızlar liste mi yapsak ne, hamislerimiz artıyo sonuç bekleyenler var, ben yapayım diyorum hiç yapmadım bide topik sahibimi yapabiliyo sadece bilemedim.

Kızlar merhaba;

Ben de sizlerdenim 17 mayıs'ta taransferim yapıldı. BU gün 10.gün ve bu salı - 12.gün- testimi yaptırıcam.. Karnım şişti, çok sık tuvaletim geliyoor. Acaba idrar yollarımımı üşüttüm desem,yanma yok.. Bir garip haller. bu gün 1kaç kere de kramp girdi.. psikiloji hükmediyor vücuda ya.. nasılda hiç bir şey belli olmadan belirtileri yaşamaya başladım.

herşeye hazırlıklı olmak lazım;

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin;

Allah rahatlık versin

günaydın kızlaaaaar.çok erken bir vakitt biliyorum ama dayanamadım ilk sizinle paylaşıyorum.uykum kaçtı saat beşte kalktım yarın test günüm ama ben öylesine bir deneyim dedim ve iki çizgiyi gördüm hem de ne çizgi t çizgisi o kadar koyu ki sanırım çoğul gebelik diye düşündüm.kaç gündür uğrayamıyordum buraya neler yaşadım neler.çarşamba gününün gelmesini hiç istemiyordum çünkü geçen ay o tarihte adet olmuştum.akşam eve bir geçtim ki iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm yıkıldım.akşamın ilerleyen saatlerin de daha da çoğaldı ben ağlamaktan başka birşey yapamıyordum.namazımı bile ağlamaktan kılamıyordum.regaip kandiliydi bu arada .eşim camiye gitti ben de biraz daha kendime geldim abdest aldım kuran okuyacam ama herşey boğazıma düğümleniyor.şimdi bile o anları yaşıyorum.annemle konuştum rahatlamak için o da dayanamadı sabaha yanıma geldi.perşembe günü hemşireyi aradım bahsettim durumdano da gel dedi.bir saatlik yoldan sonra hastaneye geldik.doktor demesin mi neden geldin yapılacak hiçbirşey yok.geldin madem hormonlarına bakalım dedi iyi tamam dedik .neyse hormonlar iyi çıktı.doktor herşeyin yolunda gittiğini ve bu kanamanın klinik açıdan birşet ifade etmediğini bu şekilde birçok hastanın hamile kaldığını söyledi.neyse ben artık umudu kesmiştim zatwn.olursa ne ala olmazsa ikinciye diye kendimi hazırlarım diye içimden geçirdim ve bu şekilde karar aldım.inanın hiç dikkat etmedim kendime.nerdeyse ilaçlarımı bile içmeyecektim.saatlerini unutuyordum falan.bu sabahta bi deneyim bakalım yarına zaten test yapılacak ama orada öğrenmektense burada öğreneyim önce dediiiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeee ne gömriiiiiiim çift çizgi.rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin.çok sevinçliyim ama içim bir garip hala.çünkü inanasım gelmiyor.yarın elime sonucu almadan da inanamam sanırım.of ne çok yazdım.kusura bakmayın biraz vaktinizi almış oldum ama kaçgünür içim bi tuhaftı resmen boşaldım yazınca

elifiiiiiiiiiim tabrikler canım hamilesin sanırım allah tamamına erdirir inşallah.çok sevindim.bak gördün mü geçen ne konuşmuştuk sanırım bunlar dua niyetinne geçti allah kabul etti.
mavidüş canım benim sanırım negatif olmuş bitanem.diyecek birşey yok ki diyeyim.rabbim bir dahakine sağlıklı hayırlı salih evlatlar versin inşallah.dualarımdasınız hep.bundan sonra daha da çok edecem.inşallah mutlu sonu paylaşacaksın bizlerle

çok sevindim canım.allah tamamına erdirir inşallah.iki taneydi senin değil mi canım.bu arada adanaya gelirsem sanırım kontrollerim başkentte olacak.umarım karşılaşırız orada

tutaste Allah tamamına erdırsı n kardesım cok sevındım senın adına hersey yolunda gıder ıns sevıncını ılk ben paylasıorum sanırım:) Allah bızede nasıp eder ıns kendıne cok dıkkat et cnm

ya beni duyan var mı şimdi kan verdim 10 .dün bugün dr ultrasonda endometrium kalınlaşmış dedi gebelik lehine dedi olur mu sonuç 1.5 saat sonra çıkacak

Bitanem henuz son mesajlari okumadim ama ben inaniyorum insallah gelicek bebisin. Dualarim sana tutasteye ve niliye. Insallah sevindirirsiniz bizi.elifcik mutlu etti cok sukur...

Durucum caniiiim.insallah senden de hayirli haberler bakliyoruz.Rabbim uzmesin hic.

Cok sevindim bitanem.dualarim hep siznke.insallah saglikli bir sekilde kucaginada alirsin.
Yeni yazan arkadasim 17 sinde transferi olan hosgeldin.kusuruma bakma kafami toplayamiyorum ismin gelmedi aklima. Sen de duamdasin insallah sali hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.

cnmm cok sevındım tebrık ederımmmm gozun aydın hadı bakalım allahım tamamına erdırsın hepımızı ınsallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…