nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Canım beni unuttun mu bende hamileyimliste ye beni ekler misin 2. Deneme adana başkent sat:01.05.2012 KADIN FAKTÖRÜ

Son düzenleme:

canım cım 14 yumurta toplmışlar 10 sağlıklıymış 9 u döllenmiş bugunde aradı embrıyologumuz bugunde gelişiyolarmış hersey normlmiş.. ya yarın yada carsamba transfer var... heycan yk galıba bebişimizi bana verdıkten sonra heyecan başlıycak diye düşünüyorum...... bakalım hersey yarın belli olacak bu arada transferdede anestezı oluyomu onu sormayı unuttummmmm..

inşllh canım yaaa. doktorumuz umutlu konuşmuştu şimdide 9 embrıyomuz var buyuk ihtimalle ya yarın yada carsamba transfer olacak... izinizden geliyorummmmmmmm......

canlarım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim
bende bir sorun yok giremedim nete
gittim tahlil yaptırdım bugün herşey yolunda şükür
kızlar çoğul gebelik geliyor galiba size
allah hayırlısını nasip etsin
mavidüşüm rabbim böyle hayırlı görmüş sakın üzülme cnm bnm dualarım seninle inan

valla kızlar bende hala kabullenmiş değilim kendimi tuhaf hissediyorum
ne hissedeceğimide bilmiyorum.acayip bişey yaaa
aman kızlar bundan sonra çok dikkat...
canlarım yaaa yüce rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin.amin

yok olmuyo acısız bır işlem ..sadece ıdrara sıkısık oluyosun o esnada transferın gerceklesıo cnm

arkadaşlar yardım ben de tüp bebek tedavisindeyim bugün 3. günüm 3 gündür hiç bir falso yapmadım yattım dolaştım dikkat ettim. eğilip kalkmadım ani hareketler yapmadım ama az önce unuttum yere telefonum düştü eğilip aldım. birşey olmuş mudur??????? ne olur bir şey söyleyinnnnnn...

bisey olmaz sen benim yaptiklarimi duysan.ama bu kadat stres yapmaman lazim.bol sanslar..

inşllh canım yaaa. doktorumuz umutlu konuşmuştu şimdide 9 embrıyomuz var buyuk ihtimalle ya yarın yada carsamba transfer olacak... izinizden geliyorummmmmmmm......

nil sevindim canım transfer de anestezi yok ama ağrı da hiç olmuyor zaten o anın tadını çıkar bide ısrar et 2 tane koysunlar kalanları da dondursunlar

nil sevindim canım transfer de anestezi yok ama ağrı da hiç olmuyor zaten o anın tadını çıkar bide ısrar et 2 tane koysunlar kalanları da dondursunlar

vanım ısrar edim de iki tane koyuyolar mı yasa gereği koymuyolardı???
ay koysalar ne iyi olurdu tutma ihtimali yükselirdi...

kızlar akşam eve geldiğimde lavabonun kenarında sabah yaptığım test hala duruyordu sevinçle bir daha mutlu oldum sonra biraz inceledim ki yanında LH yazıyor sonra bana birden DANK dedibu ovulasyon testi.evde bir tane hamilelik testi vardı yaptım.ikinci çizgi hafif göründü diye üzüldüm internetten bir araştırdım ki hamileyim.yaaaaaa varyaaaaa bu yaşadıklarım beni ne hale getirdi tahmin edersiniz.yarın şu testi bir yaptıraydım da şu çelişkilerden kurtulaydım.ben de naptımı bilmiyorum inanın.neyseki çok şükür yide pozitiffi gördüm.bir gün içinde iki sevinç birüzüntü.neyse allah hayra çıkarsın

vanım ısrar edim de iki tane koyuyolar mı yasa gereği koymuyolardı???
ay koysalar ne iyi olurdu tutma ihtimali yükselirdi...

canım transfer ne zaman olacak.inşallah iki adet koyarlar.sen mümkün olduğunca duygu sömürüsü yap.koysynlar

canım lütfen böyle şeylere kafanı takma.hiç birşey olmaz.ben herşeyi de yaptım.hiç kendinmi sakınmadım desem yeridir.hatta doğru düzgün yatmadım.yataklar sanki batıyorduişe başladım kendimi işe yoğunlaştırmaya baktım.bunlara hiç takılma.çamaşır asarım toplarım.yemek hazırlarım bazen saatlerce ayakta kalırım yürürüm.onlat mikroskobik zaten kafanı takma.zaten rahim de pürüssüz biiryer değil.girintili onlar o girintilede saklanıyorlar

canım ben sweni diğer topikten görmüştüm sen ne durumdasın.hanbi aşamadasınben de topikleri takip ediyorum amamaklamıda tutmak zor oluypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…