nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

çok sağolun ben de yeni başladım ilk denemem ondan korkuyorum... neler yaptım bu zamana kadar olmadı pko luyum artık tüp bebeğe başladık 13 yumurtam alındı 11 i döllendi. 3 ünü dondurduk 1 ini koydular. bugün 3. günüm bakalım.

yarın kaçını günün oluyo şekerim... idrarda çıktıgına göre 12 felan olsa gerek

nasılsın canım transfere de az kalmış.hadi hayırlısı bak burası uğurlu bir topik inşallah seninde hamileyiiiiiiiiim:)))) haberlerini alacazçbebeklerimizden bahsedecez.isimlerini paylaşacaz.doğum tarihlerini konuşacaz.herşey yolunda gidecek inşallah.trasferden hic korkma.idrara sıkışık çıkıyorsun ya mümkünse sonda iste çok rahat oluyor anında boşaltıyorlar.eğer imkan varsa yap.ve o gün mümkünde yolculuk yapma ben hastanede kalmıştım.ve belirtilere takılma.benim yaşadıklarımı okumuşundur kanamaya kadar yaşadım.yani neyin olduğu hiç belli olmuyor.sadece kasık ağrıları ve son günlere yaKIN RAHMİNDE DOlgunuk ve adet sancıları oluyor.gerçi oldukça belirti yazdım ama:))) kafana göre takıl.ben hergün küvü ve yeşil biber yedim c vitamini çok yüksek metabolizmeyı güçlendirir.onun dışında kendini hamile gibi hisset:))))

hadi hayırlısı bakalım canım senin de güzel haberlerini alacaz inşallah.

ya yarın ya da carsamba yapcaklar .. bizim cocukların gelişimine göre yaaa iki ağlayım salya sümük belki koyarlar ...

bütün kozlarını kullan tatlım.bize turan çetin birtane koyarız yasa böyle demişti ama.kim anlayacan ki kaç tane koyduklrını.koysunlar birkaç tane yav

canım benım daha transfer olmadan kendimi hamile gibi hissettim.. elim karnımda geziyom nerdeyse evdede iki gündür şu espri dönüyor... çocuklarım adanada ben hatayda evlat özlemi ne zormuş....
anlıycagın baya bi moda girdim .. doktorada 2 adet ortaya bi atıvermesi için bi ısrar edeyım... şansımız ikiye katlansın bakalım... şu 1 ay gecti de 12 gün nasıl geccek hiiiiiçççç bilmiyorum....

canım ya progaestan hap olarak mı kullanıyorsun jel olarak mı.ben hap olarak ulaanıyorum ve çok baş dönmesi ve halsizlik yapıyorbu durumda olan varmı acab.felafet oluyorum.namaza kalkacan kalkamıyorum.geçmesini bekliyorum

bütün kozlarını kullan tatlım.bize turan çetin birtane koyarız yasa böyle demişti ama.kim anlayacan ki kaç tane koyduklrını.koysunlar birkaç tane yav

huhuwwww ben de turan cetinde yapıom dktorum feza burak .. bi konuşum bakim.. tutmazsa size gelmeyiz felann diyim ....sen nerde yapmıştın bu arada

ben de öyle diyordum bir an önce kavuşayı miniklerime onlae bensiz ait oldukları yere gelsinle diyordum.transferden sonra her vakitte felak nas ayetelkürsi okudum onlara üfledim okşadım sevgiyle büyüttüm.evet canım bu 12 gün gerçekten geçmiyor.daha önce hergün ilaçç falan kullandığın için bir hareket oluoyr hastaneye gidip geliyorsun.ama 12 gün bütün bunlsrdsan uzakta geçmek bilmiyor.kendini oyalayacak şeylwer bul

evlat özlemı hee:))) yaa cok güldüm cnm :))) cok tatlısın ya esprilerin n harıka yanlız:))))

huhuwwww ben de turan cetinde yapıom dktorum feza burak .. bi konuşum bakim.. tutmazsa size gelmeyiz felann diyim ....sen nerde yapmıştın bu arada

ben şanlıurfada yaptırıyprum canım.adanalıyız da ondan turan çetini biliyorum.ama benim bu doktor 4 tadne koydu demekki koyuluyor.benimle başlayan 3 arkadaşşa da 3er tane koydu ihtimali yükseltmek için.amn senin doktora bizim mekanı söyleme de mazallah şikayetçi falan olurlar:)))))

ben progestanı vijandan koyuyorum fitil gibi bi yan etkisi felan olmuyo...

sanırınm hap olarak kullanan birtek benim:)))benim ilk günden beri bu şekilde ouyor.bilemedim ki olmazsa doktora diyecem.inan gözlerimi zor açıyorum.bir saaten sonra kendime geliyorum

tutunbanannem,nilmumu,sevtaporhantatlılar ben namaza gider.biraz rabbimle hasbihaledeyim dertleşeyim.gelecem inşallah.öpüldünüz tatlı şeker anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…