saol cnmmm sen ne durumdasın?
aminnn.nilmumu sen naptın yarın buyuk ıhtımalle transferın var dimi..heyecan varmı:) bende cok vardı .yumurta toplandıktan sonra hergun benı bılgılendırıolardı embrıyo gelısımı hakkında ..hemen hergun haber beklıodum :)) bıran önce kavusayım hıssedeyım dıye..Allah yardımcın olsun cnm ...ama cok güzel bı surec :) tabı sabırsız olanlar ıcın değil:)
cnm bence de bu topıc bıze ugur getırdı allahım ısteyen herkese nasip etsın bu duyguyu daha cok basındayız bızı uzen arkadaslarımız da oldu fakat ne dedık yılmak yok yola devam senın sonucunu sabırla beklıyorum....ınsallah pozıtıf olacak cnm
23 Mayıs'ta transferim gerçekleşti,su an beklemeyeyim,4 Haziran'da alicam sonucu,heyecanla bekliyorum.Yalniz erken mı bilmiyorum ama hiç bı belirti hissetmiyorum( sen nasılsın nasıl gidiyor??
inşllh canım yaaa. doktorumuz umutlu konuşmuştu şimdide 9 embrıyomuz var buyuk ihtimalle ya yarın yada carsamba transfer olacak... izinizden geliyorummmmmmmm......
arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim .inanın daha henüz kabullenmiş değilim.yarın sonucu bir öğrenirsem işte o zaman bir oh çekicem sanırım.tedavi sürecinde olan arkadaşlara allah kolaylıklar versin.benden ders alın sakın herşeyin kafaya takmayın:)))) ben kendimi üç gündür harap ettim ama rabbim güldürecek inşallah yüzümü.allah herkese nasip etsin. mavidüşüm seninle dualarım arkadaşım.
nilcim hadi hayırlısı rabbim yüzüne gülecek inşallah
dualar hep size canlarım
canım cım 14 yumurta toplmışlar 10 sağlıklıymış 9 u döllenmiş bugunde aradı embrıyologumuz bugunde gelişiyolarmış hersey normlmiş.. ya yarın yada carsamba transfer var... heycan yk galıba bebişimizi bana verdıkten sonra heyecan başlıycak diye düşünüyorum...... bakalım hersey yarın belli olacak bu arada transferdede anestezı oluyomu onu sormayı unuttummmmm..
arkadaşlar yardım ben de tüp bebek tedavisindeyim bugün 3. günüm 3 gündür hiç bir falso yapmadım yattım dolaştım dikkat ettim. eğilip kalkmadım ani hareketler yapmadım ama az önce unuttum yere telefonum düştü eğilip aldım. birşey olmuş mudur??????? ne olur bir şey söyleyinnnnnn...
cnm bnm h.g hayırlı haberler alırız inşallah
allah razı olsun.... yapmamaya çalışıyorum ama ne yapayım çok sağol cevap verdin yüreğim ferahladı....
bisey olmaz sen benim yaptiklarimi duysan.ama bu kadat stres yapmaman lazim.bol sanslar..
inşllh canım yaaa. doktorumuz umutlu konuşmuştu şimdide 9 embrıyomuz var buyuk ihtimalle ya yarın yada carsamba transfer olacak... izinizden geliyorummmmmmmm......
nil sevindim canım transfer de anestezi yok ama ağrı da hiç olmuyor zaten o anın tadını çıkar bide ısrar et 2 tane koysunlar kalanları da dondursunlar
vanım ısrar edim de iki tane koyuyolar mı yasa gereği koymuyolardı???
ay koysalar ne iyi olurdu tutma ihtimali yükselirdi...
arkadaşlar yardım ben de tüp bebek tedavisindeyim bugün 3. günüm 3 gündür hiç bir falso yapmadım yattım dolaştım dikkat ettim. eğilip kalkmadım ani hareketler yapmadım ama az önce unuttum yere telefonum düştü eğilip aldım. birşey olmuş mudur??????? ne olur bir şey söyleyinnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?