canım transfer ne zaman olacak.inşallah iki adet koyarlar.sen mümkün olduğunca duygu sömürüsü yap.koysynlar
kızlar akşam eve geldiğimde lavabonun kenarında sabah yaptığım test hala duruyordu sevinçle bir daha mutlu oldum sonra biraz inceledim ki yanında LH yazıyor sonra bana birden DANK dedibu ovulasyon testi.evde bir tane hamilelik testi vardı yaptım.ikinci çizgi hafif göründü diye üzüldüm internetten bir araştırdım ki hamileyim.yaaaaaa varyaaaaa bu yaşadıklarım beni ne hale getirdi tahmin edersiniz.yarın şu testi bir yaptıraydım da şu çelişkilerden kurtulaydım.ben de naptımı bilmiyorum inanın.neyseki çok şükür yide pozitiffi gördüm.bir gün içinde iki sevinç birüzüntü.neyse allah hayra çıkarsın
yarın kaçını günün oluyo şekerim... idrarda çıktıgına göre 12 felan olsa gerek
çok sağolun ben de yeni başladım ilk denemem ondan korkuyorum... neler yaptım bu zamana kadar olmadı pko luyum artık tüp bebeğe başladık 13 yumurtam alındı 11 i döllendi. 3 ünü dondurduk 1 ini koydular. bugün 3. günüm bakalım.
ya yarın ya da carsamba yapcaklar .. bizim cocukların gelişimine göreyaaa iki ağlayım salya sümük belki koyarlar ...
nasılsın canım transfere de az kalmış.hadi hayırlısı bak burası uğurlu bir topik inşallah seninde hamileyiiiiiiiiim:)))) haberlerini alacazçbebeklerimizden bahsedecez.isimlerini paylaşacaz.doğum tarihlerini konuşacaz.herşey yolunda gidecek inşallah.trasferden hic korkma.idrara sıkışık çıkıyorsun ya mümkünse sonda iste çok rahat oluyor anında boşaltıyorlar.eğer imkan varsa yap.ve o gün mümkünde yolculuk yapma ben hastanede kalmıştım.ve belirtilere takılma.benim yaşadıklarımı okumuşundur kanamaya kadar yaşadım.yani neyin olduğu hiç belli olmuyor.sadece kasık ağrıları ve son günlere yaKIN RAHMİNDE DOlgunuk ve adet sancıları oluyor.gerçi oldukça belirti yazdım ama:))) kafana göre takıl.ben hergün küvü ve yeşil biber yedim c vitamini çok yüksek metabolizmeyı güçlendirir.onun dışında kendini hamile gibi hisset:))))
bütün kozlarını kullan tatlım.bize turan çetin birtane koyarız yasa böyle demişti ama.kim anlayacan ki kaç tane koyduklrını.koysunlar birkaç tane yav
allah razı olsun.... yapmamaya çalışıyorum ama ne yapayım çok sağol cevap verdin yüreğim ferahladı....
canım benım daha transfer olmadan kendimi hamile gibi hissettim.. elim karnımda geziyom nerdeyseevdede iki gündür şu espri dönüyor... çocuklarım adanada ben hatayda evlat özlemi ne zormuş....
anlıycagın baya bi moda girdim .. doktorada 2 adet ortaya bi atıvermesi için bi ısrar edeyım... şansımız ikiye katlansın bakalım... şu 1 ay gecti de 12 gün nasıl geccek hiiiiiçççç bilmiyorum....
canım benım daha transfer olmadan kendimi hamile gibi hissettim.. elim karnımda geziyom nerdeyseevdede iki gündür şu espri dönüyor... çocuklarım adanada ben hatayda evlat özlemi ne zormuş....
anlıycagın baya bi moda girdim .. doktorada 2 adet ortaya bi atıvermesi için bi ısrar edeyım... şansımız ikiye katlansın bakalım... şu 1 ay gecti de 12 gün nasıl geccek hiiiiiçççç bilmiyorum....
huhuwwww ben de turan cetinde yapıom dktorum feza burak .. bi konuşum bakim.. tutmazsa size gelmeyiz felann diyim ....sen nerde yapmıştın bu arada
ben progestanı vijandan koyuyorum fitil gibi bi yan etkisi felan olmuyo...
sanırınm hap olarak kullanan birtek benim:)))benim ilk günden beri bu şekilde ouyor.bilemedim ki olmazsa doktora diyecem.inan gözlerimi zor açıyorum.bir saaten sonra kendime geliyorum
tutaste crınon jel de kullanıomusun nil sen kullanıonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?