nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

günaydın kızlar benimde 23 ünde transferim gerçekleşti bugun işe başladım zaman çabuk geçsin hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum

canım ya ben bu yıl üye oldum herhalde başkasıyla karıştırdın.

ben sana dememişmiydim...:))) çok mutlu oldun hepiniz umut oluyorsunuz bızlere.....

nazeyse canım bu topiğin bizlere ugur sans getirdi ve getirecegini düşünüyorum... hamile arkadaslarım bizim gibi bekleme sürecinde olanlara umut moral oluyorsunuz her hamle haberlerine seviniyoruz....inşallah gerisi kesilmeden gelir... hepinizi çok çok öpüyorum

Merhaba herkese,uzun zamandir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bu ilk tup bebek denememiz ve 23 Mayıs'ta transfer oldu.ancak suan için hiç bir degisiklik hissetmiyorum.Benimle aynı zamanlarda transferi gerçekleşen arkadaslar,belki çok erken ama aranızda herhangi bir belirti yaşayan var mı?Yazarsaniz sevinirim...

cnm bence de bu topıc bıze ugur getırdı allahım ısteyen herkese nasip etsın bu duyguyu daha cok basındayız bızı uzen arkadaslarımız da oldu fakat ne dedık yılmak yok yola devam senın sonucunu sabırla beklıyorum....ınsallah pozıtıf olacak cnm

canım allah hakkında hayırlısını versin bende şuan medicalparkta tedavi görüyorum doktorum latif bey ama ben daha iğne aşamasındayım bizdeki problemde erkek faktörü benim opudan önce mikro tese olacak eger sperm bulunursa bende senin gibi transferden sonra gün sayıcam.kendine ve bebegine çok iyi bak canım.

arkadaşlar merhaba bugün çalışmaya başladım bende çok sersem gibiyim inş yarın 98 olan soncum katlanır çok korkuyorum rabbim umutlarımızı yarım bıakmasın dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok öpüyorum

ayyyyy canım benim çok sevindim ya inş hepimizin devamı gelir elif ne yaptı acaba değeri katlan dı mı bide seni çok merak ettik biz yaaaaaaaaa

cok saol cnm iyi dileklerin için tesklr evet benımde dr um latif bey ..Allahın ıznıyle ümidim var ıns ıyı sonuclar alırız hepımız..burda hergun bı baska bebek özlemı ceken bı anne adayı sevınclı haber verınce bende onla beraber sevınıorum..ıns hepımızın hayrlı sağlikli bebekleri olur..cnm sende kendıne cok dıkkat et ..iyi haberlerını beklıyorum ınsallah

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim .inanın daha henüz kabullenmiş değilim.yarın sonucu bir öğrenirsem işte o zaman bir oh çekicem sanırım.tedavi sürecinde olan arkadaşlara allah kolaylıklar versin.benden ders alın sakın herşeyin kafaya takmayın:)))) ben kendimi üç gündür harap ettim ama rabbim güldürecek inşallah yüzümü.allah herkese nasip etsin. mavidüşüm seninle dualarım arkadaşım.

kendıne dıkkat et cnm :) Allah yardımcın olsun..inşallah sağlikli bı sekılde ılerler hamılelıgın cnm

aminnn.nilmumu sen naptın yarın buyuk ıhtımalle transferın var dimi..heyecan varmı:) bende cok vardı .yumurta toplandıktan sonra hergun benı bılgılendırıolardı embrıyo gelısımı hakkında ..hemen hergun haber beklıodum :)) bıran önce kavusayım hıssedeyım dıye..Allah yardımcın olsun cnm ...ama cok güzel bı surec :) tabı sabırsız olanlar ıcın değil:)

taze hamilemiz nasılsın.nasıl gidiyor hamilelik.sen de pek inanamamış gibisin canım.valla ben kendimi o kadar kasmıştım ki artık çok rahatım.allah ol dedimi olur.kendimi hiç sakınmıyorum.tabi yememe içmeme dikkat ediyorum :))))ayyyyy ne güzel yaaaa.çok mutluyuuuuuum.

kızlaaaar ben çıktım diğer binaya geçmem lazım.hepinizi öptüm.güzel anne adayları kendinizi sıkmayın.inşallah bu topikte herkez anne olcak.transfer için endişelenmeyin lütfen zaten anestezi oluyor .çok rahat bir süreç.siz bol bol dua edin.dünya dular üstünde dönüyor.

isim.............kısırlık sebebi..........merkez............kacıncı ........ adet gunu.........sonuc

nazayse..... ..erkek faktoru.........ankara tıp......2.deneme....... 22 nisan.........
world07........erkek faktörü..........antalya.........1.deneme........21 nisan.........
emelsunar.....kadın faktörü.......zeynep kamil.....3.deneme........16 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
moonlight.................................ankara tıp......1.deneme.........
nilmumu.......erkek faktörü............adana...............................5 mayıs........
sevilaylay...kadin faktöru............yurt disi........1.deneme.........20 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
beren84.....erkek faktörü....ist medicalpark.......1. deneme........20 mayıs.........
yumyum
baharkus............................izmir kent............3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM.........1.deneme .......24 nisan.........
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek..........5. deneme.......18 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi.......3.deneme..........7 mayıs..........
mvidus06...erkek fak...........ank medicana........1.deneme..........1 mayıs..........bir dahaki sefer insallahhhh
cdursun......erkek faktörü....ist.tüp.mrkz...........2. deneme........23 nisan.........

isim.............kısırlık sebebi..........merkez............kacıncı ........ adet gunu.........sonuc

nazayse....erkek faktoru.....ankara tıp........2.deneme..... 22 nisan.........
world07.... erkek faktörü......antalya..........1.deneme......21 nisan.........
emelsunar..kadın faktörü....zeynep kamil.....3.deneme......16 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
moonlight.........................ankara tıp........1.deneme......
nilmumu.....erkek faktörü.......adana..............................5 mayıs........
sevilaylay...kadin faktöru.....yurt disi..........1.deneme......20 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
beren84.....erkek faktörü....ist medicalpark..1. deneme.....20 mayıs.........
yumyum.......................................................................................
baharkus..........................izmir kent........3.deneme...........................
tutaste 85..erkek faktörü...şanlıurfa OSM....1.deneme .....24 nisan.........
ybngulu18..kadın faktörü....ivi tüp bebek.....5. deneme.....18 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi..3.deneme.......7 mayıs..........
mvidus06...erkek fak..........ank medicana....1.deneme.......1 mayıs..........bir dahaki sefer insallahhhh
cdursun.....erkek faktörü....ist.tüp.mrkz.......2. deneme.....23 nisan..........

Bu arada hamile haberleri görüyorum,pozitif sonuc alan arkadaşları kutluyorum,Allah tamamına erdirsin inşallah,darısı tüm bekleyenlerin basına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…