brn de cok korkrak keseyı ve kalbı beklıyorum cnm gecen sefer kımyasalla sonuclandı o yuzden cok tedırgınım hepimizi allah tamamına erdırsın ınsallahhhh
belirti arama hayatim ya 10 gun olcak sonucu ogrenelı bende hala belırtı yok
Sagol canım,rahatlatın beni,gerçi çok düşünmüyorum artık,Allah buyuk,o ne isterse o olacak,gercegi öğrenmeye 5 gün kaldı zaten..
Sen de olumlu duşun ki hersey guzel olsun,inşallah saglikla kucağına alırsın bebisini)
dikkat dikkattt topiğimizee bir adet hamile dahaaaaaa hayırlı uğurlu olsunnnnnselam kızlar değerim 284,36 çooooooooook mutluyum.allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim isteyen herkese versin inşallah
tutaste crınon jel de kullanıomusun nil sen kullanıonmu
selam kızlar değerim 284,36 çooooooooook mutluyum.allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim isteyen herkese versin inşallah
ya kızlar bizim minnoşlar hala gözlem altındalarmış hepsi iyi gidiyomuş aynı seviyedelermiş.. o yuzden secememişler biri öne çıksa seceklermiş ama eşit diye secemmişler... o yuzden bı gun daha ertelediler ya yarın ya perşembe.... at yarışı sankiiiiii birinci olanı alcaklar....
kardeş dayanışması işte hepsi aynı....
ay evet o kadar bekledik te insan işin içine girince zaman geçmiyo .....kız allah iyiğini versin
sonu hayırlı olsunda 3 gün beklesinler isterlerse
brn de cok korkrak keseyı ve kalbı beklıyorum cnm gecen sefer kımyasalla sonuclandı o yuzden cok tedırgınım hepimizi allah tamamına erdırsın ınsallahhhh
belirti arama hayatim ya 10 gun olcak sonucu ogrenelı bende hala belırtı yok
Sagol canım,rahatlatın beni,gerçi çok düşünmüyorum artık,Allah buyuk,o ne isterse o olacak,gercegi öğrenmeye 5 gün kaldı zaten..
Sen de olumlu duşun ki hersey guzel olsun,inşallah saglikla kucağına alırsın bebisini)
amın cnm bnm cok saol.sen de sıkma canını takılma belırtılere rabbım nasıp etmısse ancak olacak yoksa nafıle...
selam kızlar değerim 284,36 çooooooooook mutluyum.allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim isteyen herkese versin inşallah
ayyyy cok sevındım cnm hayırlı olsunnn bence de cogul gebelık bu :)
ya kızlar bizim minnoşlar hala gözlem altındalarmış hepsi iyi gidiyomuş aynı seviyedelermiş.. o yuzden secememişler biri öne çıksa seceklermiş ama eşit diye secemmişler... o yuzden bı gun daha ertelediler ya yarın ya perşembe.... at yarışı sankiiiiii birinci olanı alcaklar....
kardeş dayanışması işte hepsi aynı....
kızlar okudum okudum ancak bitirdim...
tutaste çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin...
nilmumu çok alemsin ya seni okurken gülmekten duramıyorum anneme bile anlattım seni o da gülüyor....topiğin neşe kaynağı...
benim test günüme 3 gün kaldı her gelen bişey hissediyor musun diye soruyor..ben de hiç birşey hissetmiyorum diyorum...
eşim gözlerimin içine bakıyor nasılım diye ne hissediyorsun öncekiler gibimi diyor...
ne diyim yani şu an hiç bir şey hissetmiyorum ilaçlardan dolayı bol bol gazım var...
progestan hap vajinadan3 defa 2 tane, estrofem günde 3 kere...coraspin 1 tane.elevit 1 tane...ilaçlarım bunlar...
hamile olan arkadaşlar bi değişiklik hissettiniz mi test gününe kadar...merak ettim...
bugun test gunundu cnm hyrlı haberlerını beklıoruz ınsallahhhhKızlar merhaba;
Ben de sizlerdenim17 mayıs'ta taransferim yapıldı. BU gün 10.gün ve bu salı - 12.gün- testimi yaptırıcam.. Karnım şişti, çok sık tuvaletim geliyoor. Acaba idrar yollarımımı üşüttüm desem,yanma yok.. Bir garip haller. bu gün 1kaç kere de kramp girdi.. psikiloji hükmediyor vücuda ya.. nasılda hiç bir şey belli olmadan belirtileri yaşamaya başladım.
herşeye hazırlıklı olmak lazım;
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin;
Allah rahatlık versin
elıfcvk senın adetın 3 mayısta test sonucun hangı gune denk gelıodu cnm sonucunu ne zaman aldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?