nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

yani asıl doktora gittimizde öğreneceğiz zaten yerim ben onları:)

hııııı ondan diyosun nasıl yapcam ki onu.senden takip ederim canım.:))))

valla haftayı iple çekiyorum allahım inşallah herşey yolunda gider.
bakalım 2 gün sonra ne diyecekler normalde bende ilk testimi günümde yaptırsaydım bendende 2 gün sonra test isteyecekti
ama 8.günde test yaptırınca 2testte kan 2ye katlanınca gerek görmedi

bie müjdeli haber daha aldııııııııııııııııııım:)))))) birlikte tedaviye başladığım arkadaşın biri de hamiş olmuş.şimdi haber verdi.ama diğer iki arkadaş negatif onlara da çok üzüldüm.rabbim sabır versin onlara

ya bna sabırsız diyordunuz .mavidüş zorla durdurdu beni ama sen hızlı çıktın.neyse erken mutlu oldun sende canım

selam kızlar bugün kan vermeye zor gittim valla öyle başım ağrıyor ki. 3 buçukta arayacam sonucum için...

kızlar geçen gün bebek odalarını paylaşan annelerin topiğine girmiştim o kadar tatlı şeyler hazırlamışlar ki inşallah biz de o günleri görürüz.birbirlerine öneride bulunuyorlar.kullandıkları ürünleri tavsiye ediyorlar.çok güzeldi

şeker kız kendiler ben çıkıyorum kocişimle kutlama yapacaz bugün daha hiç bir araya gelemedik.kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…