cnm ne sabırsızmıssın:))8. günü bi de:)) yada cesaretlıymıssın dıyım.Allah sağlikli bı sekılde kucana almaayı nasıp etsın cnm.cok guzel bı duygudr emınımcnm 17 mayıs tranferdi normalde 28 mayıs yani dün test günümdü ama ben dayanamayıp 8.günü test yaptım
şükür pozitifi gördüm testi tekrarladım dün herşey olması gerektiği gibi katlanarak gitmiş
cnm ne sabırsızmıssın:))8. günü bi de:)) yada cesaretlıymıssın dıyım.Allah sağlikli bı sekılde kucana almaayı nasıp etsın cnm.cok guzel bı duygudr emınım
nergizcim h.g
nasılsın annecik nasıl gidiyor duygular ne durumda anlat bakalım
kızlar be salak gibiyim hiç bişey hissetmiyorum
veee uyumak istiyoruuuummm
Allah tamamını erdirsin.TUTASTE85 dün mesaj tazdım ama okumadın galiba bende OSM de yaptırmayı düşünüyorum. ne kadar tuttu TÜP BEBEK ortam nasıl memnun kaldınmı inşallah benim de olur. senin adına çoook sevindim
canım iii im şimdi birazdan hastaneye gidip tekrar kan vereceğim yine heyecan anliycan inş katlanmıştır tatlım ya ben de açlık uykusuzluk hala devam çok şükür kanam afalan da yok ii im yani senden naber
ay ne güzel oldu bu site can arkadaşalrım tutaste elif çok özledim sizi bir tek mavi düşüm yok keşke o da pozitif olsaydı canım arkadaşım ya ama hayırlısı olsun
ay ne güzel oldu bu site can arkadaşalrım tutaste elif çok özledim sizi bir tek mavi düşüm yok keşke o da pozitif olsaydı canım arkadaşım ya ama hayırlısı olsun
şükür bende iyiyim bende uyumak istiyorum sürekli onun dışında bir aksilik yok şükür bir daha test yaptırmayacağım ilk testi erken yaptırdım yaaa 2.yaptırdım test katlanarak artmış normal gidiyor yani haftaya bugün keseyi görmek için gideceğiz inşallah aksilik çıkmaz
ya sen napiyon cancazım.ne hallerdesin.yerdemisin göktemisin.doğru düzgün görüşemedik.benim şu internet belası yüzünden.hanimiş benim göbüşlü taze annem:))
maşallaaaaaaaah annemize
inşallah hayırlısıyla keseyi de görürsün.ya gerçekten rabbim o günkü konuşmalarımızı dua niyetine saymış bak gerçekten bebeklerimizden bahsediyoruz.çok mutluyuuuuuuuuum.heyyo
tatlım yaa bende kaç gündür giremiyorum seni çok merak ettik bizi bayağı korkuttun yani
hayırlı olsun tatlım
iyi şükür dün doktora gittim tekrar tahlil yaptı herşey yolunda
haftaya keseciği görmek için kontrole gideceğim sen ne yapıyorsun doktor ne dedi
kız senin 4 taneydi dimi hepsi tutmuş olmasın:):)
gerçekten öyle rabbim bu mübarek aylar hürmetine dualarımızı kabul eyledi
hayırlıysa devamınıda nasip eylesin.amin.
aman rabbim mutluluğumuzu daim etsin.onları bize bağışlasın.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.ben ilçede bir polikliniğe kan verdim.sonucu hemşireye bildirdim.çok güzel dedi.tebrik etti:))kız inan ben de bilmiyorum.göbüşümde neler oluyor orası kalabalık mı.ne alemdeler.sanki çoğul gibi.ama sayıyı kestiremedim.sağda solda kasılmalar var.bilemedim ki şimdi.içimden iki gibi geliyor ama.ancak biz de haftaya anlarız sanırım.tahlilden kaç gün sonra kese görünüyor.bişi diyecem ilk önce kalp atışları duyulmuyor mu.biraz aydınlat sen bizden öndesin malum:))
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNn inşallah canım benim.kız şu nazayşenin çizelgesinden bizde yapsak nasıl oluyor sence.bebeklerimizin gelişimini inceleriz hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?