hosgeldın cnm allah yardımcın olsun ınsallah mujdelı haberlerını alırı cnm burdan..
elifff duramadın kız vallaha duramadın hadı gozun aydın cnm ınsallah degerın katlanarak artar....gozun aydın
aminnnnnn
mavimmmm gecekten rabbim bizim sabrimizi siniyor.bu uzun bir yolculuık...basından sonuna kdr ne olacagımız hıc bellı degıl...Allahım sevindirdiklerinin sevincini kursaginda bırakmasın.uzduklerını de bır an once sevındırsın ınsallah....bızı sakın bırakma...
berek sen gecen sene nisan mayıs 2011 topıgındeydın dımı yanlıs mı haturladım cnm sılanazdı topı annesı?
günaydın kızlaaaaar.çok erken bir vakitt biliyorum ama dayanamadım ilk sizinle paylaşıyorum.uykum kaçtı saat beşte kalktım yarın test günüm ama ben öylesine bir deneyim dedim ve iki çizgiyi gördüm hem de ne çizgi t çizgisi o kadar koyu ki sanırım çoğul gebelik diye düşündüm.kaç gündür uğrayamıyordum buraya neler yaşadım neler.çarşamba gününün gelmesini hiç istemiyordum çünkü geçen ay o tarihte adet olmuştum.akşam eve bir geçtim ki iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm yıkıldım.akşamın ilerleyen saatlerin de daha da çoğaldı ben ağlamaktan başka birşey yapamıyordum.namazımı bile ağlamaktan kılamıyordum.regaip kandiliydi bu arada .eşim camiye gitti ben de biraz daha kendime geldim abdest aldım kuran okuyacam ama herşey boğazıma düğümleniyor.şimdi bile o anları yaşıyorum.annemle konuştum rahatlamak için o da dayanamadı sabaha yanıma geldi.perşembe günü hemşireyi aradım bahsettim durumdano da gel dedi.bir saatlik yoldan sonra hastaneye geldik.doktor demesin mi neden geldin yapılacak hiçbirşey yok.geldin madem hormonlarına bakalım dedi iyi tamam dedik .neyse hormonlar iyi çıktı.doktor herşeyin yolunda gittiğini ve bu kanamanın klinik açıdan birşet ifade etmediğini bu şekilde birçok hastanın hamile kaldığını söyledi.neyse ben artık umudu kesmiştim zatwn.olursa ne ala olmazsa ikinciye diye kendimi hazırlarım diye içimden geçirdim ve bu şekilde karar aldım.inanın hiç dikkat etmedim kendime.nerdeyse ilaçlarımı bile içmeyecektim.saatlerini unutuyordum falan.bu sabahta bi deneyim bakalım yarına zaten test yapılacak ama orada öğrenmektense burada öğreneyim önce dediiiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeee ne gömriiiiiiim çift çizgi.rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin.çok sevinçliyim ama içim bir garip hala.çünkü inanasım gelmiyor.yarın elime sonucu almadan da inanamam sanırım.of ne çok yazdım.kusura bakmayın biraz vaktinizi almış oldum ama kaçgünür içim bi tuhaftı resmen boşaldım yazınca
nazeyse canım bu topiğin bizlere ugur sans getirdi ve getirecegini düşünüyorum... hamile arkadaslarım bizim gibi bekleme sürecinde olanlara umut moral oluyorsunuz her hamle haberlerine seviniyoruz....inşallah gerisi kesilmeden gelir... hepinizi çok çok öpüyorum
coktandır yazılanları okuyorum ama yorum atmak ancak nasip oldu.her sayfada ayrı arkadasın heyecanını yasadım :) inş Rabbim bu güzel muradımızı en kısa zamanda bize verir.bende 4,5 yıllık evliyim 3 aşılama geçirdim 2 sene önce..eşimden kaynaklıydı sorunumuz bizim ..suan bekleme sürecindeyim :) ayın 22 sinde transferim oldu.ilk denemem benim..ilk tüp bebeğim.inş kucaklarımız dolar Allahın izniyle..bende medical parkta yaptrdım ıvf imi..ekipten gayet memnun kaldım 4.000 hastane için 2.000 de ilaclarım tuttu ..hiç belirti aramıyorum kendimde..sadece test günümü bekliyorum..cubuk testte yapmıcam :) cok yanıltıcı gelio bana sabırla beklicem insallah ..ben cok yatmadım kızlar dikkat ettim kendime hep ilk 5 gün dinlendim uzanarak ama yemek ,bulasık gibi hafif işlerimi yapıorum..Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş. tutmayan arkadsllar morallarını bozmasınlar dıcem ama ınsanın elınde değilara ara sizlerle beraber olurum ıns..dıkkat edın kendınıze.
ayyyyy canım benim çok sevindim ya inş hepimizin devamı gelir elif ne yaptı acaba değeri katlan dı mı bide seni çok merak ettik biz yaaaaaaaaagünaydın kızlaaaaar.çok erken bir vakitt biliyorum ama dayanamadım ilk sizinle paylaşıyorum.uykum kaçtı saat beşte kalktım yarın test günüm ama ben öylesine bir deneyim dedim ve iki çizgiyi gördüm hem de ne çizgi t çizgisi o kadar koyu ki sanırım çoğul gebelik diye düşündüm.kaç gündür uğrayamıyordum buraya neler yaşadım neler.çarşamba gününün gelmesini hiç istemiyordum çünkü geçen ay o tarihte adet olmuştum.akşam eve bir geçtim ki iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm yıkıldım.akşamın ilerleyen saatlerin de daha da çoğaldı ben ağlamaktan başka birşey yapamıyordum.namazımı bile ağlamaktan kılamıyordum.regaip kandiliydi bu arada .eşim camiye gitti ben de biraz daha kendime geldim abdest aldım kuran okuyacam ama herşey boğazıma düğümleniyor.şimdi bile o anları yaşıyorum.annemle konuştum rahatlamak için o da dayanamadı sabaha yanıma geldi.perşembe günü hemşireyi aradım bahsettim durumdano da gel dedi.bir saatlik yoldan sonra hastaneye geldik.doktor demesin mi neden geldin yapılacak hiçbirşey yok.geldin madem hormonlarına bakalım dedi iyi tamam dedik .neyse hormonlar iyi çıktı.doktor herşeyin yolunda gittiğini ve bu kanamanın klinik açıdan birşet ifade etmediğini bu şekilde birçok hastanın hamile kaldığını söyledi.neyse ben artık umudu kesmiştim zatwn.olursa ne ala olmazsa ikinciye diye kendimi hazırlarım diye içimden geçirdim ve bu şekilde karar aldım.inanın hiç dikkat etmedim kendime.nerdeyse ilaçlarımı bile içmeyecektim.saatlerini unutuyordum falan.bu sabahta bi deneyim bakalım yarına zaten test yapılacak ama orada öğrenmektense burada öğreneyim önce dediiiiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeee ne gömriiiiiiim çift çizgi.rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin.çok sevinçliyim ama içim bir garip hala.çünkü inanasım gelmiyor.yarın elime sonucu almadan da inanamam sanırım.of ne çok yazdım.kusura bakmayın biraz vaktinizi almış oldum ama kaçgünür içim bi tuhaftı resmen boşaldım yazınca
canım allah hakkında hayırlısını versin bende şuan medicalparkta tedavi görüyorum doktorum latif bey ama ben daha iğne aşamasındayım bizdeki problemde erkek faktörü benim opudan önce mikro tese olacak eger sperm bulunursa bende senin gibi transferden sonra gün sayıcam.kendine ve bebegine çok iyi bak canım.
arkadaşlar merhaba bugün çalışmaya başladım bende çok sersem gibiyim inş yarın 98 olan soncum katlanır çok korkuyorum rabbim umutlarımızı yarım bıakmasın dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok öpüyorum
nazeyse canım bu topiğin bizlere ugur sans getirdi ve getirecegini düşünüyorum... hamile arkadaslarım bizim gibi bekleme sürecinde olanlara umut moral oluyorsunuz her hamle haberlerine seviniyoruz....inşallah gerisi kesilmeden gelir... hepinizi çok çok öpüyorum
Merhaba herkese,uzun zamandir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bu ilk tup bebek denememiz ve 23 Mayıs'ta transfer oldu.ancak suan için hiç bir degisiklik hissetmiyorum.Benimle aynı zamanlarda transferi gerçekleşen arkadaslar,belki çok erken ama aranızda herhangi bir belirti yaşayan var mı?Yazarsaniz sevinirim...
Bu arada hamile haberleri görüyorum,pozitif sonuc alan arkadaşları kutluyorum,Allah tamamına erdirsin inşallah,darısı tüm bekleyenlerin basına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?