yok cnm önce kese görünüyor snra bebiş içine yerleşiyor
haftaya keseyi görmek için çağırdı normalde sizide çağırmaları lazım.tranfer aynı zamnda oldu
bnm sağ tarafıma yerleşti yerleşirkende hissettim testi o yüzden erken gidip yaptırdım yaa zaten şükür rabbimde geri çevirmedi
doktorunla bugün görüşmedin mi gerekli görürse ilaçlara takviye yapıyor bende bir değişiklik olmadı aynı ilaçlara devam ediyorum
ne çizelgesi nasıl bişey nasıl yapılıyor:):):)
ayy ne çok soru sordum :)
hımm tamamdır anladım cnım.benim de sol tarafta sürekli bir batma söz konusu kız inan ben de hissettim ya.çok tuhaf birşey.doktorumla değil de hemşireyle görüştüm.ilaçlara aynen devam iki gün sonra testi tekrarla bize bildir dedi.perşembe yine test verecem inşallah katlanır sayılar.sonra sanırım randevu verecekler
dikkat etmemişin demekki cancanım.bak onun yazdıklarına altında pembe kocaman bir çizelge var hem şeklini gözteriyor.hem de o hafta neler olduğunu yazıyor çok güzel
inşallah katlanacak gönlünü ferah tut ayy yerim onları ben yaaa
güzel rabbim hayırlısını versin inşallah
muhtemel doğum tarihi çizelgesinden bahsediyorsun
denedim ama yapamadım nasıl olacak
elifim biliyormusun iki sene önce bu ay ben bebek düşünmeye başlamıştım hatta kendimi hamile sanıyordum o kadar kaptırmıştım.gönlümden geçen mayıs ayında hamile olmak sömestra doğum yapmaktı.rabbim iki yıl sonra gönlümdekini verdi.o ne büyük.
gerçi ben çoğul gebelik olursa ocakta değil kasımda doum yaparım gibi geliyor.hayırlısı afiyetlisi olsun.inşallah o günleri de görürüz
sayfanın en üst kısmında kullanıcı kontrol paneli yazıyor ona tıkla
sonra solda profil düzenle kısmına tıkla sonra açılan sayfada bebğinizin muhtemel doğum tarihini yaz diyor oraya yaz ve kaydet
tarihi yazarken arasına . koyma tre koy
olmuuuş .ne güzel hem de bir yapim bakim
oldu sanursam galüba herhalde.ama 5. hafta kız benim ki.son adet tarihinin ilk günü olarak giriliyor değil mi canım
ya zaten muhtemelen bu tarihte doğmazlar ama en azından gelişimleri ile ilgili bilgi alırız.çok tatlııııııııııı:))))))
evet öyle giriliyor saçma gelen kızmıda o yaaa senin transferin adetine göre geç yapılmış ama adet tarhini baza alıyor.normalde 5.hafta olma ihtimalin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?