hadı hayırlı sonuçlarla inşllh nergiz2002......sevindir bizi
o kalınlaşmaya daha önce bakmıyolarmı mesela yumurta toplamadan önce kalınlaşma iyi felan demişti... belkide benımki öncesi dönem içindir.. herneyse herşekllde senin gebelik haberini beklıyoruzzzzz....ya beni duyan var mı şimdi kan verdim 10 .dün bugün dr ultrasonda endometrium kalınlaşmış dedi gebelik lehine dedi olur mu sonuç 1.5 saat sonra çıkacak
kızlar 98 çıktı sonucum sanırım hamileyim heralde 10. gündü bugün inş sağlıklı ilerler
kızlar 98 çıktı sonucum sanırım hamileyim heralde 10. gündü bugün inş sağlıklı ilerler
cnmben fıtıl kullanıyorum progestan hıc hel kullanmadım gunde 3 kee fitil kullanıyorum.ben de yarın bi gozukucem dra sen bı gorundun bi kayboldun ya nasılsın sımdı degerlerın nasıl baska kan testı yaptın mı kacla basladı nasıl devam ettı?naber nazeyse nasıl gidiyor.senle aynıydık dimi.benim yarın ilk randevum var dr la.bişey sorcam crinone jel kullanıyomusun.bu jel benden pembemsi geri geliyo yaa sende de öyle mi.
nergıscım cok sevındım tebrık ederım gozun aydınnnnnnn hadı bakalım ınsallah katlanarak artar degeın cnm hayırlısıyla:)kızlar 98 çıktı sonucum sanırım hamileyim heralde 10. gündü bugün inş sağlıklı ilerler
cnmben fıtıl kullanıyorum progestan hıc hel kullanmadım gunde 3 kee fitil kullanıyorum.ben de yarın bi gozukucem dra sen bı gorundun bi kayboldun ya nasılsın sımdı degerlerın nasıl baska kan testı yaptın mı kacla basladı nasıl devam ettı?
iyiyim canım.sadece o jelin pembe gibi gelmesi tedirgin yapıyor beni.yarın dr a sorcam.umarım her şey yolundadır.ben sadece 10.gün test yaptım 290 dı.dr bidaha yap filan demedi.randevu gününü verdi.sen de durumlar nasıl.bidaha kan testi yaptın mı.ikimizde ocak annesi olcaz inşallah..
tutaste Allah tamamına erdırsı n kardesım cok sevındım senın adına hersey yolunda gıder ıns sevıncını ılk ben paylasıorum sanırım:) Allah bızede nasıp eder ıns kendıne cok dıkkat et cnmgünaydın kızlaaaaar.çok erken bir vakitt biliyorum ama dayanamadım ilk sizinle paylaşıyorum.uykum kaçtı saat beşte kalktım yarın test günüm ama ben öylesine bir deneyim dedim ve iki çizgiyi gördüm hem de ne çizgi t çizgisi o kadar koyu ki sanırım çoğul gebelik diye düşündüm.kaç gündür uğrayamıyordum buraya neler yaşadım neler.çarşamba gününün gelmesini hiç istemiyordum çünkü geçen ay o tarihte adet olmuştum.akşam eve bir geçtim ki iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm yıkıldım.akşamın ilerleyen saatlerin de daha da çoğaldı ben ağlamaktan başka birşey yapamıyordum.namazımı bile ağlamaktan kılamıyordum.regaip kandiliydi bu arada .eşim camiye gitti ben de biraz daha kendime geldim abdest aldım kuran okuyacam ama herşey boğazıma düğümleniyor.şimdi bile o anları yaşıyorum.annemle konuştum rahatlamak için o da dayanamadı sabaha yanıma geldi.perşembe günü hemşireyi aradım bahsettim durumdano da gel dedi.bir saatlik yoldan sonra hastaneye geldik.doktor demesin mi neden geldin yapılacak hiçbirşey yok.geldin madem hormonlarına bakalım dedi iyi tamam dedik .neyse hormonlar iyi çıktı.doktor herşeyin yolunda gittiğini ve bu kanamanın klinik açıdan birşet ifade etmediğini bu şekilde birçok hastanın hamile kaldığını söyledi.neyse ben artık umudu kesmiştim zatwn.olursa ne ala olmazsa ikinciye diye kendimi hazırlarım diye içimden geçirdim ve bu şekilde karar aldım.inanın hiç dikkat etmedim kendime.nerdeyse ilaçlarımı bile içmeyecektim.saatlerini unutuyordum falan.bu sabahta bi deneyim bakalım yarına zaten test yapılacak ama orada öğrenmektense burada öğreneyim önce dediiiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeee ne gömriiiiiiim çift çizgi.rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin.çok sevinçliyim ama içim bir garip hala.çünkü inanasım gelmiyor.yarın elime sonucu almadan da inanamam sanırım.of ne çok yazdım.kusura bakmayın biraz vaktinizi almış oldum ama kaçgünür içim bi tuhaftı resmen boşaldım yazınca
ya beni duyan var mı şimdi kan verdim 10 .dün bugün dr ultrasonda endometrium kalınlaşmış dedi gebelik lehine dedi olur mu sonuç 1.5 saat sonra çıkacak
Nergis canım bu arada rahim duvarı kalınlığı iyi belirtidir ultrasonda henüz birşey gozukmeyecegi için kalınlıktan da anlarlar gebeligi. Sen de dayanamayıp mı gittin bakayım bugün, esimde çatladı bizde baktıralim diyor belki yarın yaptırırim.
günaydın kızlaaaaar.çok erken bir vakitt biliyorum ama dayanamadım ilk sizinle paylaşıyorum.uykum kaçtı saat beşte kalktım yarın test günüm ama ben öylesine bir deneyim dedim ve iki çizgiyi gördüm hem de ne çizgi t çizgisi o kadar koyu ki sanırım çoğul gebelik diye düşündüm.kaç gündür uğrayamıyordum buraya neler yaşadım neler.çarşamba gününün gelmesini hiç istemiyordum çünkü geçen ay o tarihte adet olmuştum.akşam eve bir geçtim ki iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm yıkıldım.akşamın ilerleyen saatlerin de daha da çoğaldı ben ağlamaktan başka birşey yapamıyordum.namazımı bile ağlamaktan kılamıyordum.regaip kandiliydi bu arada .eşim camiye gitti ben de biraz daha kendime geldim abdest aldım kuran okuyacam ama herşey boğazıma düğümleniyor.şimdi bile o anları yaşıyorum.annemle konuştum rahatlamak için o da dayanamadı sabaha yanıma geldi.perşembe günü hemşireyi aradım bahsettim durumdano da gel dedi.bir saatlik yoldan sonra hastaneye geldik.doktor demesin mi neden geldin yapılacak hiçbirşey yok.geldin madem hormonlarına bakalım dedi iyi tamam dedik .neyse hormonlar iyi çıktı.doktor herşeyin yolunda gittiğini ve bu kanamanın klinik açıdan birşet ifade etmediğini bu şekilde birçok hastanın hamile kaldığını söyledi.neyse ben artık umudu kesmiştim zatwn.olursa ne ala olmazsa ikinciye diye kendimi hazırlarım diye içimden geçirdim ve bu şekilde karar aldım.inanın hiç dikkat etmedim kendime.nerdeyse ilaçlarımı bile içmeyecektim.saatlerini unutuyordum falan.bu sabahta bi deneyim bakalım yarına zaten test yapılacak ama orada öğrenmektense burada öğreneyim önce dediiiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeee ne gömriiiiiiim çift çizgi.rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin.çok sevinçliyim ama içim bir garip hala.çünkü inanasım gelmiyor.yarın elime sonucu almadan da inanamam sanırım.of ne çok yazdım.kusura bakmayın biraz vaktinizi almış oldum ama kaçgünür içim bi tuhaftı resmen boşaldım yazınca
günaydın kızlaaaaar.çok erken bir vakitt biliyorum ama dayanamadım ilk sizinle paylaşıyorum.uykum kaçtı saat beşte kalktım yarın test günüm ama ben öylesine bir deneyim dedim ve iki çizgiyi gördüm hem de ne çizgi t çizgisi o kadar koyu ki sanırım çoğul gebelik diye düşündüm.kaç gündür uğrayamıyordum buraya neler yaşadım neler.çarşamba gününün gelmesini hiç istemiyordum çünkü geçen ay o tarihte adet olmuştum.akşam eve bir geçtim ki iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm yıkıldım.akşamın ilerleyen saatlerin de daha da çoğaldı ben ağlamaktan başka birşey yapamıyordum.namazımı bile ağlamaktan kılamıyordum.regaip kandiliydi bu arada .eşim camiye gitti ben de biraz daha kendime geldim abdest aldım kuran okuyacam ama herşey boğazıma düğümleniyor.şimdi bile o anları yaşıyorum.annemle konuştum rahatlamak için o da dayanamadı sabaha yanıma geldi.perşembe günü hemşireyi aradım bahsettim durumdano da gel dedi.bir saatlik yoldan sonra hastaneye geldik.doktor demesin mi neden geldin yapılacak hiçbirşey yok.geldin madem hormonlarına bakalım dedi iyi tamam dedik .neyse hormonlar iyi çıktı.doktor herşeyin yolunda gittiğini ve bu kanamanın klinik açıdan birşet ifade etmediğini bu şekilde birçok hastanın hamile kaldığını söyledi.neyse ben artık umudu kesmiştim zatwn.olursa ne ala olmazsa ikinciye diye kendimi hazırlarım diye içimden geçirdim ve bu şekilde karar aldım.inanın hiç dikkat etmedim kendime.nerdeyse ilaçlarımı bile içmeyecektim.saatlerini unutuyordum falan.bu sabahta bi deneyim bakalım yarına zaten test yapılacak ama orada öğrenmektense burada öğreneyim önce dediiiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeee ne gömriiiiiiim çift çizgi.rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin.çok sevinçliyim ama içim bir garip hala.çünkü inanasım gelmiyor.yarın elime sonucu almadan da inanamam sanırım.of ne çok yazdım.kusura bakmayın biraz vaktinizi almış oldum ama kaçgünür içim bi tuhaftı resmen boşaldım yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?