nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

arkadaşlar dr dan yeni geldim.kan verdim sonuca göre opum olacak 2 yumurta idi.bir kaç tane daha olmuş inş içleri dolu çıkar ben de anna olurum.gelişmeleri yazarım herkes kendine ii baksın

merhaba canım.kontrolünün kaçıncı günü.sonradan da yumurta oluşuyormuymuş öyle.benim baştan beri 7 taneydi.hangi güne opun olcak.benim pazar sanırım.bakarsın aynı gün oluruz:)
sen hangi şehir hangi merkezdesin.ben şanlıurfa osm deyim.

nazayse nasılsın transferin olmuştur şimdiye kadar:)))

cnmm oldu transferim allaha sukur 7mayıs ptesi oldu.2 tane 7 hucreli transfer oldu.3 tane dondurulacaktı fakat kalıtelı dıılmıs oyle moralım bozuldu kı sanırım karnımdakıler de buyumuyecek umudum kırıldı

NAZAYSE ben sana birşey soracağım ya bu teseyle yumoş toplama olayı aynı andamı oluyor ben doktoruma sormayı unutmuşum((
ayni anda oluyor ve daha saglıklı spermler elde edılıyor tatlım.

canım transferin hayırlı olsun inşallah koca göbişli olsun bendimde bugün saat 4 de transferim var bak gene kader buluşturdu aynı gün trasferimiz oluyo inşallah beraber büyütücez göbişleri

cnm ya senın blast dımı transfer edılenler hadı hayırlısı ınsallahhhh....

nazeyseeee dinleniyosun galiba haber alınamadı...

bu arada benim isim boş kalmış..
nilmumu:15 mayıs( galiba) erkek faktörü adana turan çetin tüp. bebiş merkezi

evt cnm 2 gun ankarada dnlendım sımdı evde dınenıyorum.

canım tüp bebekle hamile kaldım.
msallah darıs basımızaaa bnm dondurulacak kdr ılerlemedı dıger kalanlar moralım cok bozuldu ((

hosgeldın aramıza cnmmm

esi tese ameliyati olup sperm bulunan varmi

bızım normal cıkısla da sperm bulunuyordu guzelım ama daha saglıklı olsun dıye tese yaptık

canım benim dün transferim oldu şidi bekleme sürecine girdim haftaya çarşamba günü testim var bakalım hayırlısı

yabangulum bnım test gunum taaa haftaya ctesı senın bıraz erken dııl mı :)))

kizlarrrr yarin sabah yumurtalarim toplanacak lokal anastazi ile ama inaninki panik halindeyim.insallah korktuguma degmez.nazayde hala yoksun ortada haberlerini bekliorum.

cnm ben buna cevap veremeden sen 8 tane yumos toplandıını soledın bıle ınsallah kucagına alırsın tatlımmm ınsallahhhh

erken dııl asında emelım yanı sonucu tam olarak degstırmıyo en azından deger dusuk cıkıyo ama cıkıyo yanı 0.63 den yukselmez 2 gunde tatlım cok uzgunum(( yılmıycaz kuzum sonuna kdr gıdıcez para bı sekılde bulunur yeter kı saglıgımız olsun caremız olsun olmayanlar napsın dımı?

bnmimde cuma günü dondurulmuş emb.transferim olacak..tabi çözülmeyi basarabilirlerse bnm minikler....yani bende varım:))
hosgeldın cnm hadı bakalım hayırlı olsun sımdıdennnn

mrb arkadaşlar dün 3.gün 8 hücreli iki tane embriyo transferim oldu.lütfen dua edinde tutunsunlar....
hepımızbırbırımıze dua edıyoruz cnm bnm tutacak ınsallahhhh...

nazeysee haber alamadık senden kuzumm.. hala mı dinleniyosun umarım hersey yolundadırr...
geldım gedım :)

merhaba kizlarr.dun toplandi yumurtalarim 8 tane .bugun aradilar 4 u döllenmis yarin transferim varrr
hbr et mutlaka dualarım senınle cnmmm

Bende adetimi bekliyorum 1 haftaya kadar olacak
3. Tedavim
Mini Tup bebek olacak
İzmir kent hastanesi ısrael aruh doktorum
Hayırlısı olsun hepimiz için
hosgeldın cnm aramıza

hosgeldın tatlım sen de:)

kızlar benim de dün transferim oldu.ama hücrelerini bilmiyorum.3.gün emb idi.10 tane donduruldu.bu hücre sayısını dr bana neden söylemedi acaba.:44:

isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc

nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......

kızlar benim de dün transferim oldu.ama hücrelerini bilmiyorum.3.gün emb idi.10 tane donduruldu.bu hücre sayısını dr bana neden söylemedi acaba.:44:
cnm hayırlı olsun kactane transfer edıldı bıde 10 tane donduruldu dedın ama 5.gunu yakalamadan pek dondurmuyolar aslında yanı yarını yakalayınca dondururar normalde sordun mu hıc?

cnm hayırlı olsun kactane transfer edıldı bıde 10 tane donduruldu dedın ama 5.gunu yakalamadan pek dondurmuyolar aslında yanı yarını yakalayınca dondururar normalde sordun mu hıc?

öyle mi bilmiyorum ki sormadım hiç.dr 5.günü beklemek istemedi.o zaman boşuna mı dondurdular.5.gün transferi olcaktı.dr dondurmak için 3.günü uygun gördü.

bütün anne adaylarını tebrik ederim.bu günleri güzel geçirmeye bakın.rabbim miniklerinizi sizde yaşatsın sizde can versin inşallah.minik mucizelerinizi bol bol sevin okşayın konuşun onlara okuyun.rabbim sizlere bağışlasın miniklerinizi.AMİN

nilmumu canım sen turan çetindeydin sanırım.ben de adanalıyım fakat şuanda urfadayım öğretmenik malum:))nasıl memnun musun merkezden.ben yazın başkentte başladım fakat okullar açılınca urfaya dönmek zorunda kaldım orada başlayamadım.şimdi urfada özel bir hastanede yapılıyor tedavim.eğer olmazsa yaza adanada başlamayı düşünüyorum yeniden

öyle mi bilmiyorum ki sormadım hiç.dr 5.günü beklemek istemedi.o zaman boşuna mı dondurdular.5.gün transferi olcaktı.dr dondurmak için 3.günü uygun gördü.

cnm maalesef bazı merkezler dondurma parası almak ıcın boyle dondurup umut tacırlıgı yapıp zozulurken de efendım yasamıyor embrıyolarınız dıyorlar...3.gun donmaları dayanmaları cok zor bu ıslem 5. gun yapılıyor.he transfe konusunda 5.gunu beklemeyebılıyorlar 5. gune dayanamaz dıye rısk alınmıyor ana rahmınde buyuyebılıyor ama donması cok guc cnm...

amın cnm amınnnnnnnnn

bu kadar kötü olabiliyorlarsa yazık onlara.moralim bozuldu şimdi.3 il 5 arasında çok fark yok.embriyolar güzel dedi.yedeğimiz olsun filan dedi.artık yapacak bişey yok.hiç umut vermedi ama sen benim umutlu olduğum aday olmana rağmen şansın %50 dedi.valla Allaha havale ediyorum.500 liraya muhtaçlar sanki[/QUOTE]

cnm insallah senin merkezin ole diildi ama inan bana bunu yapan cok merkez var...

Sevgili anne adayı güzel arkadaşlarım. bu forumda açılan bazı topiklerde yazmışlığım vardı ama buraya ilk kez yazıyorum. ben de 1 mayısta ankara medicana da tedaviye başladım. kısa proyokoldü. naipse cumartesi yumurtalarım toplanacak.
hepinizin mesajlarını tek tek okudum ve tüm dualarınıza canı gönülden amin dedim. inşallah Rabbim hepimizin de yüzünü güldürür. sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar verir hepimize de inşallah.
SEVGİLİ NAZAYŞE sakın üzülme ve lütfen moralini bozma. Rabbim büyüktür. O'na sığın. şimdi senin moralinin yüksek olması lazım. sakın öyle içimde umut yok filan deme bir daha. umut hep vardır. hepimiz birbirimizin duacısıyız inşallah.
az önce tedavimle ilgili başka bir topikte açıklama yapmıştım. buraya da yazayım ki yeni başlayacak arkadaşlar için bir önbilgi olsun.
hepinizi de Rabbime emanet ediyorum. inş yine yazarım. unutmayın umutsuzluk yok. inançla ve tevekkül ederek beklemek var. Rabbim en güzelini bilir. bize de merhamet eder inşallah...

ben de ankarada yım. medicana da yaptırıyorum. dr.um tülin dabakoğlu. cok cici çok tatlı biri.
yeni başlayanlara bilgi olsun diye kullandığım ilaçları ve fiyatlarını yazıyorum. ama unutmayın arkadaşlar. ilaçlar ve dozları tamamen sizin yumurta gelişimiinize göre belirleniyor. sakın önceden ilaç filan almaya kalkmayın. herkese farklı ilaç yazabiliyor dr.
ben tedavide sgk dan yararlanmadım. o zaman sigortam tam yatmıyordu rapor çıkartamadık. hastanenişn anlaşmalı eczanesi var. fiyatlarda yardımcı oldular. 3 kutu gonal f kullandım normal satış fiyatı 340 tl tek kutu için. raporla alsam 170 tl kadar fark ödemem gerekiyordu. eczane kolaylık sağladı kutusunu 250 den aldım. yani ekstra bi 80 tl vermiş oldum kutu başına.
gonal f i 7 gün kadar kullandım, 7.gün sabahında cetrotide diye bir baskılayıcı ilaca başladık.8. ve 9. günlerin sabahında da onu kullandım. bunun yapılmasındaki sebep, yumurtaların birden çok büyüyüp de kaybedilmesini engellemek. kontrollü büyütme yani. gonal f im bitmişti ve iki akşam daha iğne olmam gerekiyordu. dr.um ilaçları parayla aldığımı bilfiği için yeniden gonal f yazmadı. çünkü ilaç artacaktı. bu yüzden daha düşük dozdaki menogonu yazdı. (bu arada 1 kutu cetrotide 70, menogon 120 tl) ve dün en son olarak çatlatma iğnesi denilen ovitrelle yi aldım. bu gece yapacağım inşallah. bu da sanırım 60-70 tl civarında. bir de yumurta toplamadan sonra kullanılacak ilaçlar varmış. dr.um yazdı, reçeteyi eczaneye bıraktım. c.tesi alacağım ilaçları o yüzden fiyat veremiyorum ama bunların çoğunu sgk ödüyormuş. eczane öyle demişti. yani şu aşamada ben ilaçlara raporsuz olarak(ave eczanenin de indirimleri ile sağolsunlar) 1.150-1.200 arası vermiş oldum.
hastane tedavi masrafına gelince normalde medicana da fiyatlar 3.000-3.500 tl arasında değişmekte ama bazen kurumlara özel indirimleri olabiliyor. telekom..vb gibi. bizde eşimin kurumundan dolayı indirime tabi olduk ve sanırım 2.750 vereceğiz. 1000 tl si toplama günü, kalanı da transfer günü imiş. tabi buna dondurma dahil değil. henüz o aşamaya gelmedik bilmiyorum ama 500-600 tl arası sanırım fiyatlar.
umarım bilgiler yararlı olmuştur. ben de ilk zamanlar çok araştırmıştım, yaşayan birilerinden öğrenmek en güzeli ve doğrusu oluyor. yoksa kimse düzgün bişey anlatmıyor...

evet adanada başladık ama adetimin gününü beklıyoruz. doktorum iyi feza burak interneten arastırdım baya olumlu yorumlar var.bakalım artık 15 i gibi tekrar gidicem muhtemelen inelere başlıycaz..

allah yardımcın olsun tatlım inşallah ilk ve son olur

evet adanada başladık ama adetimin gününü beklıyoruz. doktorum iyi feza burak interneten arastırdım baya olumlu yorumlar var.bakalım artık 15 i gibi tekrar gidicem muhtemelen inelere başlıycaz..

hayırlı olsun bakalım canım.umarım herşey yolunda gider.

allah yardımcın olsun tatlım inşallah ilk ve son olur

AMİN canım inşallah herşey yolunda gider senin senin ne zaman transfer yapılmıştı canım.çok hızlı olunca takip etmek zor oluyor.senin yazıların altında 3. hafta hamilelik resmi var.doğru mudur o.ben pek anlamıyorum da

canım ya beni de listeye eklermisin
erkek faktörü-şanlıurfa OSM- 1. deneme -24 nisan-12 mayıs-bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…