nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Selam canlar, bende bugün idrar testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm malesef yarına hazırlık oldu.

Selam canlar, bende bugün idrar testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm malesef yarına hazırlık oldu.

tatlım sen de ben gibi sabısızsın.lütfen idrar testine güvenme birçok arkadaşın o şekildekanda hemile old. öğrenildi.hiç belli olmazbu arada kaçıncı günün ve kaç embriyo var.belk bir tane transfer edildiyse idrardan belli olmaz.lütfen kötü düşünme

evet canım her hasta grubuna başka ilaç veriliyor.atnı anda tedavi gördüğümüz arkaşlara da doktor başka ilaçlar verdi.

canım 11. gün bugün, yarın test günüm. 2 tane transfer edildi. hakkımızda hayırlısı diyorum artık, sanırım sende yarın kanda baktıracaksın.

23 Mayıs'ta transferim gerçekleşti,su an beklemeyeyim,4 Haziran'da alicam sonucu,heyecanla bekliyorum.Yalniz erken mı bilmiyorum ama hiç bı belirti hissetmiyorum( sen nasılsın nasıl gidiyor??

brn de cok korkrak keseyı ve kalbı beklıyorum cnm gecen sefer kımyasalla sonuclandı o yuzden cok tedırgınım hepimizi allah tamamına erdırsın ınsallahhhh
belirti arama hayatim ya 10 gun olcak sonucu ogrenelı bende hala belırtı yok
Canım beni unuttun mu bende hamileyimliste ye beni ekler misin 2. Deneme adana başkent sat:01.05.2012 KADIN FAKTÖRÜ
cnm unutmadım sen bılgılerını vermemıstın heralde hemen yazıyorum cnm

duruuu transferımın 14.gununde oyle sılıktı kı yanı demek test gunumden once yapsaydım cok moralım bozulurdu guvenme hayatım ıdrara kan yap ve rahatla bıze de hbr et cnm

23 Mayıs'ta transferim gerçekleşti,su an beklemeyeyim,4 Haziran'da alicam sonucu,heyecanla bekliyorum.Yalniz erken mı bilmiyorum ama hiç bı belirti hissetmiyorum( sen nasılsın nasıl gidiyor??

brn de cok korkrak keseyı ve kalbı beklıyorum cnm gecen sefer kımyasalla sonuclandı o yuzden cok tedırgınım hepimizi allah tamamına erdırsın ınsallahhhh
belirti arama hayatim ya 10 gun olcak sonucu ogrenelı bende hala belırtı yok
Canım beni unuttun mu bende hamileyimliste ye beni ekler misin 2. Deneme adana başkent sat:01.05.2012 KADIN FAKTÖRÜ
cnm unutmadım sen bılgılerını vermemıstın heralde hemen yazıyorum cnm

duruuu transferımın 14.gununde oyle sılıktı kı yanı demek test gunumden once yapsaydım cok moralım bozulurdu guvenme hayatım ıdrara kan yap ve rahatla bıze de hbr et cnm

canım 11. gün bugün, yarın test günüm. 2 tane transfer edildi. hakkımızda hayırlısı diyorum artık, sanırım sende yarın kanda baktıracaksın.

durulıfe keske ıdrar yerıne kan testı yaptrsaydın cnm ..ama ümidini yıtrme henuz kesın sonuc veren kan testını görmemıssın.Insallah hamılesındır cnm..cogu cubuk testler dandık oluo ..hep okuduk burda..insallah cnm iyi haberlerını beklıoruz..her durumda ıyı haberıni canım..

bu arada nazeyse senıde takıp ettım cnm tebrık ederım sağlikli bı surec dılerım sana.. ıns kucana alırsın bebeğini sağlikli bır sekılde,Allah bızleerede nasıp eder ınsallah

isim.............kısırlık sebebi..........merkez............kacıncı ........ adet gunu.........sonuc

nazayse....erkek faktoru.....ankara tıp........2.deneme..... 22 nisan.........
world07.... erkek faktörü......antalya..........1.deneme......21 nisan.........
emelsunar..kadın faktörü....zeynep kamil.....3.deneme......16 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
moonlight.........................ankara tıp........1.deneme......
nilmumu.....erkek faktörü.......adana..............................5 mayıs........
sevilaylay...kadin faktöru.....yurt disi..........1.deneme......20 nisan..........bir dahaki sefer insallahhhh
beren84.....erkek faktörü....ist medicalpark..1. deneme.....20 mayıs.........
yumyum.......................................................................................
baharkus..........................izmir kent........3.deneme...........................
tutaste 85..erkek faktörü...şanlıurfa OSM....1.deneme .....24 nisan.........
ybngulu18..kadın faktörü....ivi tüp bebek.....5. deneme.....18 nisan.........bir dahaki sefer insallahhhh
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi..3.deneme.......7 mayıs..........
mvidus06...erkek fak..........ank medicana....1.deneme.......1 mayıs.........bir dahaki sefer insallahhhh
cdursun.....erkek faktörü....ist.tüp.mrkz.......2. deneme.....23 nisan..........
nergiz2002.kadın faktoru.......adana............2.deneme.......1 mayıs........

tutunbanaannem....erkek faktörü...ist medical park...1.deneme....5 mayıs.....

bu arada nazeyse senıde takıp ettım cnm tebrık ederım sağlikli bı surec dılerım sana.. ıns kucana alırsın bebeğini sağlikli bır sekılde,Allah bızleerede nasıp eder ınsallah

cnm bnm cok tesekkur ederim allah razı olsun cok korkuyoum tabıı 1 kımyasal yasadım bunda da bı terslık olacak dıye.Darısı senle beraber tuummmmm isteyenlere en kısa zamanda rabbim evlat hasetiyle imtihan etmesin hic bir kulunu.her seyın vaktı zamanı var diye dusunuyıorum hep sonuna kdr ugrasıcaz bizim de sınavımız bu allah baska dert vermesın....

amin cnmm..topiğin genele uğurlu geldi:)) basta sana cnm..pek cok guzel haberler aldık ıns sonu kesılmezz..bı arkadstan haber gelınce kendımmıs gıbı sevınıorum cunku ko zor sureclerı bılıorm ..ıns sağlikli bebeklerımız olurr Allahın ıznıyle.

isim.............kısırlık sebebi..........merkez............kacıncı ........ adet gunu.........sonuc

nazayse....erkek faktoru.....ankara tıp........2.deneme..... 22 nisan........
world07.... erkek faktörü......antalya..........1.deneme......21 nisan........
emelsunar..kadın faktörü....zeynep kamil.....3.deneme......16 nisan........bir dahaki sefer insallahhhh
moonlight.........................ankara tıp........1.deneme......
nilmumu.....erkek faktörü.......adana..............................5 mayıs........
sevilaylay...kadin faktöru.....yurt disi..........1.deneme......20 nisan........bir dahaki sefer insallahhhh
beren84.....erkek faktörü....ist medicalpark..1. deneme.....20 mayıs.........
yumyum.......................................................................................
baharkus..........................izmir kent........3.deneme...........................
tutaste 85..erkek faktörü...şanlıurfa OSM....1.deneme .......24 nisan.....
ybngulu18..kadın faktörü....ivi tüp bebek.....5. deneme......18 nisan......bir dahaki sefer insallahhhh
delimai1.....erkek faktörü...alman hastanesi..3.deneme.......7 mayıs..........
mvidus06...erkek fak..........ank medicana....1.deneme.......1 mayıs......bir dahaki sefer insallahhhh
cdursun.....erkek faktörü....ist.tüp.mrkz.......2. deneme.....23 nisan..........
nergiz2002.kadın faktoru.......adana............2.deneme.......1 mayıs.....
tutunbanaannem..e. fak....ist medical park...1.deneme.......5 mayıs.......

evt cnm dertler ortak huzunler sevıncler her sey ortak benım hıc bır arkadasım yasadıgım sıkıntılarımı bılmez burası her seyımı bılır bu ıs boyle o yuzden hep destegız tam destegız allahın ıznıyle hepımızın kucakları dolacak bu ugurda emek verenlerın cabaları bosa gtmeyecek emınım ben ınanalım dua edelım yeter ki...

Hayırlı akşamlar. Bende geçensene adana başkentte yaptırdım ama olmadı.urfa da ögretmenlik yaptıgım için osm de düşünüyoruz. Tutaste ve diger arkadaşların güzel haberlerini duydukça cook seviniyorum.allah tamamını erdirsin. Tutaste bu arada bende adanalıyım. Senin güzel haberini duyunca senın adına sevindim kendi adıma da bi ışık oldu. Osm den memnun kaldınmı ne kadar tuttu acaba. Isteyince de oluyormu 1den fazla embriyo... Canım cevaplarsan sevinirim . Allah hepimize kolaylık versin.

Benim guzel arkadaslarim mesajlarinizi aminlerle ve gozyaslariya okudum.
DURUCUM bitanem idrar testiyle uzme kendini.insallah kanda guzel bi deger cikar.idrara guvenme.dua ediyorum.aglayarak ettim bile hatta sana tutasteme nilmumuya ve yeni arkadaslara.
TUTASTEEEEM gulum benim.yarin insallah sevinecegiz gulum.hayirli haberlerini bekliyorum dualarla...
NILMUMU cicim hadi bakalim carsamba bitiyor evlat ozlemin alemsin sen
NERGIZIIIIM her mesaji beni aglatan can arkadasim. Insallah degerlerin guzel devam eder.
ELIFIM ide unutmadimki oda bitanem benim.biliyorum hep uzuldunuz ve dua ettiniz ediyorsunuz.Rabbim razi olsun insallah...
NAZAYSE WORLD BEREN kusmesin sakin.cici anneler hepinizide cok seviyorum ve dua ediyorum...
Sevgili Yeni arkadaslar sizlere de dua ediyorum insallah hepinizde hayirli mujdeli haberlerle gelirsiniz.
Dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim benim

elfcvk sebepsiz ist.erdem has. 1.deneme 3.mayıs sonuç pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…