arkadaşlar dr dan yeni geldim.kan verdim sonuca göre opum olacak 2 yumurta idi.bir kaç tane daha olmuş inş içleri dolu çıkar ben de anna olurum.gelişmeleri yazarım herkes kendine ii baksın
nazayse nasılsın transferin olmuştur şimdiye kadar:)))
ayni anda oluyor ve daha saglıklı spermler elde edılıyor tatlım.NAZAYSE ben sana birşey soracağım ya bu teseyle yumoş toplama olayı aynı andamı oluyor ben doktoruma sormayı unutmuşum((
canım transferin hayırlı olsun inşallah koca göbişli olsun bendimde bugün saat 4 de transferim var bak gene kader buluşturdu aynı gün trasferimiz oluyo inşallah beraber büyütücez göbişleri
nazeyseeee dinleniyosun galiba haber alınamadı...
bu arada benim isim boş kalmış..
nilmumu:15 mayıs( galiba) erkek faktörü adana turan çetin tüp. bebiş merkezi
msallah darıs basımızaaa bnm dondurulacak kdr ılerlemedı dıger kalanlar moralım cok bozulducanım tüp bebekle hamile kaldım.
slm bayanlar bende araniza yeni katildim ve cok heyecanliyim bende tup bebek tedavisine basladim suan genita ecopirin ve folidence kullaniyorum. 19 mayista genitayi birakip adet olmayi beklicm we ignelere baslicm. sali gunu ilac raporu cikaricm izmirde ege dogum evinde basladim. ilaclariniz ne kadar tuttu
esi tese ameliyati olup sperm bulunan varmi
canım benim dün transferim oldu şidi bekleme sürecine girdim haftaya çarşamba günü testim var bakalım hayırlısı
kizlarrrr yarin sabah yumurtalarim toplanacak lokal anastazi ile ama inaninki panik halindeyim.insallah korktuguma degmez.nazayde hala yoksun ortada haberlerini bekliorum.
Günaydın kızlar buraya da yazayım kendimi kötü hissediyorum 30 nisanda bana 2 adet 8 hücreli grade1 ve 2 embriyo transfer edildi.. Dün 9. günümdü ve ben kan tahlili yaptırdım 0,63 çıktı moralim çok bozuldu tabi bugünde karnım regl olacakmış gibi ağrıyor ve göğüslerdeki hassasiyet azaldı sanki.. Aslında çok erken yaptım biliyorum ama içime kurt düştü işte artık Allahtan hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısını versin Allahım...
hosgeldın cnm hadı bakalım hayırlı olsun sımdıdennnnbnmimde cuma günü dondurulmuş emb.transferim olacak..tabi çözülmeyi basarabilirlerse bnm minikler....yani bende varım:))
hepımızbırbırımıze dua edıyoruz cnm bnm tutacak ınsallahhhh...mrb arkadaşlar dün 3.gün 8 hücreli iki tane embriyo transferim oldu.lütfen dua edinde tutunsunlar....
geldım gedım :)nazeysee haber alamadık senden kuzumm.. hala mı dinleniyosun umarım hersey yolundadırr...
hbr et mutlaka dualarım senınle cnmmmmerhaba kizlarr.dun toplandi yumurtalarim 8 tane .bugun aradilar 4 u döllenmis yarin transferim varrr
hosgeldın cnm aramızaBende adetimi bekliyorum 1 haftaya kadar olacak
3. Tedavim
Mini Tup bebek olacak
İzmir kent hastanesi ısrael aruh doktorum
Hayırlısı olsun hepimiz için
merhaba arkadaşlar ben sizleri takip ediyordum ama hiç yazmadım.aslında içimden herkesin sevincini heyecanını hüznünü yaşıyorum okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi oluyor.ben de 16 nisanda başladım tedaviye uzun protokol.şuanda 7 adet yumoşum var.itinayla büyütüyorum onları:)))yarın son kontrolüm var sanırım pazar günü opum olacak benimde çok tuhaf duygular içindeyim.ilk denemen.hem umutluyum hem çok kaygılıyım.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.tek sığınağım o.her saniye onunla konuşuyorum onunla dertleşiyorum. işte böyle.
cnm hayırlı olsun kactane transfer edıldı bıde 10 tane donduruldu dedın ama 5.gunu yakalamadan pek dondurmuyolar aslında yanı yarını yakalayınca dondururar normalde sordun mu hıc?kızlar benim de dün transferim oldu.ama hücrelerini bilmiyorum.3.gün emb idi.10 tane donduruldu.bu hücre sayısını dr bana neden söylemedi acaba.:44:
cnm hayırlı olsun kactane transfer edıldı bıde 10 tane donduruldu dedın ama 5.gunu yakalamadan pek dondurmuyolar aslında yanı yarını yakalayınca dondururar normalde sordun mu hıc?
isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
öyle mi bilmiyorum ki sormadım hiç.dr 5.günü beklemek istemedi.o zaman boşuna mı dondurdular.5.gün transferi olcaktı.dr dondurmak için 3.günü uygun gördü.
amın cnm amınnnnnnnnnbütün anne adaylarını tebrik ederim.bu günleri güzel geçirmeye bakın.rabbim miniklerinizi sizde yaşatsın sizde can versin inşallah.minik mucizelerinizi bol bol sevin okşayın konuşun onlara okuyun.rabbim sizlere bağışlasın miniklerinizi.AMİN
cnm maalesef bazı merkezler dondurma parası almak ıcın boyle dondurup umut tacırlıgı yapıp zozulurken de efendım yasamıyor embrıyolarınız dıyorlar...3.gun donmaları dayanmaları cok zor bu ıslem 5. gun yapılıyor.he transfe konusunda 5.gunu beklemeyebılıyorlar 5. gune dayanamaz dıye rısk alınmıyor ana rahmınde buyuyebılıyor ama donması cok guc cnm
bu kadar kötü olabiliyorlarsa yazık onlara.moralim bozuldu şimdi.3 il 5 arasında çok fark yok.embriyolar güzel dedi.yedeğimiz olsun filan dedi.artık yapacak bişey yok.hiç umut vermedi ama sen benim umutlu olduğum aday olmana rağmen şansın %50 dedi.valla Allaha havale ediyorum.500 liraya muhtaçlar sanki
merhaba kizlarr.dun toplandi yumurtalarim 8 tane .bugun aradilar 4 u döllenmis yarin transferim varrr
evet adanada başladık ama adetimin gününü beklıyoruz. doktorum iyi feza burak interneten arastırdım baya olumlu yorumlar var.bakalım artık 15 i gibi tekrar gidicem muhtemelen inelere başlıycaz..nilmumu canım sen turan çetindeydin sanırım.ben de adanalıyım fakat şuanda urfadayım öğretmenik malum:))nasıl memnun musun merkezden.ben yazın başkentte başladım fakat okullar açılınca urfaya dönmek zorunda kaldım orada başlayamadım.şimdi urfada özel bir hastanede yapılıyor tedavim.eğer olmazsa yaza adanada başlamayı düşünüyorum yeniden
yabangülü o zaman problem eşinizdeydi..( kaçtı sperm degerleri
merhaba arkadaşlar ben sizleri takip ediyordum ama hiç yazmadım.aslında içimden herkesin sevincini heyecanını hüznünü yaşıyorum okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi oluyor.ben de 16 nisanda başladım tedaviye uzun protokol.şuanda 7 adet yumoşum var.itinayla büyütüyorum onları:)))yarın son kontrolüm var sanırım pazar günü opum olacak benimde çok tuhaf duygular içindeyim.ilk denemen.hem umutluyum hem çok kaygılıyım.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.tek sığınağım o.her saniye onunla konuşuyorum onunla dertleşiyorum. işte böyle.
evet adanada başladık ama adetimin gününü beklıyoruz. doktorum iyi feza burak interneten arastırdım baya olumlu yorumlar var.bakalım artık 15 i gibi tekrar gidicem muhtemelen inelere başlıycaz..
allah yardımcın olsun tatlım inşallah ilk ve son olur
isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?