canım benim uzun protokoldü o yüzden olmuş olabilir.bi de doktora gittiğimde nisan ayıydı mart ayının adet tarihini yazdı onu baz aldı.ben onun üzerine yine adet oldum .yani işler nasıl işliyor inanilmiyorum.zaten tahmini birşey bunlar
evet ama sen 4.haftayı takip et sende kalp oluşumu yazıyor.o haftada değilsin onu demek istiyorum
hııııı ondan diyosun nasıl yapcam ki onu.senden takip ederim canım.:))))
valla haftayı iple çekiyorum allahım inşallah herşey yolunda gider.
bakalım 2 gün sonra ne diyecekler normalde bende ilk testimi günümde yaptırsaydım bendende 2 gün sonra test isteyecekti
ama 8.günde test yaptırınca 2testte kan 2ye katlanınca gerek görmedi
ya bna sabırsız diyordunuz .mavidüş zorla durdurdu beni ama sen hızlı çıktın.neyse erken mutlu oldun sende canım
valla olduğunu hissettiğim için yaptırdım şükür rabbim utandırmadı:)
selam kızlar bugün kan vermeye zor gittim valla öyle başım ağrıyor ki. 3 buçukta arayacam sonucum için...
selam kızlar değerim 284,36 çooooooooook mutluyum.allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim isteyen herkese versin inşallah
selam canım.sen ne durumdaydın durucum
canım tebrik ederim süper bir değer, inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin ve kucağına alırsın bebişlerini...
bugün test günümdü canım, dün idrarda negatif çıktı, pek umutlu değilim. az sonra öğrenecem kan sonucumu.
durulıfe naptın cnm aradınmı ınssallah hyrlı sonuclar alırsınn cnm
aradım canım daha bilgsayardan bakmamışlar sonuçlara ben bakıp arayım seni dedi hemşire ama daha dönemedi, arayamıyo sanki demekki negatif, benden meraklılardı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?